Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ridgeciano Haps ontbreekt op training, Tyrell Malacia wel aanwezig'

9 september 2019 11:35 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Ridgeciano Haps ontbreekt op training, Tyrell Malacia wel aanwezig"; image source: Pro Shots

RTV Rijnmond weet te melden dat Ridgeciano Haps ontbrak op de training van Feyenoord maandagochtend. Vorige week trainde de linksback ook al niet mee. Tyrell Malacia, die zich vanwege ziekte afmeldde voor Jong Oranje, was wel aanwezig. Nicolai Jørgensen en Sam Larsson konden alle oefeningen meedoen. Jens Toornstra en Luciano Narsingh namen ook deel aan de training, maar deden niet mee met de afsluitende partijvorm.

Meer op RTV Rijnmond


Discussieer mee op de forums


Tags

haps malacia ridgeciano tyrell jong larsson narsingh oranje rijnmond toornstra

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Dat is klote hopen dat het meevalt en dat hij niet weer weken eruit ligt,hij was bijna net weer terug op zijn oude niveau.
+1/-0

10 maanden geleden
Dat blijft toch maar tobben met Haps. Ik ben helemaal niet onder de indruk van hem, maar we hebben een vermogen voor hem betaald en hij is vooral geblesseerd. Als hij dan weer meedoet gaat het aardig, maar hij gaat veel te vaak naar voren en komt dan veel te sloom teruglopen. Gaat vaak op de 16 meter staan afwachten terwijl een buitenspeler met snelheid op hem afkomt, dan ben je altijd kansloos of riskeer je een pingel.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.346 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aannemen acardipane advocaat arnesen beek berghuis bestlander cariere conteh dickie dirkteur edirin frankrijk hanegem herstructureren johnston jong linssen makelaars onzin petrovic pyramide ramesoe regelt rijpen sabau scouten senesi troost vastplakt