Transparent
Inloggen
Sluiten

Algemeen directeur Dordrecht: 'We kregen van Feyenoord geen aanvaller'

6 september 2019 18:33 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Algemeen directeur Dordrecht: "We kregen van Feyenoord geen aanvaller"; image source: Pro Shots

FC Dordrecht is licht teleurgesteld over de samenwerking met Feyenoord. Dat geeft algemeen directeur Hans de Zeeuw aan bij FC Rijnmond. De Schapenkoppen hadden gehoopt meer huurlingen uit De Kuip te krijgen. "We kregen van Feyenoord geen aanvaller", aldus De Zeeuw. "We hadden er wel over gesproken. We hadden een 'eerlijke' lijst gemaakt met drie namen, maar bij Feyenoord hebben ze uiteindelijk anders besloten."

De Zeeuw was wel lichtelijk gepikeerd dat er geen aanvaller vanuit Feyenoord kwam. "Bij Jordy Wehrmann hebben we ook hard op de deur lopen kloppen. Dat is uiteindelijk wel gelukt. Dat is hartstikke goed en daar ben ik blij mee", zei hij daarover. "Die aanvaller is dan niet gelukt. Over een week of twee ga ik met Sjaak Troost een bakje koffie drinken en gaan we evalueren en kijken hoe we het voor de aankomende jaren willen doen."

Ongeveer drie maanden geleden waren beide clubs in gesprek over komend seizoen en werd er onder meer gesproken over het verhuren van een aanvaller. "Er zouden eventueel drie spelers in aanmerking komen. Dat waren Sinisterra, Azarkan en Summerville", zei De Zeeuw daarover. "In eerste instantie werd gezegd dat Sinisterra wel logisch zou zijn. Die wilde ik heel graag. Bij de laatste vriendschappelijke wedstrijd tegen Southampton zat ik met mijn vrouw op de tribune. Na een minuut of tien moest hij invallen. Vijf minuten later zei mijn vrouw tegen mij dat ik hem niet ging krijgen."

De Zeeuw kreeg de vraag of hij toezeggingen had gekregen van Feyenoord, maar daar wilde hij niet volledig op in gaan. "Wij hadden een lijstje van drie, maar toen kregen wij een andere aanvaller aangeboden", aldus de algemeen directeur van FC Dordrecht. "Toen hebben we even een pas op de plaats gemaakt, omdat we niet in een of andere opleidingsclub wilden veranderen. In een van die drie jongens zagen wij een ongelofelijke versterking van ons elftal. Daarom hadden we daar ingezet."

Volgens presentator Bart Nolles was Cheick Touré de aanvaller die was aangeboden, maar dat wilde De Zeeuw niet bevestigen.

Meer op RTV Rijnmond


Tags

dordrecht sinisterra azarkan cheick hans huurlingen kuip nolles presentator rijnmond schapenkoppen southampton summerville toure troost wehrmann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
belachelijk ook dat ze de kwaliteiten van onze jeugdspelers niet kunnen inschatten.
Hebben geen flauw benul wat nu een groot talent is of niet.
+2/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid