Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'De kwaliteiten in de selectie zitten er'

6 september 2019 14:09 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

Leroy Fer: "De kwaliteiten in de selectie zitten er"; image source: Pro Shots

Volgens Leroy Fer beschikt Feyenoord over een uitstekende selectie. Dat geeft de middenvelder aan in gesprek met RTV Rijnmond. "We hebben een heel goed elftal", aldus Fer. "Ik heb al vaker aangegeven dat we van wedstrijd tot wedstrijd moeten kijken. Wij moeten niet kijken naar wat andere clubs misschien doen, maar gewoon focussen op de wedstrijden die komen. De kwaliteiten in de selectie zitten er. Wij moeten gewoon elke wedstrijd alles geven."

Met de middenvelder gaat het zelf fysiek steeds beter. "Ik ben bijna topfit", zo geeft hij aan. "Ik ben er natuurlijk zes maanden uit geweest. Het duurt wel even om weer honderd procent fit te zijn, maar ik denk dat dat bijna daar is."

Fer maakte tegen Hapoel Beer Sheva zijn eerste twee treffers sinds zijn terugkeer in De Kuip. De middenvelder was daar erg blij mee. "Je kon dat vooral aan de eerste goal zien. Dat hielp uiteindelijk ook aan de 3-0 zege. Die tweede goal ging er ook in. Dat was gewoon een heel fijn gevoel", zegt hij daarover. "Natuurlijk ook de fans, het Legioen. Ze juichten bij de eerste goal en vooral de tweede goal. Een explosie kwam er los."

Meer op RTV Rijnmond




Tags

fer explosie hapoel juichten kuip legioen rijnmond sheva topfit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki