Transparent
Inloggen
Sluiten

Martijn Krabbendam: 'Feyenoord wilde John Guidetti terughalen'

5 september 2019 00:02 - Voetbalpraat
Foto: Pro Shots

Martijn Krabbendam: "Feyenoord wilde John Guidetti terughalen"; image source: Pro Shots

Volgens Martijn Krabbendam heeft Feyenoord op de laatste transferdag geprobeerd om John Guidetti weer terug naar Feyenoord te halen. Dat gaf de verslaggever van Voetbal International woensdagavond aan tijdens Voetbalpraat op Fox Sports. "Ze zijn er tot het laatst mee bezig geweest", aldus Krabbendam. "Hij was op zijn beurt ook met Anderlecht in gesprek, maar dat ging ook niet door. Uiteindelijk was het veel te kort dag. Maar ze hebben wel aan hem gedacht."
Tags

krabbendam guidetti anderlecht fox voetbalpraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Kom op John, lever je contract in bij Alaves of koop hem af. Transfervrij kan je zo tekenen in Rotterdam!
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat kan niet na transferdeadline. Je moet daarvoor al transfervrij zijn.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Dat wist ik niet. Maar kan het dan wél als van der Heijden en Feyenoord de lopende verbintenis verscheuren en hij naar een land/competitie vertrekt waar de transfermarkt nog open is?
+1/-0

4 jaar geleden
Dit moeten Feyenoord en Guidetti allebei niet willen. Het wordt nooit meer zoals dat ene seizoen. Kan alleen maar tegenvallen.
+2/-1

 
4 jaar geleden
De kans dat het tegenvalt is zeker aanwezig, maar slechter dan Narsingh in de spits kan ik me niet voorstellen dat het zou worden met Guidetti.

Dat hij ook in onderhandeling was met Anderlecht, terwijl Feyenoord op het vinkentouw zat vind ik dan wel weer een dingetje. Blijkbaar had hij er belang bij om ook met interesse van een andere club te schermen; dan wel om bij Feyenoord het onderste uit de kan te halen, of omdat hij helemaal niet zo graag terug wil naar Rotterdam.

In beide gevallen toont eens te meer aan dat zijn verklaarde liefde voor Feyenoord grenzen heeft. Dat is helemaal niet gek, maar eerder is al gebleken dat Guidetti niet ten koste van alles/veel bij Feyenoord wil terugkeren.

Maar het is niet gebeurd. We zullen het zonder hem of een andere nieuwe centrumspits als back-up voor Jorgensen moeten oplossen voorlopig...
+1/-0

4 jaar geleden
Bony schijnt tranfervrij te zijn!!
+1/-0

 
Limbombe (geschorst)
4 jaar geleden
Ik zou Limbombe halen!
+1/-0

4 jaar geleden
Krabbendam, dan zal het wel een broodje aap verhaal zijn.
+2/-0

4 jaar geleden
Zelfs Jorgensen is nu fitter, dan Guidetti. Moet je niet aan beginnen, hij was al niet snel en is nu alleen maar trager geworden. Leeft ook niet als een sporter en is altijd te dik.
We hebben een mooi jaar gehad met hem laten we het daar maar bij houden.
+1/-1

4 jaar geleden
Krabbedam veronderstelt.....aannames wederom. De flut journalist puur sang (kots). Nooit in beeld geweest!
+3/-1

 
Limbombe (geschorst)
4 jaar geleden
Doet geen hoor en wederhoor deze pik(!). Moet lekker voor het plaatselijke Leidschendamsche suffertje gaan werken, dat is zijn plek. Laat het AD jou maar aannemen Willem!
+1/-1

4 jaar geleden
Niet meer aan beginnen....ook niet fit en gaat niet zonder morren op de bank zitten achter Jorgensen.
+2/-0

4 jaar geleden
Weer een volgens mij verhaaltje van krabby .
Bij feyenoord praat niemand met hem behalve als het moet .
+3/-1

4 jaar geleden
Herinnering aan dat ene mooie seizoen is voldoende, beter zou het toch niet geworden zijn.
+1/-0

reactie verwijderd

4 jaar geleden
Van alle mogelijke spitsen zou Guidetti nu net een van de weinigen zijn die bij de speelwijze past die Stam voor ogen heeft, bovendien vermoed ik dat de combinatie Guidetti - Berghuis en Guidetti -Sinesterra en zelfs Haps-Guidetti goed werkt. Dat Guidetti wegkwijnt in Zuid-Europa was te voorspellen. Spanje, Portugal, dat speelt met inswingende middenvelders en teruggetrokken spits, dat is niks voor een gretige speler als Guidetti.
+1/-0

4 jaar geleden
Laten we ajb ophouden met al oude glorie .. eerst moeten we doorselecteren dan komt men op de proppen met Guidettie. Sentimenten leveren nog steeds niets op evenals resultaten uit t verleden etc.. Het risico zit er idd in dat we door t 'spitsentekort' punten gaan verspelen, maar de interland periode en progressie van Jorgensen geeft perspectief.

Het is al gezegd, Narsingh komt ruim tekort als spits, dus laat Bannis meters maken .. ja, hij moet t krachthonk in, maar dat compenseert ie met z'n techniek - dus Jaap, durf t gewoon aan met m.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.796 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza buitenspelers dwdd geertruida gimenez grachtengordel hartman ivanusec lazio middenveldert milambo minteh nieuwkerk nieuwkoop npo paixao sauer slot stengs timber ueda volendam wehave wieffer willykment woke yoda zeroukki zerrouki