Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in conflict met PSV over jeugdspeler Jamal Ourhris'

3 september 2019 12:30 - Twitter VarkenoordFan
Foto: Pro Shots

"Feyenoord in conflict met PSV over jeugdspeler Jamal Ourhris"; image source: Pro Shots

Feyenoord is met PSV in een serieus conflict over Jamal Ourhris. Dat meldt het Twitter-account VarkenoordFan. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van de jeugdopleiding van Feyenoord naar die van PSV, maar alles wordt nu onderzocht door de KNVB. Overeenkomsten tussen de 14-jarige middenvelder en Feyenoord zouden zijn geschonden. PSV heeft die overeenkomsten omzeild door Ourhris aan te melden onder een andere naam. Ze proberen het probleem nu op te lossen met geld.

Als Feyenoord en PSV niet tot een akkoord komen mag de middenvelder tot januari geen wedstrijden spelen voor de Eindhovenaren. Momenteel mag hij ook niet trainen bij PSV, clubkleding dragen of foto's van PSV delen op zijn social media accounts. PSV heeft de middenvelder inmiddels ook al verwijderd van de jeugdsite.
Tags

ourhris jamal jeugdspeler accounts clubkleding foto geschonden knvb varkenoordfan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Lijkt me dat een transfer verbod wel ter sprake moet komen.
+1/-0

6 maanden geleden
Hoe triest . Gaat om een veertienjarige !! jongen en dan een valse naam gebruiken .
Los van het feit of die jongen heel erg goed is of niet geeft wel aan .. Hoe wanhopig men is wat betreft leuke spelers
+2/-0

6 maanden geleden
Gewoon aanvechten bij de UEFA een leuk internationaal transferverbod lijkt mij wel op zijn plaats :D
+1/-0

6 maanden geleden
Smerige stink club is het ook,een grote boete opleggen en een flinke som naar Feyenoord.Altijd de grootste bek over anderen en zelf tien keer zo erg.
+1/-0

6 maanden geleden
Is de gefingeerde Gonzaga een bestaande jeugdspeler? Zo ja, speelt ie bij Feyenoord?
En de betrokken lieden die de constructie van een verzonnen speler hebben bedacht, dienen uiteraard vervolgd te worden voor het plegen van valsheid in geschrifte. Daar staat een forse gevangenisstraf van enkele jaren op...
+1/-0

6 maanden geleden
wel FR1908, tis tegen de regels. Dus dat lijkt me dan niet kunnen, anders kunnen we de komende wedstrijd 12 spelers opstellen, of 13 als we willen. Dus goed om ze aan te pakken, onder een andere naam opstellen is wel heel erg zielig, ook voor Pisvee. En zaakwaarnemer en speler ook, als is hij nog zo jong. Goed leermoment voor hem en zijn ouders, voorlopig even niet voetballen
+1/-0

6 maanden geleden
Op basis van deze informatie lijkt dit zaakje aardig te stinken. Ben benieuwd wat het onderzoek van de KNVB oplevert. Wel netjes dat de clubs er proberen samen uit te komen, al is het alleen maar omwille van de speler. Maar Feyenoord mag best haar poot wel stijf houden en het onderste uit de Eindhovense kan willen.

Wat ik me wel afvraag; als je een speler pas vanaf 16 jaar officieel een contract mag aanbieden, wat zijn overeenkomsten voor die tijd dan waard? Is Feyenoord niet zelf in overtreding als blijkt dat de club al één en ander met de speler heeft vastgelegd?
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Precies!

Het is klaar dat we onze beste jeugd zo maar laten weg gaan. Afgelopen met die houding van ach dat gebeurt nu eenmaal in de voetballerij...

Gewoon psv vervolgen. Valsheid in geschrifte is inderdaad gewoon juridisch te vervolgen het gaat hier minimaal om bedrog. Psv lijkt gewoon nog rancuneus wat betreft de situatie berghuis.

Vervolg de betrokkenen ouders van de speler (mss iets milder als ze terug naar feyenoord komen met de belofte dat hun zoon een meer jarig contract tekend mocht feyenoord dat willen als de speler volwassen is. Doet de speler dat niet sleep je de ouders alsnog voor de rechter) en psv gewoon maximaal aanklagen.

Een transfer stop voor psv zou erg grappig zijn xD geld dat ook dat ze niks mogen verkopen? Want ze hebben nu zoveel meuk in loondienst dan bloeden ze die jaren helemaal dood xD

Weet iemand hoe de fifa en/of de rechter in soortgelijke zaken heeft beslist? En wat voor sancties er aan verbonden werden bij ouders en/of club? Lees dat psv het met geld wil oplossen als er een enorme sanctie boven hun hoofd hangt gewoon als feyenoord een enorm bedrag vragen tussen de 10 en 15 miljoen ofzo. Zou een leuke meevaller zijn xD.
+1/-0

6 maanden geleden
Mensen, vergeet vooral niet de rol van de ouders die een belangrijke rol spelen. Geldzucht, schijnidealen en kortzichtig denken zorgen voor dit soort escapades.

We weten inmiddels ook echt wel dat clubs hun morele kompas niet gericht hebben op t welzijn van dit soort jonge talentjes, maar puur voor eigenbelang gaan. Triest te zien dat ouders dit accepteren en blind meegaan in dit schimmige spel.
+1/-0

6 maanden geleden
Hele trieste zaak. Die jongen wilde helemaal niet naar PSV, maar had geen keuze. Laten we het erop houden dat familieomstandigheden belangrijk zijn...

Ondanks dat het een pijnlijke transfer voor ons is, hoop ik dat hij er zo min mogelijk last van heeft en zich goed kan ontwikkelen. Prachtig talent.
+1/-0

6 maanden geleden
Hij mag dan tot jauari geen wedstrijden voor psv spelen. En daarna? Wordt de "transfer" dan verplicht teruggedraaid?
+1/-0

6 maanden geleden
Let maar op binnenkort gaat er een goeie naar Sparta onder het mom van problemen en dan 2 jaar later door naar partnerclub (blijft bizar) ajakkes waarmee dan stiekem afspraken zijn gemaakt over geld. Een hele gevaarlijke sluwe omweg waar je niks tegen kunt doen.
+1/-0

reactie verwijderd

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat akzekup arkazan assaidi azarkan beek berghuis botteghin bozenik bryan eredivisie fer feyenoordminded feyenoordopnummer geheid guzzie hanegem haps jong karsdorp kokcu kuytebijter larsson linssen narsingh realist sinisterra socrates toornstra