Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jan-Arie van der Heijden blijft voorlopig bij Feyenoord'

2 september 2019 22:33 - Martijn Krabbedam
Foto: Pro Shots

"Jan-Arie van der Heijden blijft voorlopig bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Het heeft er alle schijn van dat Jan-Arie van der Heijden gewoon bij Feyenoord blijft. Dat geeft Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam aan via Twitter. De meeste clubs hadden hun selectie al rond toen de verdediger eenmaal mocht vertrekken uit Rotterdam. Het Turkse Istanbul Başakşehir toonde belangstelling, maar zette die interesse niet door. Om die reden blijft Van der Heijden voorlopig bij Feyenoord.


Tags

heijden arie jan basaksehir istanbul krabbendam martijn rotterdam verdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden (gewijzigd)
Ja dat is dus wel enorm zonde en onnodig... Minimaal een half jaar vast aan een speler die ongeinspireerd hier niet wil zijn... Dit is op zijn zachts gezegd niet handig gedaan. Nu krijg je niks meer voor mss enkel nog de mogelijkheid om met wederzijds goedvinden zijn contract te ontbinden mocht een club interesse hebben en hij zo transfevrij kan vertrekken.

Nu valt dit salaris budget niet vrij om een extra versterking te halen enorm jammer en onnodig... Niet meer luisteren naar stam om spelers te houden aub. Is funest voor je lange termijn beleid.

Aub hem nooit meer in de verdedeging gebruiken. Mss enkel bij een verstevigd middenveld nog eens inzetten.

Off topic:
Is ayoub nog te slijten In deze laatste deadline day uren? of is dat ook niet meer gelukt?
3 weken geleden (gewijzigd)
Het kan ook zijn dat JAvdH " mag blijven " omdat het niet zeker is dat nieuwelingen beter blijken. Het beleid hinkt niet zelden op twee gedachten.
 
3 weken geleden (gewijzigd)
Hij zal nu blijven tot de winterstop. Hij zal zijn salaris normaliter niet willen opgeven voor een transfervrije status. Wellicht is hij een optie voor het middenveld nu wij daar personele problemen hebben bij blessures of schorsingen.
3 weken geleden
Dat gaat wel goedkomen. Je moet van der Heijden gewoon een transfervrije status in het vooruitzicht stellen, dan blijft hij nu de transfermarkt gesloten is op zoek en kan Feyenoord zijn contract ontbinden wanneer hij iets anders heeft.

Dat zou een keurige manier zijn om het voor beide partijen goed op te lossen.

Je gaat toch geen miljoenen meer voor hem vangen, de verlichting op het salarishuis kan met zijn vertrek uitkomst bieden (denk: opvullen door contracten van anderen te verlengen en/of talenten vast te leggen).
3 weken geleden
Natuurlijk komen clubs van enig niveau niet uit bij Baco, die kijken wedstrijden met hem in de hoofdrol terug hoor ;)
reactie verwijderd

Laatste nieuws