Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Marcos Senesi tekent voor vier jaar bij Feyenoord

2 september 2019 17:01 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Officieel: Marcos Senesi tekent voor vier jaar bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website de komst van Marcos Senesi bevestigd. De Argentijnse verdediger heeft een contract voor vier jaar getekend en heeft rugnummer 4 ontvangen. De 22-jarige Senesi komt over van San Lorenzo en kost naar verluidt 7 miljoen euro.

Technisch directeur Sjaak Troost geeft aan blij te zijn met de komst van Senesi. "Hij geldt als een groot verdedigend talent. Dat blijkt ook uit het feit dat hij geselecteerd wordt voor de Argentijnse nationale jeugdteams", aldus Troost. "We zijn heel erg blij dat we met Marcos de gewenste versterking voor de ploeg van Jaap Stam en zijn staf hebben toegevoegd."

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

senesi troost lorenzo san stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden (gewijzigd)
Prima werk Troost!

Nu kijken of het was is als spits, samen met Drenthe in een 4-2-2-2 opstelling
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Dit is voor mij het mooiste bericht van vandaag en nu maar hopen dat hij echt goed is.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Ik denk dat je er van moet uitgaan dat hij sowieso beter is dan wat we hadden, Zuid-Amerikaanse landen barsten trouwens van het talent, hier in West-Europa is dat peanuts aan talent ( en als je ze hier hebt zijn ze weg ). In ieder geval, gaan we een spel zien waarbij de defensie betrouwbaarder is dan wat we gewend zijn, dan kun je eindelijk omschakelen naar aanvallend voetbal. Alleen hou ik mijn hart vast vwb de spits-positie. Daar zit het echt dik fout.
+1/-0

6 maanden geleden
Mooi, nu afwachten hoe goed hij werkelijk is.
De berichten zijn in ieder geval positief.
+1/-0

6 maanden geleden (gewijzigd)
Gelukkig een einde aan deze soap.

Hoop dat hij een topper is. Vind het wel gedurft en goed beleid dat men geen middenmoot spelers meer koopt maar echt gaat voor kwaliteit. (Al kunnen middenmoters ook top blijken te zijn als je maar de goeie koopt en daar faalde van geel opzichtig in).
Tot op heden doet het technisch hart dus troost met hulp van kuyt, jansen. Het niet verkeerd qua aankopen. Senesi als enige die veel geld kost en met een lege beurs halen fer, karsdorp, ie, narsingh, johnston.
Enkel kelly is opgedrongen door stam en valt zwaar tegen en over johnston is nog weinig te melden want speelde nog niet in het eerste.
Ook zijn er goed veel jeugd spelers verhuurt.

Ik hoop nog op een wonder dat feyenoord van der heijden, botteghin, van beek, ayoub, larsson en kelly kan weg brengen voor de transfer deadline sluit.

Men is goed bezig daar in het technisch hart bij feyenoord maar er zijn helaas ook fouten gemaakt in de media en door niet eerder spelers te laten vertrekken en proberen te verkopen in de transfer periode ztten w daar nu mee opgescheept.

Ruimte voor verbetering dus!
+1/-5

6 maanden geleden (gewijzigd)
Ik hoop, na de verhuur van Vente, nog op een spits. En op het vertrek van JAvdH, die gun ik ergens een mooi cluppie. Nog een paar uur....
+1/-0

6 maanden geleden
Die Senesi lijkt me in noodgevallen ook heel goed bruikbaar als spits, net als Fer trouwens...
+1/-1

6 maanden geleden
Ze zullen toch niet vergeten om een spits te huren of te kopen he . Wel eentje van het kaliber waarvan ik me niet hoef te schamen op feestjes . ( dus geen Bombarda, of Beukering of die Ado den Haag meneer of acht vul zelf maar in )
+1/-0

reactie verwijderd

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen beek belgie beneliga berghuis bestlander bijlow bijtekenen carlo come dickie eredivisie fer geertruida haps heerenveen jong jorgensen karsdorp knvb kokcu larsson malacia narsingh senesi sinisterra toornstra ziyech