Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Het is fantastisch dat we door zijn'

30 augustus 2019 11:40

Jaap Stam gaf na de wedstrijd in gesprek met Veronica aan dat het heel belangrijk voor de club was dat de groepsfase van de Europa League is behaald. "Iedereen in de club smachtte daarnaar. Je moet het natuurlijk weer even bewerkstelligen. Je moet een aantal rondes eerst door en dat hebben we prima gedaan", aldus Stam. "Ook als je kijkt naar de fase waarin we moeten voetballen, wat er allemaal gebeurt is binnen de club. We zijn eigenlijk aan alles aan het bouwen. Als je het dan toch kan behalen, is dat hartstikke mooi."

In de eerste helft ging het spel nog alle kanten op. "Zij gingen er wel voor en probeerden snel dat doelpuntje te maken. Ze speelden ook een ander systeem en dat is niet makkelijk te bestrijden", zo gaf hij aan. "Uiteindelijk losten we dat redelijk op en kregen we kregen we zelf ook enorme kansen om op voorsprong te komen. Dat deden we helaas niet. Uiteindelijk weet je dat sommige wedstrijden moeilijk zijn. In Europees voetbal kun je niet altijd domineren. Dan moet je soms wat afwachtend zijn en vechten voor de momenten waarop je moet toeslaan."

Stam is blij dat zijn ploeg wist te winnen. "Het is fantastisch dat we door zijn", zei hij daarover. "We knokken er allemaal hard voor en zijn er allemaal druk mee bezig. Als je het dan bewerkstelligt, geeft dat een hartstikke bevredigend gevoel."




Tags

stam afwachtend bevredigend bewerkstelligt daarnaar doelpuntje domineren losten smachtte toeslaan veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda