Transparent
Inloggen
Sluiten

Luciano Narsingh: 'Dat we hier hebben gewonnen is een mooi resultaat'

30 augustus 2019 11:23

In gesprek met Veronica gaf Luciano Narsingh aan dat iedereen in de kleedkamer tevreden was met het bereiken van de groepsfase van de Europa League. "We hebben wat we wilden. Dat we hier hebben gewonnen is een mooi resultaat", aldus Narsingh. "Het was een moeizame wedstrijd. Zij speelden met vijf achterop. We hadden een paar kansen, maar die gingen er niet in. Het was de eerste helft een stugge wedstrijd."

Narsingh stond ook in Israël weer als spits opgesteld. "Iedereen weet natuurlijk dat het niet mijn positie is", zo gaf hij aan. "Ik probeer gewoon te vechten voor het team. We hebben geen spits, dus dan doe ik het graag voor het team. Het liefst sta ik aan de zijkant met mijn snelheid."

De aanvaller ging verder: "Ik moet verder geen excuses zoeken. Ik kreeg als spits een paar kansen. Als die er in gaan, is het voor mij een lekker gevoel. Ze gaan er niet in, dus persoonlijk ben ik nog niet blij met mezelf. Ik wordt steeds fitter en fitter. Hopelijk gaan die ballen er dan wel in."




Tags

narsingh fitter israel veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda