Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Bart Nieuwkoop verlengt bij Feyenoord en vertrekt op huurbasis naar Willem II

30 augustus 2019 09:18 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

[Update] Bart Nieuwkoop verlengt bij Feyenoord en vertrekt op huurbasis naar Willem II; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat Bart Nieuwkoop in de belangstelling staat van Willem II. De verdediger werd eerder al gelinkt aan een mogelijke overstap naar PEC Zwolle en sc Heerenveen. Nieuwkoop speelde 62 officiële wedstrijden voor Feyenoord, maar lijkt ook dit seizoen niet te kunnen rekenen op een basisplaats na de terugkeer van Rick Karsdorp. De verdediger heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen.

Update 30-08 09:18:Bart Nieuwkoop is per direct vertrokken naar Willem II. Dat weet het Algemeen Dagblad te melden. De rechtsback zal voor de rest van het seizoen in Tilburg gaan spelen, waar hij op vrijdag al mee zal trainen met de selectie van Willem II. Pikant genoeg spelen dit weekend Willem II en Feyenoord tegen elkaar, maar volgens het AD lijkt Nieuwkoop dan nog niet inzetbaar voor de Tilburgers.

Het Algemeen Dagblad meldt niet of er een transfersom gemoeid is met het vertrek van Nieuwkoop. De verdediger had nog een contract voor een jaar en mocht na de komst van Rick Karsdorp vertrekken bij Feyenoord.

Update 09:20: Feyenoord heeft bevestigd dat Bart Nieuwkoop naar Willem II zal vertrekken. Hij zal op huurbasis voor de Tilburgers gaan spelen. De verdediger heeft onlangs zijn contract bij de club verlengd tot 2021 met de optie voor nog een extra seizoen.

Meer op Algemeen Dagblad


Discussieer mee op de forums


Tags

nieuwkoop karsdorp tilburgers heerenveen pec pikant tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Verhuren, niet verkopen! Zit volgens mij genoeg potentie in.
+3/-0

10 maanden geleden
Weer een speler uit de jeugdopleiding die de waardering niet krijgt. Kapitaalvernietiging.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Wat een domme reactie 😂😂... Heeft net verlengde.
+1/-0

10 maanden geleden
Verhuren. Een seizoen lang semi-gegarandeerde speeltijd kan voor Nieuwkoop betekenen dat hij écht stappen kan zetten. Met Karsdorp een seizoen gehuurd (die is volgend seizoen weer weg) heb je daarna met Nieuwkoop een 'vervanger' in huis. Of, als hij niet genoeg is en zijn ontwikkeling niet goed genoeg; kun je altijd nog afscheid nemen.

Maar, heb je hem niet nodig als back-up?
+1/-0

10 maanden geleden
verhuren niet verkopen voor en appel en ei
+1/-0

10 maanden geleden
Gewoon verkopen hij is gewoon niet goed genoeg. Leuk voor het niveau Willem II, we moeten juist af van dit soort spelers willen we ooit de top weer bereiken.
+1/-0

reactie verwijderd

10 maanden geleden (gewijzigd)
Er zit mss wel potentieel in nieuwkoop (al zag ik op champions league niveau dat hij voortdurend zijn man liet lopen dus te hoog gegrepen voor hem is) maar wat mij tegen staat is dat hij ook voortdurend geblessseerd is. Als hij een kans krijgt bij een blessure in het eeste raakt hij zelf weer meteen geblesseerd.
We moeten echt van die kwetsbare mannen af bij Feyenoord. Al zijn ze nog zo goed als ze niet kunnen spelen door steeds weer blessures heb je er niks aan.

Van mij mag je hem vekopen. Selecteer maar eens grondig door in de Feyenoord selectie. Kwetsbare mannen weg en middelmaat weg.
+1/-0

10 maanden geleden
Tuurlijk, we moeten een speler met een contract van 1 jaar verhuren. Wat een aanstormend TD talent zit hier toch....
+1/-0

10 maanden geleden
Ik zeg verkopen en tegelijk vind ik dit een nette oplossing, is n win win .. Bartje gaat eindelijk ballen en er komt financieel meer ruimte (ook Summerville verhuurd). Na verhuur => verkoop. Dit heet doorselecteren.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis besiktas bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht