Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord brengt bod uit op Ignacio Jeraldino'

28 augustus 2019 10:11 - France Football
Foto: Pro Shots

"Feyenoord brengt bod uit op Ignacio Jeraldino"; image source: Pro Shots

Volgens France Football heeft Feyenoord een bod uitgebracht van 1,5 miljoen euro voor Ignacio Jeraldino, een 23-jarige spits uit Chili. De aanvaller wist in het huidige seizoen in Chili in 18 wedstrijden 9 doelpunten te maken, waarmee hij gedeeld topscorer van de competitie is. Naast Feyenoord zou ook RC Genk interesse hebben en staat Jeraldino ook volop in de belangstelling van clubs uit Frankrijk, onder meer bij Nantes.

Meer op France Football




Tags

jeraldino ignacio chili frankrijk genk nantes topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ben benieuwd.
Er moet toch een tweede spits bij.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Alsjeblieft niet... Waarom weer 1,5 miljoen uitgeven?
En gaan we af op cijfers in de chileense competitie? Hoe groot zijn ze daar?

Het technisch hart ging zo lekker met het halen van transfervrije spelers. Dit soort types loopt je eigen jeugd weer in de weg. Is nog niet het gewenste niveau dus zal weer moeten groeien en dat gebeurt zelde bij Feyenoord. Gewoon weggegooid geld. Hij zal toch banken achter jorgensen...

Ik zie al veel betere transfervrije spelers rond lopen.
Bijv. Benjamin Moukandjo en jerry mbakogu.
Dat zullen direct versterkingen zijn waarbij in de cariere van mbakogu echt nog rek zit met zijn mogelijkheden.

Deze speler komt zeker weer uit de koker van die makelaar van stam. Die moeten echt worden gestopt voor feyenoord vol zit met waardeloze zuid Amerikanen. Laten we eerst maar kijken of sanesi wat is... voor feyenoord zijn oren laat hangen naar de makelaar van stam. Senesi is mss ok maar zo duur dat we er niks meer aan verdienen. Die andere meuk waar van ginkel of stam mee kwam aanzetten was echt niet goed genoeg qua prijs kwaliteits verhouding.. Kelly kwam ook op voorspraak van stam en die komt enorm tekort.

Met het halen van fer, narsingh, ie, karsdorp. Doet het technisch hart het prima. Enkel johnston kostte maar 3ton. (En straks speelt die niet eens omdat stam senesi wil)

Een speler uit de koker van de makelaar van stam kost meteen al 7 miljoen en nu straks weer 1 van 1,5 miljoen of ze halen een transfervrije speler die niks blijkt te zijn (kelly). Die van ginkel will gewoon zijn zakken vullen ten koste van feyenoord. Stam moet niet piepen. Hij liet zien hoe hij wou spelen laat kuyt, janssen en troost maar spelers zoeken die daar bij passen. En hou die makelaar van ginkel van stam ver buiten de deur. En zet stam terug in zijn hok wat betreft spelers aankopen met die geldverspillende Kelly. Stam moet zich bij zijn werk houden trainen en gaan presteren in de competitie. Niks meer geneuzel van... is normaal als een coach inspraak heeft over spelers. Stam kan aangeven ik mis dit nog in mijn ideale plaatje in mijn selectie en dan zoeken andere die spelers uit mocht het in de langetermijn visie van feyenoord passen. Dat is het enige verder moet stam en zijn makelaar zich lekker bij hun werk houden.
+1/-4

 
4 jaar geleden
Voor wat betreft Stam heb je volkomen gelijk, hij moet als trainer roeien met de riemen die hij heeft.
Vooraf wist hij hoe de selectie was, geen Barcelona niveau inderdaad, maar als je dat niet aanstaat moet je er niet aan beginnen.

Deze spits ken ik niet, net als die Senesi eigenlijk, en 1,5 miljoen is inderdaad serieus geld.

Aan Stam om een speelwijze te verzinnen die past bij de huidige selectie dus nog zonder eerste spits.
Nu kan hij aantonen een goede coach te zijn.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het lukt Feyenoord de laatste tig jaar geen goede spits op te kunnen leiden,eigenlijk in heel Nederland is dit een probleem,ik vindt dit geen slechte optie je moet wel helaas en nu maar hopen dat dit goed uitpakt een keer voor Feyenoord.
+1/-0

4 jaar geleden
1,5 miljoen euro ? Daar koop je toch heel Chili voor , misschien ben ik wel wat aan de extreme kant nu , mijn excuses daarvoor...
Kopen ze niet heel het land ,maar juist die ene speler.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Vind het bedrag wel meevallen, als je nagaat dat we voor Amrabat destijds 4 miljoen betaald hebben.
Dat vond ik echt veel!
+1/-0

4 jaar geleden
Kom toch jongens, 1.5 miljoen is helemaal niets meer tegenwoordig. Als je dat al niet uit wil geven, dan houdt het wel op toch? Ik heb ook liever eigen jeugd, maar die is er gewoon niet op het moment. Vente proberen we al jaren, maar komt tekort en blijkbaar is er niemand die beter is dan hij. Ik heb vertrouwen in Stam, eerlijk gezegd meer dan in een jongen als Kuyt, die komt net kijken als trainer maar is blijkbaar nu al het grote wonder op trainersgebied waar we al jaren op zitten te wachten. Snap nog steeds niet helemaal wat de tainer van onder 19 te maken heeft met het aantrekken van spelers, dat is in mijn ogen geen best beleid. Ik ken geen enkele club waar de trainer van de jeugd zich bemoeit met het aantrekken van spelers, dus dat moet bij ons ook snel stoppen. We hebben een spits nodig en het is niet altijd mogelijk om iemand gratis op te halen en dus koet je soms betalen. 7 miljoen voor Senesi is niet veel, die gozer is jeugd international voor Argentinie. Daar kun je mee vooruit en als hij het goed doet nog aardig wat op verdienen ook.
+1/-0

4 jaar geleden
1.5 miljoen, daar koop je bijna een jeugdspeler voor. Er moet toch een spits bijkomen. Dat verdien je wel terug. Erger is het scouting apparaat van Feyenoord. Michel Beukers heeft nog nooit 1 speler goed gescout. Onze beste TD laatste 30 jaar Rob Baan wel met oa Ono en Emmerton.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg