Transparent
Inloggen
Sluiten

'Yassin Ayoub mag weg bij Feyenoord'

27 augustus 2019 21:14 - RTV Rijnmond
Foto: Pro Shots

"Yassin Ayoub mag weg bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Yassin Ayoub mag vertrekken bij Feyenoord. Dat weet RTV Rijnmond te melden. Om die reden is de middenvelder ook niet met de selectie van Jaap Stam afgereisd naar Israël voor de return tegen Hapoel Beer Sheva. Ayoub kwam een jaar geleden transfervrij over van FC Utrecht, maar wist in De Kuip geen basisplaats te veroveren. Hij kwam tot nu toe tot 19 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

Meer op RTV Rijnmond


Discussieer mee op de forums


Tags

ayoub hapoel israel kuip rijnmond sheva stam utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Triest, het zoveelste slachtoffer van het warrige spelersbeleid bij Feyenoord.
Nu Van der Heijden en Bottegin nog en oh ja Van Beek?
+1/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
Vind het jammer dat hij geen echte kans kreeg. Maar ook jammer dat hij bij een tegenslagje meteen zijn kop laat hangen en niet vol 100% blijft geven op de training. types als tapia kunnen dat wel op brengen. Niet de juiste instelling dus bij deze jonge.

Dus als hij lastig blijft op de bank... afscheid van nemen.

Wel voor wat miljoenen verkopen aub niet net als bij van der heijden er gratis afstand van doen.

We zijn hier geen liefdadigheids instelling. Vind het al appart dat we geen beetje geld voor van der heijden konden krijgen...
Dus Ayoub zeker niet gratis de deur uit.

En als hij weg is meteen de transfervrije honda voor de ervaring erbij op het middenveld als vevanger.
Prima speler creatief werkt hard voor je team en zijn vrije trap als dodelijk wapen. Kan ook als buitenspeler prima uit de voeten. Kan kokcu veel van leren. En feyenoord fuctioneerd altyd met 1 top routinier in zijn gelederen (zie terug komst kuyt en van persie).

Lol hoe gaat men trouwens te werk bij de feyenoord wat betreft posities zien te versterken in het elftal? Ik juig dat principe toe maar men lijkt eerst 1 dossier (verbeteren linker centrale verdediger met halen senesi en weg brengen van der heijden) af te rondem om vervolgens naar het volgende dossier (verkoop ayoub) over te stappen. Kan dat niet tegelijkertijd?

Men mag bij feyenoord ook botteghin, van beek, kelly, larsson nog verkopen. Op deze trage manier lukt dat nooit binnen de deadline.
En stam moet niet gaan piepen over de verkoop kelly en larsson met de komst van Senesi krijgt hij wat hij wil.

Dit moet na honda en senesi nog minimaal bij het eerste team: Een betere vleugel speler en reserve spits halen.

Dan is het een echt competatief elftal dat voor prijzen kan gaan.
+1/-6

 
10 maanden geleden
Honda? Nee nee, Opel!
+2/-0

10 maanden geleden
Jammer maar aan een speler met een instelling als Ayoub heb je weinig. Zal nog wel een beetje opbrengen.
+2/-0

10 maanden geleden
Rest maar een conclusie : komt tekort voor de top.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ja want de absolute top is Feyenoord.

Aju Ayoub !
+1/-0

 
10 maanden geleden
Kan je nagaan hoe matig hij is😎
+1/-0

10 maanden geleden
Volkomen belachelijk totaal geen kans gekregen. Of het moet om karakter achtige zaken (gedrag buiten het veld) zijn, maar dat weet je bij Marokkanen dan moet je ze wat mij betreft niet halen of goed doorlichten (navraag doen bij alle oude clubs) of iets meer pikken bij ze.
+2/-1

 
10 maanden geleden
Hij komt gewoon te kort voor Feyenoord en het is een vervelende gozer als wisselspeler. Kansen heeft hij meer dan genoeg gehad hoor.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Gewoon totaal geen kans gehad. Paar keer 5 minuten. In een systeem met punt naar achteren en 2 middenvelders schuin daarvoor past hij perfect aan de linkerkant.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Hij werd niet opgesteld, omdat hij niet goed genoeg is, dat is toch niet zo moeilijk?

Trouwens heeft hij vorig seizoen in totaal 214 minuten gespeeld, dat vind ik dan nog best veel.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Als jij dat veel vindt qua minuten dan verschillen we zeer van mening.... Ik blijf erbij dat hij niet veel kansen heeft gehad voor een langere periode. Hij is ook nog goed ingevallen vaak, maar als jij kan beoordelen dat hij niet goed genoeg is prima. Qua statistieken 2 goals en 3 asissts in die paar minuten speeltijd ik denk niet dat veel middenvelders dat halen....
+2/-0

 
10 maanden geleden
Een kans kan je ook op de training afdwingen. Als je er dan bij loopt als Jan Lul krijg je die kans zeker niet en zeker niet als je loopt te zieken. Verdiend een vorstelijk salaris dus dat graag terug naar Feyenoord van afgelopen jaar. 2-3 miljoen is een aardig bedrag.
+1/-0

10 maanden geleden
Jammer dat hij van Gio nooit een echte kans kreeg. Maar als ze Hanoi geld voor hem kunnen vangen zou er deze keer wèl winst gemaakt worden.
Dat hij dit seizoen geen kans krijgt zit er dik in omdat we al goede middenvelders hebben en er ook jonge gasten bij zitten die vaak moeten spelen.
+0/-1

10 maanden geleden
Alles wat we voor hem vangen is winst!! Had hem toch wel willen zien in een goed draaiend elftal, maar in mijn ogen geen kans gehad. Ik hoop dat ze hem voor 2 a 3 mln naar het buitenland kunnen verkopen!
+1/-0

10 maanden geleden
beter dan Kelly, wie bepaald t (wan)beleid?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Want?
Waar baseer jij dat op. Zie jij ook alle trainingen?
+1/-0

10 maanden geleden
Is denk ik voor beide partijen het beste.
+1/-0

10 maanden geleden
Natuurlijk is dit wanbeleid - A als hij nu te kort komt prima dan had hij niet gehaald moeten worden - B als het een vervelend ventje is idem dito - en als hij de zoveelste middenvelder is waarom zijn die andere eerst gehaald en dan deze nu in de aanbieding. Voordat die ander spelers werd gehaald was hij al 4 keus - Je gaat andere spelers halen vor min of meer dezelfde functie en nu 2 weken voor de sluiting transfer zet je hem in de etalage. Deze mensen kunnen blijkbaar maar op 1 veld schaken. En dat is wat mij betreft een brevet van onvermogen....
+1/-0

10 maanden geleden
2e trainer die hem geen kans geeft, dus dan houdt het op toch? Zal dan wel geen indruk maken op de training, dus beter voor beide partijen dat hij vertrekt. Als we dan toch bezig zijn, dan maar meteen iedereen die toch niet gaat spelen laten vertrekken en de selectie aanvullen met spelers die we wel nodig hebben.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid