Transparent
Inloggen
Sluiten

Historie volledig op de hand van Feyenoord

27 augustus 2019 14:36

Om de groepsfase van de Europa League veilig te stellen reist de ploeg van Jaap Stam af naar Azië. In Israël moet tegen Hapoel Beer Sheva een 3-0 overwinning uit Rotterdam verdedigd worden om tenminste tot de winterstop in Europa actief te kunnen zijn. Ondanks dat Israël gelegen is in Azië valt het sinds 1994 onder de vlag van de UEFA.

Ook gekeken naar de historie lijkt het voor Feyenoord niet meer mis te kunnen gaan. Nog nooit werd Feyenoord uitgeschakeld in een knock-out ronde als het in de thuiswedstrijd al met tenminste twee doelpunten verschil had gewonnen. Bovendien wist Hapoel Beer Sheva Europees nooit verder te gaan als het de heenwedstrijd buitenshuis al had verloren.

Waar Feyenoord een vrij weekend had, begon voor Hapoel Beer Sheva afgelopen weekend de Israëlische competitie. Op bezoek bij Beitar Jeruzalem werd met 0-0 gelijk gespeeld. Een week eerder stond hetzelfde affiche op het programma in de halve finale van de Toto Cup Ligat Al. Toen verloor het met 3-1.


Tags

hapoel historie sheva azie israel affiche beitar heenwedstrijd jeruzalem ligat stam uefa verdedigd vlag

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat akzekup arkazan assaidi azarkan beek berghuis botteghin bozenik bryan eredivisie fer feyenoordminded feyenoordopnummer geheid guzzie hanegem haps jong karsdorp kokcu kuytebijter larsson linssen narsingh realist sinisterra socrates toornstra