Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Bod van Feyenoord voor Marcos Senesi geaccepteerd'

27 augustus 2019 13:58 - Doble Amarilla
Foto: Pro Shots

[Update] "Bod van Feyenoord voor Marcos Senesi geaccepteerd"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord een ultiem bod heeft uitgebracht op Marcos Senesi. Het bod zou de vraagprijs van San Lorenzo benaderen. Feyenoord is bereid om ongeveer 7 miljoen euro te betalen voor de Argentijnse verdediger. San Lorenzo heeft daarbij ook een doorverkooppercentage weten te bedingen. Er wordt alleen nog onderhandeld over enkele belastingtechnische details.

Update 13:58: Volgens het Argentijnse Doble Amarilla heeft Feyenoord een bod uitgebracht van 7,3 miljoen euro voor 75% van de transferrechten. De clubleiding van San Lorenzo is akkoord gegaan met dat bod. De transfer zou wel pas kunnen worden afgerond op moment als Feyenoord de groepsfase van de Europa League heeft behaald.

Aangezien de verdediger ook de beschikking heeft over een Italiaans paspoort is hij op moment als de transfer rondkomt ook direct speelgerechtigd voor Feyenoord.

Meer op Doble Amarilla


Discussieer mee op de forums


Tags

lorenzo san senesi amarilla bedingen belastingtechnische doble paspoort rondkomt ultiem

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Pas als het echt rond is ga ik juichen.
te vaak deze dingen fout zien gaan.
+2/-0

10 maanden geleden
Laten we maar eerst donderdag winnen en dan zien we wel verder .
+1/-0

 
10 maanden geleden
Een 0-0 is ook goed....
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Het zal best een goeie speler zijn maar al 7 miljoen betalen voor 75% van de rechten. Plus nog eens een doorverkoop percentage dan doet deze zaak toch pijn in de portemonnee.

Dat wil zeggen dat 1/4 van het bedrag al niet naar feyenoord gaat bij verkoop senesi. Van de hele 100% er nog eens dat verkoop percentage af gaat. En de kosten er af gaan van kosten die bij een transfer gemoeit gaan zoals onderandere opleidingen kosten. Van geel zei wel eens er gaan zoveel kosten af bij een transfer, daar gaat 1/3 van het bedrag wat je krijgt voor en speler aan op.

Ik denk dus dat je ongeveer 16 miljoen nodig hebt om quite te spelen als je senesi vekoopt.

Vind dat een behoorlijk groot risico voor het aantrekken van een speler met het beedje geld dat we hebben. En wanneer is het feyenoord ooit gelukt om voor zo'n bedrag een speler te verkopen?

Trap daar alsjeblieft niet in bij die andere argentijntjes die worden aangeboden door de makelaar van stam. Daar worden gouden bergen belooft en als het te mooi lijkt om waar te zijn is dat het vaak ook.

Ik vind het een hoop geld voor een speler met een 1 jarig contract... Maar goed hopelijk is het wat... We hebben wel een centrale verdediger me een links poot nodig. Hopelijk is hij ook snel daar heb ik mijn twijfels over.

Waarom gaan wij het niet hard spelen in de onderhandelingen? Ondehandelen tot vlak voor de transfer window sluit. En zeggen nou nee toch teveel geld doei doei. Dan heeft die verkopende club enkel nog in de winterstop kans senesi te verkopen en krijgen ze er zeker veeeeel minder voor. Kijken hoeveel ze met de prijs zakken als ze in paniek raken om senesi mss niet te kunnen verkopen.

Ik zou liever met het beetje geld zelf 2 lange linksbenige sterke redelijk snelle voeballers kopen en opleiden tot linker centrale vedediger. Van der heijden was ook middenvelder en kon bij het kampioens jaar adequaat mee in ons centrale duo. Dat soort spelers zijn wel meer te vinden. En voor onder een miljoen uit de nederlanddse divisies op te kopen en op te leiden tot prima linker centrale verdediger.
+1/-5

 
10 maanden geleden
Je zou liever 2 snelle linksbenige verdedigers kopen? Welke dan?
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zeg ik koop liever 2 goedkope grote redelijk snelle linksbenige voetballers die kunnen voetballen voor weinig en leid die op tot centrale verdedigers.
+1/-2

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
% vd verkoop is meestal pas nadat oorspronkelijke bedrag eruit is.
Anders zou wel heel slecht zijn onderhandeld.

Verder zijn je opmerkingen/adviezen echt te gek voor woorden.
Misschien je ook eens verdiepen in een speler voor je dingen roept dan weet je als hij snel is of niet.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Daar weten we niks van dus ik ga uit van het slechtste met een onervare td als troost.

Waarom zijn mijn adviezen te gek voor woorden? Die club heeft geen haast waarom moeten wij doen alsof we maar wat graag deze speler kopen? Weet je wel hoe zwak je dan saat in je onderhandlings positie. Je moet niet zo happen laat hen maar zweten vlak voor de deadline. Ze willen namelijk van senesi af met maar een 1 jarig contract.

Ow ik heb me prima in deze speler verdiept. Uit de beelden kan je veel kwaliteiten opmaken maar niet of hij snel is. En dat is toch wel een vereiste in stam zijn beoogde speelstijl.
+1/-2

 
10 maanden geleden
Alsof Feyenoord de enige club is met interesse.

Fiorentina, Lazio, Engelse en Spaanse clubs wilden hem.
Het bedrag is ook niet verkeerd imo. Hij schijnt een clausule in zijn contract te hebben van tien miljoen euro.

Bron: https://www.voetbalkrant.com/nieuws/2019-07-13/argentijnse-verdediger-marcos-senesi-opnieuw-in-beeld-bij-club-brugge#ixzz5xtAZWSxmlink
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ja of het doorgaat is nog maar afwachten, stel Feyenoord wordt donderdag uitgeschakeld dan zal de koop zeker niet doorgaan, voor alleen de NL competitie heb je hem niet nodig.
We blijven echter positief en halen de EL dan kopen we dus een verdediger die we hard nodig hebben op links centraal en wellicht een geweldige aankoop blijkt te zijn.

Nu al denken over de winst, of verlies, bij verkoop over enige jaren gaat mij te ver, je koopt spelers om zelf voetballend beter te worden, kopen en verkopen om te verdienen is niet de core business van een voetbalclub alleen bepalend voor een goed bedrijfsresultaat.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
7 miljoen vind ik een hoop geld goeie spelers kun je ook voor weinig halen zie ie.

Ja klopt je koopt voetballers om er beter van te worden. Sportief en financieel die dingen gaan namelijk hand in hand. Een voetbalclub is gewoon een bedrijf. Het kon een paar jaar geleden ook gewoon falliet gaan. Neem je teveel risic's dan krijg je dat. Zie Feyenoords verleden dat van az en fc twente.

Het 1 hangt samen met het andere. Doe je hier een foute investering dan kan je weer opnieuw beginnen. Onverantwoord financieel beleid dus. En als dan ook nog het rsico levens groot is dat je er bijna niks aan gaat verdienen vraag ik me af of je die gok als club moet nemen. Dan verschuif je het probleem wat betreft het geen geld item enkel vooruit gedurende de contract temijn of tijd van verkoop van senesi.
+1/-2

10 maanden geleden
Marcos Senesi weigert om nog te trainen tot dat San Lorenzo akkoord is met Feyenoord

https://twitter.com/EstebanCorrea__/status/1166136685794668547link
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid voegen