Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Marcos Senesi lijkt kwestie van tijd'

26 augustus 2019 07:15 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Transfer Marcos Senesi lijkt kwestie van tijd"; image source: Pro Shots

Volgens het Algemeen Dagblad lijkt het een kwestie van tijd tot Marcos Senesi de overstap gaat maken naar Feyenoord. De vraagprijs van San Lorenzo en het bod van Feyenoord lagen aflopen weekend waren elkaar afgelopen weekeinde dicht genaderd. Het bereiken van de groepsfase van de Europa League zou het allerlaatste zetje moeten zijn, omdat Feyenoord dan drie miljoen euro zal incasseren.


Discussieer mee op de forums


Tags

kwestie senesi genaderd lorenzo san weekeinde zetje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Mooi. Best veel geld voor maar 1 jaar contract, hopelijk is hij het waard. Daarnaast misschien Novakovic waar PEC mee bezig is als backup voor Jorgensen? Is gratis of goedkoop te halen bij Reading, daar heeft Jaap (en Kelly) nog connecties mag ik hopen.
+1/-0

10 maanden geleden
Wie plaatst deze nieuwsberichten? Wederom is er geen speld aan vast te knopen?
‘Lagen aflopen weekend waren elkaar afgelopen weekeinde dicht genaderd’
+1/-0

10 maanden geleden
Ze zullen Arie Haan wel om advies gevraagd hebben , die trok in de jaren 90 ook diverse keren een blik met Argentijnen open. Daar zaten maar een paar goede tussen het grofvuil.
+1/-0

10 maanden geleden
Begrijp het commentaar niet helemaal van sommige forumleden, nu komt er een goeie CV en nog is het niet goed.
+1/-0

10 maanden geleden
Wordt een beetje moe van dit soort verhalen ... Daarbij blijft staan dat er nu ineens 3 nieuwe goede CV zijn voor maar 1 plek. Dan hou je dus 2 ontevreden spelers over plus dat je 2 andere spelers die "men" (Botje en Jan Arie) nu niet goed vindt nog niet kwijt ben...en dat terwijl Beek nog terug moet komen Ergo conculio voorspel straks krantenkoppen zoals , valt mij gewoon tegen en ik had op meer tijd gerekend. Het enigs waar ik nu op hoop is een nieuwe directeur en een spits ...
+1/-0

10 maanden geleden
Goed als hij komt maar wordt wel moe van dat welles nietus en dus nikszeggende berichten .
Het twitteraccount van die of instagram van die ander pffff.
Meldt iets als er echt wat te melden valt
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis besiktas bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht