Transparent
Inloggen
Sluiten

PF: "Interesse Feyenoord in Miyamoto" [update]

4 juni 2003 10:09

Verslaggever: K

Planet Football meldt op basis van berichten in Japanse media dat Feyenoord nadrukkelijk interesse zou hebben in de Japanner Miyamoto. De speler zou zelf ontkend hebben dat er al onderhandelingen gaande zijn en een transfer een dezer dagen afgerond zou kunnen zijn. Miyamoto liet weten dat hij gevolgd wordt en dat hij zich met name bij de komende Confederations Cup la moeten bewijzen.

Tsuneyasu Miyamoto is een 25-jarige centrale verdediger, aanvoerder van zijn team Gamba Osaka en speler van het nationale elftal: zie ook profiel. De eerste drie duels speelde hij als aanvoerder van Japan op het WK. Hij viel vooral op door zijn zwarte masker om ondanks zijn gebroken neus toch te kunnen spelen. Miyamoto is vooral koppend sterk en de controleur van zijn team en het Japanse elftal achterin.

Meer op




Tags

miyamoto confederations controleur dezer gamba japan masker osaka planet tsuneyasu

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.480 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta bla bommel both citrate during dysfunction fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip medication pec performance persie potter schreuder slot stuivenberg timber vakken voetbalprimeur willykment yoda