Transparent
Inloggen
Sluiten

Dylan Vente verhuurd aan RKC Waalwijk

23 augustus 2019 10:22 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Dylan Vente verhuurd aan RKC Waalwijk; image source: Pro Shots

Dylan Vente zal dit seizoen op huurbasis uit gaan komen voor RKC Waalwijk. Dat heeft Feyenoord bekend gemaakt via de officiële website. De spits speelde inmiddels 32 officiële wedstrijden in het eerste elftal, waarin hij zeven doelpunten wist te maken. Tegen Sparta had hij aan het begin van het seizoen nog een basisplaats, maar vanwege een blessure kwam hij sindsdien niet meer in actie.

Technisch directeur Sjaak Troost vindt het voor alle partijen een goede zaak dat Vente komend seizoen op huurbasis minuten kan gaan maken. "Voor Dylan is het belangrijk dat hij dit hele seizoen nog veel meer speelminuten gaat maken dan tot dusver al het geval is geweest", aldus Troost. "Zeker nu het met Nicolai Jørgensen gelukkig weer de goede kant op gaat, dreigde het gevaar dat Dylan veelal op de bank zou komen te zitten. Dit terwijl het voor hem, met zijn nog jonge leeftijd, belangrijk is juist nu de spreekwoordelijke 'vlieguren' te maken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

vente rkc troost sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Goed nieuws voor Vente, deze jongen moet minuten maken. Wedstrijden op niveau spelen; duels uitvechten en weerstand opbouwen. Sterker en beter worden.

En wellicht betekent dit dat Feyenoord Vente als backup niet meer nodig denkt te hebben, dus komt Jorgensen snel terug? Of komt er een nieuwe spits?
+2/-0

4 jaar geleden
Goeie zet voor die jongen helaas denk ik dat hij tekort kom voor Feyenoord - Wat natuurlijk geen schande is - Er zal nu wel een nieuwe joker uit de koker komen
+1/-0

 
4 jaar geleden
Hoezo te kort komt? Hoeveel klasse-spitsen lopen er dan rond bij Feyenoord?
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Succes vente hopelijk kun je bij rkc nog wat stappen zetten.

Gelukkig hebben de feyenoord beleids bepalers het licht gezien en verhuren ze de Feyenoord jeugd. Nu kan het dit seizoen nog wat worden.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Jammer Vente, de Club heeft nooit het geduld gehad je een échte kans te geven, ondanks afwezige of falende andere spitsen.
+1/-0

4 jaar geleden
Prima en logische zet. Alleen nu wel snel een andere spits halen. Maar daar vertrouw ik wel op. Als maar geen Drenthe wordt.... oh nee die gaat naar de amateurs:P
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.037 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot stookt tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda