Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'We hebben vol overtuiging gespeeld'

23 augustus 2019 10:09

In gesprek met Veronica gaf Jaap Stam aan blij te zijn met het spel van zijn ploeg. "We hebben vol overtuiging gespeeld. Het was fris, we namen initiatief, speelden agressief en ook verdedigend was het aardig", aldus Stam. "Uiteindelijk is het ook een ploeg die wel kwaliteit heeft. Dat zag je later toen ze meer wilden voetballen. Uiteindelijk hielden we het goed dicht en we creëerden ook veel kansen. Uiteindelijk maakten we er drie, maar we hadden ook met 8-0 of 8-2 kunnen winnen."

Stam was tevreden met Luciano Narsingh in de spits. "Luciano vulde dat prima in. Je krijgt uiteindelijk situaties waarin je in de opbouw zit, zij de bal veroveren en er dan uit gaan komen. Dan moet je die ruimtes gaan belopen en dat kan hij goed met zijn snelheid", zo gaf hij aan.

De trainer van Feyenoord was ook erg te spreken over het spel van Edgar Miguel Ié. "We hebben allemaal gezien dat het een speler is vol zelfvertrouwen", zei hij daarover. "Hij voetbalt, heeft kwaliteit aan de bal, is verdedigend heel sterk en heeft snelheid om de gaten dicht te lopen."

Stam was het niet eens met de opmerking dat dit niet meer mis kan gaan. "Je weet het nooit. We hebben zelf ook wedstrijden meegemaakt waarin we binnen zes minuten drie goals tegen kregen in een finale", aldus Stam. "Alles is mogelijk, maar het mag in principe niet. Maar we moeten wel gewaarschuwd zijn. Ook in Israël zal deze ploeg gaan komen. Deze ploeg heeft veel kwaliteit. Daar moeten wij op voorbereid zijn."




Tags

stam belopen creeerden gewaarschuwd israel narsingh opbouw veronica vulde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki