Transparent
Inloggen
Sluiten

Leroy Fer: 'Het was mooi dat ik twee goals kon maken'

23 augustus 2019 10:00

Leroy Fer was in gesprek met Veronica blij met zijn doelpunten. "Het was mooi dat ik twee goals kon maken en mee kon helpen aan de overwinning", aldus Fer. "We hebben redelijk gespeeld vandaag, het was niet top. De intensiteit was goed, maar we maken toch teveel foutjes. Het was een van de betere wedstrijden van dit seizoen, maar het moet toch beter."

De middenvelder lijkt nu volledig wedstrijdfit. "Aan het einde was ik toch wat vermoeid", zo gaf hij aan. "Het zijn gewoon stappen die ik maak. Ik ben blij dat ik vandaag meer minuten heb mogen maken."

De afstemming tussen de spelers is goed volgens Fer. "Het kan nog steeds beter. We moeten elkaar nog steeds beter leren kennen", zei hij daarover. "Er zijn wat nieuwe jongens bij gekomen, maar het gaat steeds beter en beter. Dat moeten we meenemen naar volgende week."


Discussieer mee op de forums


Tags

fer afstemming foutjes intensiteit veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid