Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord informeerde naar huur Tahith Chong, aanvaller heeft zelf geen interesse'

21 augustus 2019 16:57 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Feyenoord informeerde naar huur Tahith Chong, aanvaller heeft zelf geen interesse"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Feyenoord heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om Tahith Chong te huren van Manchester United. De jonge vleugelaanvaller wil echter voor zijn kansen gaan bij de Engelse grootmacht. Chong was al actief binnen de jeugdopleiding van Feyenoord, maar maakte in 2016 de overstap naar Manchester United. De international van Jong Oranje speelde inmiddels vier officiële wedstrijden in het eerste elftal.

Meer op VI.nl


Tags

chong tahith huur informeerde jong oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden (gewijzigd)
Een goed signaal naar die jonge toe. Tot hoe lang loopt zijn contract nog bij Man U? Ben benieuwt of hij het daar red de kans lijkt me klein... Warme banden aanhouden met chong mss komt hij dan weer terug bij zijn oude club als het niet gaat bij man u zoals hij het voor ogen zag of mss komt hij al op huur basis in de winterstop. Zou ook de banden met zirkzee warm houden.
+1/-0

 
10 maanden geleden
haha denk je dat nou echt.
Dit is een speler die nooit naar Feyenoord zal gaan.
Hij zal nog eerder bij Psv en ajax spelen dan bij ons.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Je weet nooit hoe zijn cariere loopt. Dus de banden warm houden. Mocht zich een kams voor doen is de mogelijkheid echt wel daar dat hij terug komt.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Ja , idd de banden warmhouden met Chong precies zoals je zegt. En dan maar hopen dattie voor 2 dubbeltjes / uur bij Feyenoord een balletje wil komen trappen ( dit bedrag is incluis de omrekenfactor )
+1/-1

10 maanden geleden
"Het is niet makkelijk om een speler van het kaliber Chong terug te laten gaan naar Nederland en Feyenoord", laat Erkan Alkan, de agent van Chong, weten. In het verleden mocht de vleugelaanvaller nog vertrekken uit Rotterdam. "Wij kregen toen de indruk dat de toenmalige directieleden Eric Gudde en Martin van Geel hem absoluut niet als toptalent zagen. Dat Kuyt nu wél aan Chong denkt, is mooi. Ze willen in de Kuip de jeugd een kans geven, maar Chong gaat voor zijn kans bij Manchester United. "

Nog bedankt Martin!
+1/-1

 
10 maanden geleden
Exact en van geel maar volhouden dat al die top jeugd die hier weg ging niet zijn schuld was... Hij joeg de beste weg daarom hebben we nu geen talenten die het eerste halen. Kongolo, zirkzee, bogarde, chong, ebecilio, enz. enz. van geel was zo dramatisch op jeugd beleid het wel een 020 mol leek. Hij heeft namelijk systematisch wat feyenoord groot maakt de jeugd opleiding de nek omgedraaid.

Terecht dat chong gewoon weg ging als je de de verhalen over jong feyenoord hoorde je staat dan volkome stil in je ontwikkeling.

Deze nieuwe mensen zien wel het belang in van jeugd dat is al een verbetering
+1/-1

 
10 maanden geleden
We hebben het hier over'feiten' afkomstig van de zaakwaarnemer van een jongen van nog geen twintig. HEEL grote korrel zout.
+2/-1

10 maanden geleden
Staat toch duidelijk dat hij zelf geen interesse heeft, waarom zou je er dan aan beginnen.Als je ergens moet voetballen tegen je zin gaat het nooit werken. Over enkele jaren kan hij zeggen dat hij jaren bankzitter was bij Man United.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Nee mlees door de regels door chong wil gewoon voor zijn kams gaan bij man u dus krijgt hij mss teweinig speeltyd wil hij hier mss wel graag naartoe.
+1/-2

10 maanden geleden
Als een speler zelf niet wil houdt het op toch.
Een talent zonder meer maar niet de scorende spits die Feyenoord nu nodig heeft.
+3/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Vi dus ja wat er van waar is.
De dikke duim van krabby!?
Er kan natuurlijk geen dag voorbij gaan zonder een stemmingmakend artikel of interview etc.
Is ook niet zo erg maar de mediaslaafjes slikken het weer als zoete koek .
En komen hier weer op reageren met hun dagelijkse kots over 'hun' club.
De helft weet niet eens waar de kuip ligt
+2/-0

10 maanden geleden
Ik zou voor Messi gaan. Hij past misschien niet helemaal in het team, maar hij is wel in staat de (jongere)spelers beter te laten voetballen. Kom op havenbaronnen. Het gaat goed met de Rotterdamse havens. Laat Feyenoord daar ook van mee profiteren.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Sorry , maar dit is echt een ezelsdomme bijdrage van je . Want havenbaronnen bestaan niet , aangezien het gehele havengebied Rotterdam beheerd en geexploiteerd wordt door het Havenbedrijf Rotterdam. Hier is dus geen plaats voor personen die individueel zeer rijk zouden worden door de haven activiteiten.

Alleen de gemeente Rotterdam en de Staat der Nederlanden verrijken zich aan het havengebied.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Bull shit van de zaakwaarnemer dat we hem geen toptalent vonden en dat we hem niet wilden houden. Google even op vertrek chong klap voor Feyenoord.
+1/-0

10 maanden geleden
Nee laat maar! Alleen voetballers die heel graag willen spelen voor Feyenoord zijn welkom.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid voegen