Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Feyenoord zonder vaste selectie in Reservecompetitie

20 augustus 2019 18:45 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Jong Feyenoord zonder vaste selectie in Reservecompetitie; image source: Pro Shots

Feyenoord zal dit seizoen in de Reservecompetitie niet gaan spelen met een vaste selectie. Het team van Jong Feyenoord zal gaan bestaan uit een mix van spelers van Feyenoord Onder 19 en het eerste elftal. Tijdens competitiewedstrijden zal Arnold Scholten als hoofdtrainer op de bank zitten. Hij is normaal gesproken assistent-trainer van Dirk Kuyt bij Feyenoord Onder 19.

Meer op Feyenoord.nl


Tags

jong reservecompetitie arnold kuyt scholten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden (gewijzigd)
Prima die competitie stelde toch niks voor. Nog meer talenten blijven verhuren aub. Gaat nu de goeie kant op.
+3/-0

 
7 maanden geleden
Las juist een bericht van KuipTalk dat veel talenten dat willen maar dat de club dat niet toestaat omdat ze bang zijn te weinig spelers te hebben voor jong f.
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Bedankt voor de info... Dat verbaast me niks zijn verstandige jongens tuurlijk willen die verhuurt worden. Jong f stelt niks voor. Maar waarom doet de club zo moeilijk pluk wat gasten uit een jonger niveau van feyenoord om jong feyenoord op te vullen of wat contractloze van sport club feyenoord om de gelederen aan te vullen wanneer nodig in jong f.

Waarom zo spasties doen dat we mss niet genoeg spelers zouden hebben? Tuurlijk komen we aan genoeg spelers. Des noods trekt een fan zijn voebal schoenen aan. Je verliest mss alleen iedere partij. Nou en xD die competitie gaat toch nergens over. Volgend seizoen doen we toch hopelijk mee in de 2de divisie van de voetbalpyramide met een jong Feyenoord.
+1/-0

7 maanden geleden
Van alle relevante partijen heeft 99 procent nu geadviseerd om zsm in te stromen in de pyramide (ervan uitgaande dat die blijft bestaan en anders moet iedereen het anders oplossen). En wat doet Feyenoord.....?
+1/-0

 
7 maanden geleden (gewijzigd)
Ik dacht dat er bij studio voetbal of een ander voebal praat prgramma rondo ofzo ter sprake kwam dat ze bij de knvb het plan hadden de jonge teams in de voetbal pyramides volgend seizoen anders te gaan inrchten. 6 teams van de top clubs in de normale voetbal pyramide (3 in de eerste divisie en 3 in de 2de divisie en feyenoord mag instromen in de 2de divisie) en iedere andere betaald voetbal ploeg moet verplicht een jeugd opleiding hebben en die jong teams gaan in een apparte competitie.

Dus maar het beste van hopen dat dat door gaat. Want zo stagneert ieder talent in zijn ontwikkeling en loopt ieder talent bij ons weg en en gelijk hebben ze...
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat akzekup arkazan arnesen beek bezitter bijlow bodegom botteghin bozenik derksen fortuna goodbye hanegem haps jong karsdorp kokcu larsson linksbuiten narsingh ozyakup rss rvc sinisterra socrates toornstra troost var vilhena