Transparent
Inloggen
Sluiten

Tegenstander Hapoel Beer Sheva speelde iedere uitwedstrijd nog met 1-1 gelijk

20 augustus 2019 10:13

Voor Feyenoord staat donderdag een thuiswedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva op het programma. De club uit Israël is de laatste horde voor de ploeg van Jaap Stam op weg naar de groepsfase van de Europa League. Hapoel Beer Sheva eindigde vorig seizoen op de derde plek in de Israëlische competitie. Aankomend weekend staat voor de ploeg de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Wel speelde het in Israël al twee duels om de Toto Cup Ligat Al.

Europees heeft Hapoel Beer Sheva al een flinke reeks achter de rug. Om naar Rotterdam te mogen heeft het al drie voorrondes moeten spelen. Het Europese seizoen werd geopend tegen het Albanese KF Laçi. Het duel in Albanië eindigde in 1-1, waarna Hapoel in eigen huis met 1-0 wist te winnen. In de tweede voorronde was Kairat Almaty uit Kazachstan de tegenstander. In Israël werd al met 2-0 gewonnen, waarna het uitduel in 1-1 eindigde. De laatste ploeg die Hapoel Beer Sehva trof was het Zweedse Norrköping. Net zoals in de vorige twee rondes eindigde het uitduel ook nu in een 1-1 gelijkspel. De thuiswedstrijd ging vervolgens met 3-1 gewonnen.

De selectie van de Israëliërs telt één speler met een verleden in de Eredivisie. Nigel Hasselbaink is een van de aanvallers van Hapoel Beer Sheva. Hij speelde in Nederland voor Excelsior en Go Ahead Eagles. Daarnaast bezit de in Israël geboren middenvelder David Keltjens ook de Nederlandse nationaliteit. Hij speelde echter nooit in Nederland.




Tags

hapoel sheva israel nederland albanese albanie almaty eagles eredivisie excelsior hasselbaink israeliers kairat kazachstan keltjens laci ligat nationaliteit nigel norrkoping sehva stam voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane benfica buitenom danilo dessers eigengereide geertruida hassel ivanusec kaliber klapper klinken kokcu kraaij kuijt malacia middenveldert nadien ofzo plafond schmidt senesi sinisterra slot tevroeg timber wehave wieffer willykment yoda