Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bevestigt komst van Edgar Miguel Ié

16 augustus 2019 20:06 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord bevestigt komst van Edgar Miguel Ié; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de komst van Edgar Miguel Ié bevestigd. De verdediger wordt voor een jaar gehuurd van het Turkse Trabzonspor. De verdediger maakte enkele dagen geleden pas de overstap van LOSC Lille naar Trabzonspor, maar vertrekt direct op huurbasis naar Rotterdam. Ié is zondag al inzetbaar als Feyenoord het in eigen huis opneemt tegen FC Utrecht.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij met zijn komst. "Met Edgar halen we een sterke, snelle verdediger in huis die zowel centraal achterin als rechtsback kan spelen. Hij zal meteen kunnen aansluiten bij de groep zodra zij zijn teruggekeerd uit Tbilisi", aldus Troost.

Meer op Feyenoord.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

edgar miguel verdediger trabzonspor achterin inzetbaar lille losc rechtsback rotterdam sjaak tbilisi teruggekeerd utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden (gewijzigd)
Succes zou ik zeggen, minder dan van der Heiden zal hij niet zijn helaas is hij rechtsbenig dus ik ben benieuwd of en waar hij gaat spelen.
 
2 maanden geleden
Zal wel de back-up van Botje worden..
2 maanden geleden
Kan ook rechts back spelen. Dus ook back up voor kasdorp. Handig als een speler multi inzetbaar is. Zag hem ook links centraal spelen dus zou hem direct al naast fer als nieuw centrum inzetten.

Laatste nieuws