Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'We hebben onze plicht gedaan, maar helemaal niet goed gevoetbald'

16 augustus 2019 01:37

Steven Berghuis vond het in Georgië maar een saaie avond. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "We hebben onze plicht gedaan, maar helemaal niet goed gevoetbald", aldus Berghuis. "De tegenstander wilde er ook geen wedstrijd van maken. Het beste was zo snel mogelijk afgelopen."

De aanvaller was verrast door de opstelling van de Georgiërs, die ondanks een 4-0 achterstand met 5 verdedigers aan de wedstrijd begonnen. "Ze kwamen in de eerste helft helemaal niet naar voren om doelpunten te maken. Het leek alsof ze gelijk wilden spelen, dat ze 0-0 wilden spelen", zo gaf hij aan. "Wij hadden het wel nog beter moeten doen. We moesten in tempo blijven spelen. Je kan er wel wat over zeggen, maar uiteindelijk zijn we door."

Aan het einde van de eerste helft pakte Berghuis nog een gele kaart. "Dat was een beetje frustratie. Ik kon me daar even niet inhouden", zei hij daarover.
Tags

berghuis plicht georgie georgiers inhouden saaie veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane ado arnesen bane bannis bijlow bozenik danall diemers eredivisie fer geertruida gernot hanegem kokcu kuip lask linssen oostenrijk oostenrijker portugal ramesoe schinkels slot sporar stefan trauner vente willykment zirkzee