Transparent
Inloggen
Sluiten

"Feyenoord wil vergoeding voor of van eigen internationals"

3 juni 2003 15:19

Verslaggever: K

Het ANP meldt dat Feyenoord van de KNVB een vergoeding vraagt voor het afstaan van internationals. Feyenoord zou geen spelers meer beschikbaar stellen als de bond dat weigert. Feyenoord vindt het onterecht dat het salarissen moet doorbetalen terwijl de speler voor Oranje in actie komt. Het niet meer beschikbaar stellen kan reglementair overigens tot schorsingen leiden, clubs zijn verplicht hun spelers fa te staan aan nationale elftallen.

Ondertussen meldt Studio Sport (lees ook VI.nl) dat Feyenoord als alternatief haar eigen internationals wil korten op hun salaris voor de periode dat zij voor het nationale elftal van hun land actief zijn en dus niet voor Feyenoord uit te kunnen komen.

De G14 sprak eerder al uit een vergoeding te verlangen van de nationale bonden voor het afstaan van spelers. Zij zetten de situatie tot nu toe niet op scherp, zoals Feyenoord nu lijkt te doen.

Meer op




Tags

anp doorbetalen knvb korten oranje reglementair

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk gelul jacobs jans joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot stengs streuer trauner twente wereldsalaris