Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Voetballen in een leeg stadion is raar om mee te maken'

14 augustus 2019 22:24

Woensdagmiddag gaf Jaap Stam op de persconferentie aan dat het duel donderdagavond apart zal zijn, omdat het in een vrijwel leeg stadion afgewerkt zal gaan worden. "Raar om mee te maken is het. Voor de thuisclub, maar ook voor een tegenstander. Je wil het liefst in een lekkere entourage voetballen", aldus Stam, opgetekend door het Algemeen Dagblad.

Stam verlangt van zijn ploeg wel dat het ook donderdag scherp blijft. "Direct na de 4-0 overwinning in de heenwedstrijd heb ik mijn spelers al op het hart gedrukt dat ze ook in de return scherp en gretig moeten zijn. Je wilt niet verrast worden", zo gaf hij aan. "En ik verwacht ook niet dat we verrast zullen worden. We zijn er klaar voor."


Tags

stam entourage gedrukt heenwedstrijd thuisclub

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.351 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afmaker ahmed ahmedov anthony beek benig bestlander brandon chobyong corona dribbel elia fer feyenoordtransfermarkt filip gemeente gepikt han hanegem heerenveen jeugdcontract kkd kokcu kopsterke kuip linssen lulring paspoort ramesoe