Transparent
Inloggen
Sluiten

'Edgar Miguel Ié al in Nederland voor afronding huurtransfer'

12 augustus 2019 22:21
Foto: Pro Shots

"Edgar Miguel Ié al in Nederland voor afronding huurtransfer"; image source: Pro Shots

Het heeft er alle schijn van dat Edgar Miguel Ié de volgende speler zal gaan worden die de selectie van Jaap Stam komt versterken. Op zijn persoonlijke Instagram account is te zien dat de verdediger van het Turkse Trabzonspor maandag al in Nederland was, in het Van der Valk hotel in Ridderkerk. Een week geleden werd al bekend dat Feyenoord de eenmalige international val Portugal voor een jaar wil huren.


Tags

nederland afronding huurtransfer eenmalige portugal ridderkerk stam trabzonspor val valk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Verdedigend gaan we blijkbaar niet voor eigen jeugd? Ik ben blij dat er verdedigers bij komen want daar hebben we echt een probleem, maar blijkbaar zijn ze het hierover toch allemaal met elkaar eens en worden er spelers van buiten af gehaald. Dat zal voor de spits positie ook wel het geval zijn, naast Vente is op die positie ook nog niets door gekomen vanuit de jeugd.In dat geval moet je dan toch een speler ergens halen.
+2/-1

10 maanden geleden (gewijzigd)
Vind het wel prima een huur speler hopelijk kan hij wat. Kan ook rechts back spelen. Geertruida vind ik daar ook nog niet echt overtuigen. En karsdorp mag nog niet mee doen tegen tblisi.

Is miguel le al speelgerechtigd tegel tblisi? Met andere woorden kan hij daarvoor worden ingezet?
+1/-0

 
10 maanden geleden
FON1 schrijf jij nou echt dat we een rechtsback moeten huren voor de wedstrijd van donderdag; je weet dat we een voorsprong van 4-0 verdedigen tegen een krukkenteam? Weet iemand waarom Trabzonspor (wat bepaald geen rijke club is in Turkije) een verdediger haalt uit Frankrijk om die vervolgens te verhuren aan ons??
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Omdat een aantal mensen de BVO runt alsof het stagiaires zijn, terwijl zij het niveau niet hebben. Je moet gelouterde en doortastende mensen hebben in de directie. Dat zelfs Mario Been zich weer in het maasgebouw begeeft mag niet alleen curieus genoemd worden, maar geeft ook aan dat wij niet stappen vooruit maar achteruit in onze ontwikkeling als club maken.
+1/-1

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Nope ik schrijf dat een huur speler prima is in het algemeen nu we geen geld hebben en we mss geertruida als rechts back ontwikkelen of reith. Voor die het niveau hebben duurt dat nog wat seizoenen dus als je op de positie dan een speler huurt prima.

Ik hoopte dat deze edgar le al speel gerechtigd is omdat je hem dan in deze wedstijd mooi kan testen of hij wat kan. Laat hem 1 helft in het centrum spelen en 1 helft als rechts back.

Van mij mogen ze ook meteen johnston als linker centrale verdediger testen.
En Fer in de verdedeging kan dan mee wisselen met edgar le want speelt ook wel eens rechts back.

Deze opstelling:
Sinisterra berghuis narsingh
larsson
Van der heijden Tapia
Haps johnston fer edgar le
Vermeer

Van de heijden wisselen voor ayoub omdat je van der heijden op het middemveld testte in plaats van burger. Of als johnston niks is die er uit van der heijden in het centrum en ayoub voor johnston.
Mocht fer tegenvallen als verdediger heb je botteghin achter de hand.
Mocht edgar le tegenvallen wisselen voor botteghin naar het centrum en fer als rechts back. (Je hebt ook nog geertruida)
En larsson die je ook op het mddenveld test als 10 wisselen voor kokcu.
+1/-1

reactie verwijderd

10 maanden geleden (gewijzigd)
Nog meer huren?

Een huurspeler zou een directe versterking van je elftal moeten zijn waaraan andere spelers zich op kunnen trekken. Dat zie ik niet bij een speler van 25 met 1 jaartje basiservaring. Wij hebben 2 jongere spelers voor veel geld verkocht en wat komt er terug: een talentvolle speler waarvan niemand weet wat die kan (Johnston), een dwerg die nu al achteraan in de pickorde staat een sloot niet fitte oudere spelers en een paar huurlingen die al een tijd geen enkele officiele wedstrijd (of zelfs een oefenpotje) in de benen hebben.
+1/-1

 
10 maanden geleden
Maar Beer hij kan net zo boos kijken als onze trainer, dan moet je wel goed zijn.
+3/-1

10 maanden geleden
Wat er aan de hand is weet eigenlijk niemand (zeker) en men kan alleen maar raden maar heeft er alle schijn van dat er meerdere kapiteins op een schip staan. wat uiteindeljk alleen maar verliezers opleveren . Wat moeten we nu hiermee ? Er zijn nu al 7 spelers aangetrokken terwijl er geen geld was? Wordt dat dat er iemand iets uitleg aan de mensen die door dik en dun hun clupie steunen. Krijg een raar gevoel bij dit alles . Ik wil gewoon een verklaring hebben waarom deze stappen ineens?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik snap echt wel waarom er spelers worden gehaald, verdedigend zijn we erg zwak, zeker centraal. En we hebben weinig geld, dus is huren een goedkope optie. Ik weet niet hoe goed deze jongen is, maar veel slechter dan wat er nu loopt kan hij niet zijn. Als de nieuwe jongens het goed doen, dan zal Jan Arie wel mogen vertrekken en misschien nog wel iemand
+1/-0

10 maanden geleden
snap deze ook niet zo, lijkt geen directe basis versterking.

Wacht dan tot einde transfermarkt en pak dan een echte buitenkans.
+1/-0

10 maanden geleden (gewijzigd)
Ook deze huur laat weer zien dat er paniek heerst binnen de club.

Ondanks dat er weinig of geen geld is worden er wel overal vandaan huurspelers aangetrokken.
Of deze spelers een versterking zijn zal nog moeten blijken, echt beleid blijkt echter niet uit al deze acties.
Ben bang dat het eind nog niet in zicht is, er zullen ongetwijfeld nog meerdere spelers volgen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Die gast is 25 en maar 1,82 en heeft weinig op het hoogste niveau gespeeld en sowieso een vage constructie. Eerst door die Fransen verhuurd daarna aan Turken verhuurd dit seizoen en meteen door naar ons verhuurd? Dat het überhaupt mag. Zoveel clubs in een paar jaar lekker honkvast. Huren alleen met optie tot koop en of een speler die het hele team op een hoger niveau brengt dat is hij lijkt me niet.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Niks vaags aan toch lijkt mij duidelijk dat dit via management Kuyt/Janssen komt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Overal huurspelers vandaan getrokken blaak !?.
Dit is na karsdorp de 2e .
Zelfs bayern huurt spelers.
Kuytebijter deze speler was eigendom van lille en is verkocht aan die turken en die verhuren hem aan ons.
Dat doen ze omdat een van hun verdedigers volgend jaar weggaat ,en hij dus toch een jaar speelt ipv op de bank
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik zie het nu op vi idd dank je. Eerder stond in de media verhuurd aan Turken maar blijft apart. Schijt ajakkes dat is toch geen pingel man. Wordt vanaf 1 meter hard op Diego zijn hand geschoten VAR zou die terug draaien altijd mazzel 020.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Die verdediger van Liverpool wordt toch ook gehuurd?
+1/-0

 
10 maanden geleden
Nee is gekocht voor 3 ton .
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ok mijn verkeerde aanname, bedankt👍
+1/-0

10 maanden geleden
We gaan het wel zien met deze jongen
+1/-0

 
10 maanden geleden
inderdaad kan nooit minder zijn dan de trage Botje en van Beek
+1/-0

 
10 maanden geleden
Dat denk ik ook, we hebben achterin echt nieuwe spelers nodig. En aangezien we geen geld hebben, zijn dit soort spelers 1 van de weinige opties. Kan gewoon ook goed uitpakken, ik neem aan dat hij zelf ook wil laten zien wat hij kan, dus ben benieuwd.
+1/-0

10 maanden geleden
Soort gangsta-rapper ? Lijkt een wat vreemde weg die afgelegd wordt, ik neem aan dat hij peanuts kost en daarom gehaald wordt. Nu moeten we nog zien dat de heren zo snel mogelijk op elkaar ingespeeld raken, dat gaat nog tijd en punten kosten...
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.350 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

arnesen beek berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps johnston karsdorp kelly knopen knvb kokcu kristensen kuip kuyt narsingh ouwelullen ramesoe transferlijst turkije utrecht verdraaid