Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord - AZ zo goed als zeker pas eind september

12 augustus 2019 22:01 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord - AZ zo goed als zeker pas eind september; image source: Pro Shots

De thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AZ zal zo goed als zeker gespeeld gaan worden op woensdag 25 september. Het duel staat nu nog gepland voor zondag 25 augustus. Bij de bekendmaking van het competitieprogramma twee maanden geleden meldde de KNVB al dat als Feyenoord en/of AZ de vierde voorronde van de Europa League haalt het duel pas eind september plaats zal vinden. Feyenoord kan een plek in die vierde voorronde nauwelijks nog ontgaan na de 4-0 zege tegen Dinamo Tbilisi, terwijl ook goede papieren heeft nadat het in de heenwedstrijd met 0-0 gelijkspeelde op bezoek bij het Oekraïense FC Mariupol.

Hoe laat de wedstrijd precies plaats zal vinden is niet bekend. Aangezien Ajax die avond om 20:45 uur voor de competitie speelt, is het vrij waarschijnlijk dat Feyenoord - AZ dan om 18:30 uur al zal beginnen.

Meer op KNVB.nl




Tags

voorronde competitieprogramma dinamo gelijkspeelde heenwedstrijd knvb mariupol oekraiense tbilisi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Goed voor alle kameraden die nog op vakantie zijn! Vervelend voor alle kinderen en fans die verweg wonen en nu een doordeweekse dag moeten. Voor ons is dit niet slecht met al die 1/2 fitte nieuwe spelers en geblesseerde spelers die er dan misschien wel bij zijn.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.413 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki