Transparent
Inloggen
Sluiten

'Intern bij Feyenoord richtingenstrijd over te voeren beleid van eerste elftal'

12 augustus 2019 00:49 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Intern bij Feyenoord richtingenstrijd over te voeren beleid van eerste elftal"; image source: Pro Shots

Intern lijkt er bij Feyenoord al sprake van een richtingenstrijd. Dat geeft Valentijn Driessen aan in zijn column in De Telegraaf. Voorbijganger Jaap Stam zou een heel andere richting op willen dan Sjaak Troost en Dirk Kuyt, twee Feyenoorders in hart en nieren. Stam zou direct succes willen halen met alle spelers die hij momenteel tot zijn beschikking heeft, terwijl Troost en Kuyt juist willen dat Stam investeert in de eigen jeugd en de talenten van Feyenoord een kans biedt op het hoogste niveau.

Volgens Driessen is het opstellen van Renato Tapia naast een dikke middelvinger van de Peruviaan zelf ook een klap in het gezicht van Troost. De ad-interim technisch directeur serveerde de middenvelder volledig af omdat hij weigerde mee te werken aan een voor de club lucratieve transfer naar Rusland, waardoor Feyenoord niets kon uitrichten op de transfermarkt. Om die reden voelden Troost en Kuyt zich gedwongen om afgelopen week Jeremiah St. Juste te verkopen. Dit tot ontsteltenis van Stam, die nergens van op de hoogte was.

Op moment als beide partijen weigeren richtingen elkaar te bewegen ligt volgens de chef voetbal van De Telegraaf de boel op ramkoers in De Kuip. Stam zal die strijd nooit kunnen winnen omdat Troost en Kuyt de baas zijn en hun toekomstvisie de leidraad vormt binnen de club. Het tweetal stelt zich keihard op richting Stam. Hij moet spelers uit de eigen jeugdopleiding klaarstomen en inpassen in het eerste elftal. Stam liet in de voorbereiding een groot aantal talenten meelopen bij het eerste elftal. Volgens de hoofdtrainer hadden zij echter onvoldoende kwaliteit. Alleen Orkun Kökcü en in mindere mate Wouter Burger konden in de ogen van Stam mee met het niveau.
Tags

stam troost kuyt richtingenstrijd driessen telegraaf burger chef column investeert jeremiah juste klaarstomen kokcu kuip leidraad meelopen nieren ontsteltenis peruviaan ramkoers renato richtingen rusland serveerde tapia toekomstvisie uitrichten voelden voorbijganger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer maar het is en blijft een zooitje.
+1/-1

4 jaar geleden
Dit kan maar een kant op. Voor Stam naar de uitgang. Op de schouders van Troost&Co rust een grote verantwoordelijkheid.
+1/-1

4 jaar geleden
Ach een column van Valentijn Driessen. Gaan we dit nu ook al als waarheid zien? Heeft hij met die 3 gasten aan tafel gezeten???
+5/-0

 
4 jaar geleden
Idd die gast weet niks heeft wel een dikke duim.
+2/-0

4 jaar geleden
Zijn vooral geruchten, ga er van uit dat Driessen niet bij gesprekken tussen deze drie man aanwezig is geweest.
Wel is duidelijk dat het nog niet lekker loopt in de leiding van de club, Stam hoort hier uiteraard ook bij.
Vanochtend las ik dat hij na 2 wedstrijden het kampioenschap al opgegeven heeft, terecht overigens de selectie is te kwaliteitsarm daarvoor, maar vreemd is deze reactie wel voor een trainer van Feyenoord die net gestart is.
+3/-1

4 jaar geleden
O het is weer Valentijnsdag? Een paar zaken zijn vreemd: Kuyt zou zonder officiele rol alles bepalen, dat is uiteraard niet zo. Het seizoen is nu al klaar mbt kampioenschap. Dus mocht Stam voor de korte termijn kiezen, dan hoeft dat nu al niet meer. Als Jaap voor de korte termijn zou kiezen had hij niet voor Burger gekozen en Wouter Burger komt duidelijk nog te kort trouwens. Kuyt en Troost weten heus wel dat je niet 6 jeugdspelers meteen kunt inpassen. Lucas Moura zou niet scoren maar deed dat 3x....:-).
+4/-0

4 jaar geleden
Dit is nieuws waar iedereen allang van op de hoogte kon zijn , als je de gang van zaken bij Feyenoord goed volgt tenminste. Dat het kotsventje Kuyt , die altijd alleen maar bezig is om naar buiten correct over te komen zodat de supporters hem mogen , een hoofdrol speelt in deze bestuurlijke puinhoop verbaast mij niets.

Ik heb Dirk Kuyt wel vaker een rotte appel genoemd en inmiddels is hij zelfs opgeklommen tot publiekslieveling van de Kuip. Omdat hij altijd precies zegt wat de supporters graag willen horen. En ze trappen er allemaal in. Daarom verdienen de supporters deze bestuurlijke rotzooi dan ook in mijn visie.

Ik zou als jonge speler niet opkijken tegen Kuyt , die zich altijd marineert in clichees.
+2/-6

 
4 jaar geleden
Jorien, ik ben met jou eens dat Dirk vaak de neiging heeft zichzelf wel heel serieus te nemen, maar in de huidige situatie ben ik vooral blij dat niet iedereen wegloopt. Er valt weinig eer te behalen op dit moment en toch steken Troost en Dirk hun nek uit, omdat niemand anders het blijkt te willen doen. Van Rob Jansen kun je nog stellen dat hij zakelijk belang heeft bij meer invloed, maar zelfs bij hem vermoed ik dat hij hier niet op zat te wachten. Jaap moet als beginnend trainer gewoon de clublijn volgen en als die lijn wordt bepaald door het genoemde diemanschap, dan moet je dus een lijn trekken en Tapia duidelijk maken dat hij dit seizoen op niets hoeft te rekenen. Wat ik wel heel vreemd vind is dat Dirk en Jansen kennelijk een Engelse club onder hun hoede genomen hebben, dat valt natuurlijk niet te combineren met een belangrijke rol bij Feyenoord.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Aangaande Kuyt : Jarenlang heeft hij het Legioen bespeeld met clichees en uitspraken die niets toevoegden maar wel goed vielen bij dit publiek. Daardoor kon hij publiekslieveling worden.

En nu zit Dirkie in die comfortabele zetel , en kan hij collega Japie Stam de les lezen.Vertellen hoe het allemaal moet gaan. En hij is ook nog goede vriendjes met Sjaak Troost. En die is weer de buikspreekpop van de RvC.

Ja , ik zie Dirkje daar wel voor aan.
+1/-1

4 jaar geleden
Lulkoek verhaal.

Valentijn is vorig jaar al zo ontzettend nat gegaan met zijn hetze tegen Ten Hag. Nu probeert ie het hier maar eens.

Ongetwijfeld loopt het nu niet perfect met Troost, Stam en Kuyt. Wat wil je: weinig geld, geen topkwaliteit, geen directeur en een tijdelijk technisch directeur. Maar tegen die achtergrond valt het me nog allemaal wel mee.

Trouwens: welke jeugd zou er dan nu extra moeten spelen? Summerville? Bannis?
+3/-1

4 jaar geleden
Ik denk dat Stam overvloed van gelijk heeft. Onze talenten, oké ze kunnen best een kans krijgen, maar zijn het wel de top-talenten ? Troost en Kuyt managen vanuit de onderbuik, lijkt mij geen goed gegeven. Stam is veel meer De Trainer - met -visie.
Kuyt en Troost zijn ex-spelers die nu vanuit een directiezetel " regeren ". Foute boel hoor.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Het lijkt erop dat de feiten juist andersom liggen: de trainer ontbeert visie en denkt aan zijn eigen naam en wil logischerwijs dit seizoen niet afgaan, terwijl het technisch hart de visie heeft dat de enige weg terug omhoog via eigen talenten verloopt. Natuurlijk twijfel ik ook aan het niveau van die talenten, maar van Tapia weten we in elk geval wat we mogen verwachten, namelijk heel weinig van iemand die geen reet om onze club geeft. Dan liever het risico noemen met talenten die in elk geval meerjarig vastliggen en hopelijk een beetje rood-wit in hun bloed hebben.
+2/-1

4 jaar geleden
Feyenoord moet nu snel handelen; groeiende onrust is destructief! Bestuurlijke organisatie op orde brengen, waaronder communicatie. Prioriteit is een volwaardige TD [i.p.v. Troost). Iemand met autoriteit en visie (als ze zijn te vinden en te betalen). Stam nu wippen is larie en lost niets op. Het tegenovergestelde moet gebeuren. En who the f.ck is Valentijn Driesen, die moet leven van dit soort stemmingmakerij, doet er verstandig aan zijn 'kennis' permanent te verleggen naar zijn geliefde regio.
+1/-0

4 jaar geleden
Valentijn Driessen heeft wel een lekker beroep .
Als het over voetbal inhoudelijk gaat zit hij er vaak helemaal naast ,en word er nooit op afgerekend .
En deze open deur intrappen kan ook iedereen ...
+3/-1

4 jaar geleden
Eerst maar eens afwachten wat er van waar is. Verder spelen Troost en Kuyt wel hoog spel,het is niet zo dat ze erg veel ervaring hebben met het leiden van een club. Volgens mij is Dirk trainer van onder 19, dus heeft dus niets te vertellen op bestuurs niveau. Tapia verhaal blijft ook vreemd, Troost kan wel van hem af willen, maar die jongen heeft gewoon een contract. Berghuis moest zich wel aan zijn contract houden maar Tapia niet en is ineens een paria. Geen goed signaal naar buiten toe, ik zou wel 2 x nadenken voordat ik als speler een contract bij Feyenoord zou tekenen
+1/-0

4 jaar geleden
Wat mij nog het meest verbaasd heeft is de positieve ontvangst van Tapia in de Kuip. Troost had wat mij betreft moeten ingrijpen en Stam moeten verbieden om deze worm nog 1 minuut speeltijd te geven. Liever een jaar lang op de tribune laten zitten (liever thuis, hoef ik hem niet te zien) dan hem de kans geven ten koste van ons een mooi contract met tekengeld op te strijken aan het einde van het seizoen. Ga nu niet vertellen dat we hem zo hard nodig hebben, want dan vergeet je even zijn enorme tekortkomingen. Iemand die zich jaren goede prestaties gratis uit zijn contract loopt vind ik al egoïstisch, maar in het geval Tapia gaat het om iemand die kansen genoeg heeft gekregen en steeds heeft aangetoond niet van waarde te zijn voor de club die naast een stevige transfersom ook jaarlijks een mooi salaris te betalen, ook bij de "verhuur" aan Willem II die ongetwijfeld maar een deel van dat salaris heeft bijgedragen. Dergelijke profiteurs verdienen geen steun. Ik pleit niet voor geweld of voortdurend uitfluiten als hij ons shirt draagt, maar alsjeblieft geen applaus meer.
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Het is niet zo moeilijk. Die strijd zal er altyd zijn binnen een club met een jeugdopleiding tot je er een oplossing voor vind. Een coach wil voor zijn cariere presteren. De mensen met een Feyenoord hart willen dat Feyenoord ook een toekomst heeft dus wil eigen jeugd de kans geven.

Vandaar dat ik al tyden roep. Over brug 2/3 jaar met transfervrije en huur van goeie kwaliteit spelers in het eerste. Verhuur nu je jeugd. En stroom volgend jaar in de 2de divisie in met een jong Feyenoord. En laat dan je jeugd rijpen tot basis niveau Feyenoord.

Zo kunnen deze partijen tot elkaar komen. Maar hou Stam zijn makelaars buiten de deur aub. Kelly was al niet veel soeps. En veel geld betalen voor argentijnen zie ik ook niet zitten... Zet in op eigen jeugd en nu wat seizoenen op transfervrije/huur spelers (oudere spelers maakt niet uit zie terugkeer Kuyt en van Persie) als ze maar kwaliteit hebben.

Spaar je geld op voor een echte topper als buitenkansje of halen top talenten en binnenboord houden van je top talenten in eigen jeugd.

Met tapia zoete broodjes bakken en/of een deal maken zodat hij verlengt. Je vangt veel meer vliegen met stroop dan met azijn. Zeker in de zuid americaans cultuur daar wil men zich gewaardeed voelen en is sfeer belangrijk.
En van der Heijden testen op het middenveld voor Burger/Ayoub of Tapia. Kan hij dat ook niet mag van der heijden ook weg.
Larsson op positie Kokcu eens testen. Misschien kan hij dat beter dan op de vleugel.

Gewoon larsson, ayoub, botteghin, van Beek, toornstra, sinisterra in de etalage zetten. (doet stam vanzelf) Komt er een goed bod op een speler ze verkopen. Kelly, nieuwkoop, verdonk, wehrmann, vente alle jeugd op burger en kokcu na verhuren. En stam moet wel de spelers gebruiken die je haalt. Hij heeft namelijk geen andere keus.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als de visie van het Feyenoord bestuur/RvC is om de komende periode, 3-4 jaar, in te zetten op doorstroming van eigen jeugdspelers, al dan niet gedwongen door de huidige financiële situatie, dan zal de dienstdoende trainer zich daar aan moeten conformeren.

Bestuur/RvC zou voor de start van het seizoen dit kenbaar moeten maken aan de beoogde trainer en vooral ook de supporters.
Nu lijkt Stam overvallen te worden door de financiële beperkingen van de club, als dat zo is zou ik als Stam zijnde de eer aan mezelf laten en opstappen.
Voor het geld hoeft Stam niet meer te werken lijkt mij zo, nu bestaat alleen maar kans op beschadiging van zijn nog prille trainers carrière.

Momenteel blijkt de jeugd nog niet het vereiste niveau te hebben om mee te doen om de bovenste plaatsen in de eredivisie, het zij zo wachten op betere tijden dan maar.
Wel het liefst op eigen kracht zonder dubieuze constructies met investeerders.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Vraag me ook af waar deze club visie vandaan komt, we hebben momenteel geen algemeen directeur en Sjaak is intrim TD, dus we zullen niet alles aan zijn visie hangen toch? Maar wat me het meest verbaasd is dat Kuyt zich hier in mengt, die is trainer van onder 19 en heeft geen enkele functie binnen het bestuur. Komt ook maar net kijken, dus lijkt me beter als Dirk naar de achtergrond wordt verwezen. Misschien beter om onze visie te bepalen als we een volwaardig bestuur hebben met wat meer ervaren mensen. Sjaak zet zich ook te kijk op deze manier, als je jeugd een kans wilt geven, moet je geen spelers gaan huren lijkt me. Als he wilt dat Burger speelt, waarom haal je Fer dan terug? Heeft zich met Tapia ook in de voet geschoten, je kunt niet zomaar iemand met een contract even "wegwerken" en dwingen tot een transfer waar de speler zelf geen zin in heeft. Kan hij Tapia wel de schuld geven, maar het is 100% de schuld van Feyenoord dat hij een contract heeft en van Sjaak zelf om in de pers al aan te geven dat er geen plek is voor Tapia terwijl deze nog niet eens terug is op de training. Dan vraag je antuurlijk om problemen
+1/-0

 
4 jaar geleden
Begon mijn post ook met “Als”.

Je hebt gelijk dat er nog geen compleet bestuur is, het lijkt erop dat de RvC de lijnen uitzet, welke lijnen is voor het publiek nog niet duidelijk.
Troost is lid van de RvC en gevraagd ad interim TD te worden, Troost heeft een voetbal en een zakelijke achtergrond, helemaal een nitwit is hij dus niet.
Ben zelf ook geen supporter van Kuit maar volgens mij heeft Feyenoord zelf gevraagd aan Kuit om een functie binnen de club na zijn voetbalcarrière in te vullen.
Hij heeft stage gelopen bij van Geel en traint nu onder 19, ergens ziet men wellicht perspectief voor een vaste functie, welke n.t.b., voor hem binnen de club.

Kuit naar de achtergrond verwijzen zal dan door de RvC moeten gebeuren maar daar verwacht ik eigenlijk niet zoveel van.
De onrust is gezaaid door de RvC, ben benieuwd wie er rust gaat brengen.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Is toch simpel jongens de vrienden van feyenoord en de jeugd opleiding hebben hun handen in een geslagen. Wim jansen is niet blij geweest met grootscholten (vriendje gudde). Waar kracht prefereerde boven voetbal techniek. En kon wieberen en werd een oude bekende terug neergezet als hoofd jeugd opleidingen. Vandaar de clash en ruzie op de jeugd opleiding.

Om jeugd weer een kas te geven zit troost daar nu als interim td en kon van geel weg. Men probeerde eerst de jeugd uit in feyenoord 1 nou dat mislukte want hadden het niveau niet (oplettende volgers wist dat allang). En dus ging men vetsterkingen zo goedkoop mogelijk proberen te halen met nog altijd oog dat die niet kwamen op plekken van hun top jeugd talenten. Maar doordat de kwaliteit van de jeugd zo tegen viel stelt stam ze niet meer op (voorbeeld vente). En is het hommeles.

Ze moeten tot elkaar komen jeugd niet direct willen inzetten in feyenoord 1 dat gaat gewoon niet hebben niet het niveau. En het eerste elftal op niveau moeten brengen tot jeugd klaar is door huur of een jong feyenoord in d voetbal pyramide om basis speler te zijn in feyenord 1.

Dus komt mijn visie weer om de hoek kijken... Ik zag deze ruzie al aankomen. Was exact het zelfde bij 020 na de fluwele revolutie. We lopen hier alleen wat achter xD
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ow ik denk dat stam wist van de situatie bij Feyenoord. Maar er van uit ging dat van Geel er td bleef. Ook met hem gesproken natuurlijk de stelde hem aan. Dat wil zeggen dat onder de td van geel er zelfs met een lege beurs nog een redelijk competatief elftal werd neergezet.

Probleem was dat van geel weg moest en men opeens ging af koersen op eigen jeugd eerst. (Is vaak zo bij beleids weizsgingen in een bedrijf van de ene koers neemt men afscheid en gaat rigoureus voor een andere koers kompleet de tegenovergestelde van wat men eerst deed. Uiterst onverstandig naar mijn mening want pak zaken uit die lijn die wel werkte en combineer ze met jouw nieuwe styl) en aangezien troost niet ut blinkt in communicatie (zie voorval tapia) is stam duidelijk niet in die koers weizeging meegenomen.

Bijde koersen van geel (koop middelmaad bij geld en transfervrije huur spelers verkoop jeugd en afbraak jeugd opleiding voor eigen spotlight als aankopende td) en gaan voor koers kuyt, jansen, troost (eigen feyenoord jeugd direct kansen geven in het eerste) werk niet!

Ga voor een combinatie. Constateer dat je jeugd nog te zwak is voor het eerste. Doe 020 na en start met een jong feyenoord en verhuur ze nu onder intensieve begeleiding waar ze 2,3,4 jaar nodig hebben om niveau basis van feyenoord 1 te worden . En geef stam een competatief elftal met transfervrije en huur spelers. Oud maakt niet uit kwaliteit staat voorop die binnen het salarishuis te halen zijn die maken dan vanzelf plaats voor eigen opgeleidde jeugd die er dan wel klaar voor is. Zie voorbeelden terugkeer kuyt van persie. Dit om mee te blijven doen voor de prijzen, status feyenoord en europees voetbal voor volgend seizoen en hoe beter feyenoord presteerd hoe meer je spelers waard worden. Dan cmbineer je succes beleid vangeel met de beoogde doorstroom jeugd richting het eerste.

En ja dat gaat werken let maar op!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Of Stam het wist of niet maakt mij niet uit, als het hem tegenvalt, ontslag van Geel en de kwaliteit van de selectie, staat het hem vrij om te vertrekken toch?

Jij geeft aan dat onder van Geel nog een redelijk competitieve selectie aanwezig was, nou de achterstand op de top 2 vorig jaar was meer dan 20 punten. Het is dat vorig jaar de rest van de eredivisie nog slechter was anders was Feyenoord buiten de top 5 geëindigd.

De financiële malaise is mede ontstaan door het beleid van het bestuur, wat goed was is de nieuwbouw van het jeugdcomplex.
Het veelvuldig opnemen van oude glorie heeft alleen in het kampioensjaar 2017 echt resultaat opgeleverd, Gio heeft dat jaar het maximaal uit de selectie gehaald, perfect gedaan.

Feyenoord blijkt als merknaam aanzienlijk minder waard dan Ajax en zelfs PSV, wellicht dat de commerciële afdeling ook eens doorgelicht moet worden.

Wat er nu gebeurt duidt op paniek, er wordt door de RvC gesproken over en met externe financierders voor een eenmalige kapitaalinjectie waarbij een groot deel van de zeggenschap overgedragen moet worden.
Het nieuwe stadion, wat door velen nog als redmiddel gezien wordt, komt bijvoorbeeld echt niet van de grond als er geen rust is binnen de club.

Zelf vind ik het akelig stil op bestuur/RvC niveau en worden de supporters gesust met vage spelers die gehaald worden en interesse in Argentijnse jeugdspelers. Of deze beter zijn dan de eigen jeugd valt nog te bezien.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ow uiteraard als het hem niet zint kan hij altijd opstappen. Hij flext alleen zijn spieren wat door de machts vacuum en kijkt hoe ver hij kan gaan. Vooral zijn makelaars buiten de deur houden niet luisteren naar zijn tips of van zijn makelaar want kelly was ook prut. Als ik troos was liet ik niet zo me me sollen als td ok dat tapia probleem had ik nooit zo aangepakt maar als ik vond dat van der heijden weg moest (ok had eerst botteghin en van beek weggebracht omdat van der heijden mss nog rendeert op het middenveld en je enige op niveau links poot is voor je verdedeging maar ok) had ik gewoon de spelers verkocht die ik wou en met als boodschap zoek het uit met de spelers die je hebt stam...

Kijk het aan hoe die dan speelt en verkoop weer spelers net zo lang tot ie speelt zoals ik wil of weg gaat of doet wat hem word opgedragen en dan haal ik pas versterkingen xD.

Ow ik was hier de grootste criticasters van van geel. Ben het met je eens maar de jaren daar voor ging dat redelijk. Ok hij koos de verkeerde spelers uit om het goed uit te voeren maar het werkt weldegelijk als je weinig geld hebt om dan transfervrije speler en huur spelers te halen.

Kuyt zorgde vooral voor het kampioenschap met zijn komst daden drang en spelers die hem volgde.

Je commersie gaat omhoog bij prestates of een speler aantrekken met aanhang zoals honda.

Die eenmalige kapitaals injectie is inderdaad paniek voetbal niet doen bij inspraak. Koop van spelers heeft ons juist in die financiele malaise gestort. Bouw het weer gelijdelijk op met goed beleid.

De vraag is of het nieuwe stadion zal bijdragen... De investeringen kunnen als een molesteen om de nek van feyenoord kunnen liggen en bouwkosten gaan altijd over budget.

Wat de argentijnen betreft zou ik inderdaad ook niet aan beginnen. Kosten veel geld. Is weer vooral gokken niet doen!
+1/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Een trainer wil presteren en als hij vind dat een aantal jeugdspelers niet voldoet op dit moment dan houd het op,er zijn al een handvol jeugdspelers bij het eerste,het is geven en nemen,mocht het zo zijn dan he.
+1/-0

4 jaar geleden
Wie zei dat ook alweer volgens mij WvH voetballers stellen zichzelf op of woorden van gelijke strekking m.a.w als de jeugd goed genoeg is zal Jaap ze heus wel opstellen. Wat ik ergerlijk vindt is een Troost die als een maloot ze eigen speler afzeikt omdat zijn ego is aangetast. Brevet van onvermogen. Gauw een andere TD zoeken die wel verstand van zaken heeft. Lijkt mij niet al te moeilijk als je zoveel raadgevers in de omgeving hebt (wie of wat ze raad geven is mij bovenal een raadsel) Uit hoeveel man bestaat nu die selectie.Onder Bengson waren het er geloof ik 75 ! en nu gaan we gauw die kant uit terwijl je er toch maar 11 mag opstellen. Mijn advies - Keihard saneren vooral in opvreters . Iedereen die de laatste maanden een rekening heeft neergelegd hoppa weg ermee. Ben bang dat er maar weinig adviseurs of bestuurders of belangbehartigers over blijven ... Clubhart pff erg broos nu
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Niet eens meer een td ook zo'n opvreter kijk naar het oude salaris van van geel kon je een top speler voor halen.

Hele td functe andes inrchten. En beoordelen op prestaties van personeel en bestuur op hun bijbehorende taken..

Enkel een team manager die het eerste en 2de in de gaten houd. Coaches spelers staf en innovaties en beoordeeld.
Een hoofd spelers beleid die de netwerken met makelaars, spelers en clubs onderhoud. En scouting aan stuurt.
Een hoofd jeugd opleidingen.

Die 3 maken een visie op speelstyl en voetbal visie feyenoord en waaraan spelers op iedere positie moet voldoen.
En een professioneel onderhandelaar erbij voor contracten velengingen en transfer onderhandelingen.

En klaar.
+1/-0

4 jaar geleden
Dit krijg je wanneer je stuurloos bent en iedereen maar wat mag doen.

Een TD die geen TD is, 2 adviseurs met alle macht, een RVC die een eigen koers vaart, een trainer die is aangesteld door 2 mensen die eruit zijn gewerkt, de VVF die tot op het bot is verdeeld....

Dit is zelfs nog erger dan stuurloos dit is een stuurloos schip met 5 gaten in de romp.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Idd een TD die geen TD is ( sterker nog, een zelfverklaarde TD ), twee adviseurs die een mega-aura als ex-speler hebben maar waarschijnlijk beter adviezen zouden geven aan jonge spelers in plaats van de lijnen van het beleid. We hebben een zeer amateuristische knoeiboel + sentimenten die onwerkzaam zijn + talenten die misschien helemaal niet zo grote talenten zijn. Ik zou zeggen : Troost er uit, Kuyt moet maar met zijn gezin een wereldreis maken, en de kleppers langs de zijlijn zoals WvH mogen hun snaveltje wat meer toedoen. To do : De GKL terug, een echte TD, Stam carte blanche vwb veldselectie.
+1/-0

 
4 jaar geleden
GKL is geen oplossing, die verrijkte zichzelf met 12% leningen en loog erover
+1/-0

4 jaar geleden
Heb altijd moeite met de stukken van V. Driessen. Kunnen alleen maar positief zijn als het over ajax gaat. Zou er meer waarde aan hechten als het om waarheidsbevindingen gaat als het stuk door Marcel v.d. Kraan geschreven was.Die stukken berusten meestentijd wel op waarheid.
+2/-0

 
4 jaar geleden
Valt er dan nu uberhoupt een positief stukje te schrijven over ons?

Geen directie, RVC die zijn plek niet kent, complete verdeeldheid VVF, interim TD met rare uitspraken, trainer die zijn eigen gang gaat, opelijk kritiek van medewerkers op beleid, aankopen die niks toevoegen.... Enige lichtpuntje die ik zie in deze dagen is Kokcu....
+1/-0

4 jaar geleden
Stam is verantwoordelijk voor het eerste elftal. Daar mogen Troost en Kuyt zich niet mee bemoeien.
+1/-0

4 jaar geleden
Stam zal worden afgerekend op prestaties van het eerste elftal.
Die worden niet gehaald met het willekeurig inpassen van jeugdspelers die
nog niet toe zijn aan het eerste.
Benieuwd hoe lang Stam nog bij Feyenoord blijft.
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.726 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment