Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jaap Stam houdt vertrek van Jan-Arie van der Heijden tegen'

12 augustus 2019 00:39 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Jaap Stam houdt vertrek van Jan-Arie van der Heijden tegen"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf houdt Jaap Stam een vertrek van Jan-Arie van der Heijden tegen. De verdediger wil graag vertrekken uit Rotterdam omdat hij niet meer zeker is van een basisplaats. Van der Heijden heeft eerder de toezegging gehad dat hij transfervrij mag vertrekken, maar Stam is daar voorlopig voor gaan liggen. De trainer geeft aan dat hij de centrale verdediger niet kan missen.

De komst van George Johnston heeft Stam nog niet op andere gedachten gebracht. "Hij is een gedreven speler, wiens kwaliteit verdedigen is, maar hij heeft nog nooit op het hoogste niveau gespeeld. We moeten nog goed bekijken hoe we gebruik kunnen maken van zijn kwaliteiten", aldus Stam.


Discussieer mee op de forums


Tags

stam heijden george johnston telegraaf toezegging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Niet meer dan logisch. Wie moet hij er anders neerzetten.
+1/-0

10 maanden geleden
De trainer moet het in Nederland gewoon doen met de spelers die hij krijgt; hij is nu eenmaal geen Engelse manager. Ik baal nog wel van het vertrek van St Juste, vooral als hij netto nog geen 8 mln oplevert omdat er al meer dan 1 mln naar H'veen overgemaakt moest worden. De transfer van Vilhena was kennelijk nodig om gaten te in de exploitatie te dichten? Hopelijk niet om de plannenmakerij voor het nieuwe stadion te bekostigen..?? De directe oorzaak van de transfer van St Juste lag kennelijk bij Tapia die het verdomt om een prima buitenlandse transfer te maken omdat hij volgend jaar een nog groter deel van die buit in eigen zak wil steken. Ajb nooit meer opstellen, we hebben op het middenveld toch voldoende keuze volgens mij. Laat Jaap zich nou eens concentreren op het opvoeden van Haps, die steeds terug komt wandelen en dan op rand 16 gaat staan kijken hoe de rechtsbuiten netjes gaat voorzetten. Of op het middenveld, waar de tegenstander voortdurend alle ruimte krijgt (onze mannen zien er steeds erg moe uit, hoe komt dat?). Erik en Scharie nooit meer samen opstellen, want dan houden we nooit meer de nul en tot slot nog Larsson duidelijk maken dat hij zich in elk geval de ****** kan werken als het geniale weer eens ontbreekt. Als daar het maximale aan gedaan is, krijgt Stam wat recht van spreken als het om de selectie gaat, maar niet eerder.
+2/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Baal volledig met je mee over de verkoop van St Juste, vooral de lage netto opbrengst van deze verkoop doet zeer.
Stam moet vooral roeien met de riemen die hij heeft, gekregen, en anders elders gaan werken.

Tapia is een nuttige speler maar als hij weigert te praten over contractverlenging lekker laten banken de rest van he5 seizoen, zo goed is hij nu ook weer niet.

Centrum verdediging moet inderdaad echt aangepakt en vervangen worden, dit kan echt niet meer. Ik vrees zelfs voor aanstaande donderdag als Dinamo Tiblisli moet aanvallen en onverhoopt snel een doelpunt maakt.

Iemand met inderdaad even tegen Larsson vertellen dat hij elke wedstrijd betaald krijgt en dat daarom ook elke wedstrijd inzet en prestaties verwacht mogen worden, man man wat een drama was dat gisteren weer.
Haps komt er wel moet alleen nog beseffen dat hij verdediger is en geen linkerspits.

Lekker hoor dat het nog niet loopt kunnen we mooi zeuren en zeiken­čśÄ
+1/-0

10 maanden geleden
Zitten lekker op 1 lijn bij de club..
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.352 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane anthony arnesen beek benig berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps heerenveen johnston karsdorp kelly knopen kokcu kuip kuyt lulring paspoort ramesoe transferlijst utrecht