Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Ricky van Wolfswinkel vanwege blessure afgeketst'

12 augustus 2019 00:37 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Transfer Ricky van Wolfswinkel vanwege blessure afgeketst"; image source: Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel zal niet naar Feyenoord vertrekken. Volgens De Telegraaf is door zijn transfer definitief een streep gezet. De spits is vanwege een hersenschudding de komende weken nog uitgeschakeld. Aangezien Feyenoord op de korte termijn een echte spits aan de selectie toe wil voegen, schakelt het nu door naar andere opties.


Tags

ricky wolfswinkel hersenschudding telegraaf voegen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Spijtig deze speler scoort altijd. Als ze maar niet bij Richards uitkomen.
+1/-0

10 maanden geleden
Vreemde redenering, van een hersenschudidng genees je in drie tot 7 dgn. Hier zal wellicht een Kuytiaanse of Troostrijke story achter zitten ...
+1/-0

 
10 maanden geleden
Er wordt 6 weken hersteltijd genoemd in de media. Als dat zo is, is het heel logisch dat Feyenoord niet met hem verder gaat aangezien er acute nood voor een spits is.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Voor die prijs is dit voor ons altijd een interessante speler. Welke kwaliteit verwacht je dan?
+1/-0

 
10 maanden geleden
6 weken uitgeschakeld! En daarna nog weer wedstrijdfit worden. Dat is tie pas na de herfstvakantie inzetbaar. Terwijl we NU een spits nodig hebben. I rest my case.
+1/-0

10 maanden geleden
Lees (hopelijk) onzinverhalen over een Argentijnse spits van 10 mln, ajb bevestiging van Troost dat dit echt niet gaat gebeuren. We hebben geen euro, dus doorroeien met de riemen die we hebben en niet alle risico's in financieel opzicht nemen om 3e ipv 4e te worden dit jaar. Afhankelijk van de tegenstander Vente, Bannis of Berghuis in de spits tot Nicolai hersteld is. Ongelofelijk balen dat die weer geblesseerd is, heb hier al eerder afgevraagd of zijn onverwachts bijtekenen hier toch een beetje mee samenhing, maar hopelijk was dat uit nobele overwegingen.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Ik vrees dat we weer neigen naar een spits die we lekker kunnen buigen en plooien naar gelieven. Iemand, die we voor een stuiver halen en dan weer richting no-mans land zenden. Hersenschudding, jongens toch,dat is een weekje wat rust en hoplakee weer de wei in. Lijkt wel of we van elke scheet een ernstige ziekte maken. Nee hier speelt iets dat gewoon niet lekker zit.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Lijkt mij ook niet zo een probleem wat een gelul maar weer,niks verrekt of gescheurd,gebroken!gew2oon halen die gozert!
+1/-0

10 maanden geleden
Wat maakt fitheid nog uit? het seizoen is nu al een puinhoop.
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.352 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane anthony arnesen beek benig berghuis bestlander bijtekenen botje doorhakken fer feyenoordtransfermarkt geertruida genereren gio hanegem haps heerenveen johnston karsdorp kelly knopen kokcu kuip kuyt lulring paspoort ramesoe transferlijst utrecht