Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Vermeer: 'Al met al is het een terechte uitslag'

11 augustus 2019 16:56

Volgens Kenneth Vermeer had hij geen kans op het afstandsschot van sc Heerenveen. "Het was de bekende zwabberbal. In de warming-up zagen we al dat ballen die normaal gesproken rechtdoor gaan alle kanten opgingen. In de wedstrijd ging een vrije trap van Faik ook al de andere kant op en dat was nu weer", aldus Vermeer in gesprek met Fox Sports. "We spelen bij Feyenoord met een Adidas-bal. Die doet dat minder. Tegenwoordig trappen ze geen normale ballen meer."

De doelman was na de treffer woedend op zijn medespelers. "Er was nul druk op de bal. Hij schiet hem dan, maar hij had nog een aantal meters door kunnen lopen en uit kunnen halen", zo gaf hij aan. "Het mocht niet zo zijn. Al met al is het een terechte uitslag."

Vermeer stopte in de eerste helft nog een strafschop. De doelman kreeg de vraag wat zijn geheim was, omdat hij regelmatig penalty's weet te stoppen. "Ik heb geen geheim. Je moet gewoon proberen om die bal te stoppen", zei hij daarover. "Ik probeer altijd zo lang mogelijk te blijven staan. Hij schiet hem niet verkeerd in, maar met een beetje geluk hou ik hem tegen. Een goed genomen penalty hou je over het algemeen niet tegen, maar vandaag lukte mij dat wel gelukkig."


Discussieer mee op de forums


Tags

vermeer schiet adidas afstandsschot bekende faik fox geluk heerenveen opgingen rechtdoor zwabberbal

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat belastinggeld blaak city gebouwd gemeenschapsgeld gemeente gerenoveerd hanegem hassel herik hns ivm jorien kristensen kuip lenen maas marwijk nederland oranje parkeergarage prioriteit realist rechtvaardigen renovatie socrates sparta superkuip vitesse