Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'We hadden 0-2 moeten maken aangezien anders dit kan gebeuren'

11 augustus 2019 16:41

In gesprek met Fox Sports was Eric Botteghin teleurgesteld over het resultaat in Heerenveen. "We begonnen slordig, maar daarna hadden we een goed antwoord met een goal", aldus Botteghin. "We hebben daarna de controle over de wedstrijd, maar moeten dan de 0-2 maken aangezien anders dit kan gebeuren."

Heerenveen kwam tien minuten voor tijd met een schot van grote afstand op gelijke hoogte. "Het was een heel goed schot van de verdediger. Daar kun je weinig aan doen", zo gaf de aanvoerder van Feyenoord aan. "We moeten vooruit verdedigen. Ik heb geprobeerd te coachen om druk op de bal te zetten, maar dat deden we niet."

Feyenoord leek niet op de ploeg die donderdagavond nog Dinamo Tbilisi volkomen kansloos liet. "Ik vond ons niet fris vandaag. Dan komen de slordigheden en ben je niet goed in balbezit", zei hij daarover. "Voor de wedstrijd voelde iedereen zich goed en was iedereen fit, maar ik vond ons dus echt niet fris."

Volgens de verdediger was de strafschop die Heerenveen kreeg niet terecht. "Hij was te makkelijk gegeven. Ik raakte hem nauwelijks", aldus Botteghin. "Ik raakte hem niet vol. Ik trok mijn been in. Hij sprong zoals je dat in een zwembad doet."


Discussieer mee op de forums


Tags

botteghin heerenveen been dinamo fox slordigheden tbilisi volkomen zwembad

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat belastinggeld blaak city gebouwd gemeenschapsgeld gemeente gerenoveerd hanegem hassel herik hns ivm jorien kristensen kuip lenen maas marwijk nederland oranje parkeergarage prioriteit realist rechtvaardigen renovatie socrates sparta superkuip vitesse