Transparent
Inloggen
Sluiten

Eric Botteghin: 'We hadden 0-2 moeten maken aangezien anders dit kan gebeuren'

11 augustus 2019 16:41

In gesprek met Fox Sports was Eric Botteghin teleurgesteld over het resultaat in Heerenveen. "We begonnen slordig, maar daarna hadden we een goed antwoord met een goal", aldus Botteghin. "We hebben daarna de controle over de wedstrijd, maar moeten dan de 0-2 maken aangezien anders dit kan gebeuren."

Heerenveen kwam tien minuten voor tijd met een schot van grote afstand op gelijke hoogte. "Het was een heel goed schot van de verdediger. Daar kun je weinig aan doen", zo gaf de aanvoerder van Feyenoord aan. "We moeten vooruit verdedigen. Ik heb geprobeerd te coachen om druk op de bal te zetten, maar dat deden we niet."

Feyenoord leek niet op de ploeg die donderdagavond nog Dinamo Tbilisi volkomen kansloos liet. "Ik vond ons niet fris vandaag. Dan komen de slordigheden en ben je niet goed in balbezit", zei hij daarover. "Voor de wedstrijd voelde iedereen zich goed en was iedereen fit, maar ik vond ons dus echt niet fris."

Volgens de verdediger was de strafschop die Heerenveen kreeg niet terecht. "Hij was te makkelijk gegeven. Ik raakte hem nauwelijks", aldus Botteghin. "Ik raakte hem niet vol. Ik trok mijn been in. Hij sprong zoals je dat in een zwembad doet."
Discussieer mee op de forums


Tags

botteghin heerenveen dinamo fox slordigheden tbilisi zwembad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika arne balde berghuis bestlander bijlow boer bozenik brad conteh destructief edirin hanegem herik instortingsgevaar jones jorien kermit kuijt kuip marwijk mischien nederland onzin oranje ramesoe tno visuele willykment