Transparent
Inloggen
Sluiten

Rick Karsdorp: 'Heerlijk om terug te zijn'

10 augustus 2019 09:22 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

Rick Karsdorp: "Heerlijk om terug te zijn"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Rick Karsdorp aan het heerlijk te vinden dat hij weer terug is in Rotterdam. "Het klinkt allemaal heel mooi, voetballen voor AS Roma. En dat is het natuurlijk ook. Maar het buitenland is echt niet alles, hoor. Man, ik ben zo blij nu", aldus Karsdorp. "Ik kon naar clubs in de Premier League, in de Bundesliga. En ik kon naar Feyenoord. Nou, dan weet ik het wel. De fans, met wie ik een klik heb. De Kuip. Dit is de plek waar ik wil zijn."

Mede vanwege blessures kwam hij in twee jaar bij AS Roma tot slechts 15 competitiewedstrijden. "Maar fit zijn en niet aan de bak komen is nog veel erger, zoals in de laatste maanden het geval was", zo geeft hij aan. "Ik hing er maar wat bij. Op een bepaald moment verloor ik zelfs het vertrouwen in mezelf. Echt, ik ging toen gewoon met tegenzin naar de club. Je wilt voetballen!"

Karsdorp rekent wel op speeltijd bij Feyenoord. "Natuurlijk moet ik het allemaal nog laten zien en vanzelfsprekend is er bij deze club ook concurrentie. Maar de kans dat ik hier wekelijks ga spelen, is uiteraard een stuk groter dan bij AS Roma, ja", zegt hij daarover. "En daar gaat het me om. Ik wil eindelijk weer eens veertig wedstrijden spelen. Ik ben fit en klaar om te vlammen."

De rechtsback heeft ook duidelijke ambities voor komend seizoen. "Het is heel simpel. Ajax en PSV zullen ook hun puntjes verspelen. We moeten ons niet bij voorbaat neerleggen bij plek 3", aldus Karsdorp. "In mijn laatste seizoen in de Kuip dacht ook niemand dat we kampioen zouden worden. We werden het wél. Dat bedoel ik. Als je alles geeft, is er van alles mogelijk."




Tags

karsdorp roma kuip bundesliga tegenzin verspelen vlammen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda