Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'We willen het goede gevoel meenemen naar Heerenveen'

10 augustus 2019 09:12

Jaap Stam hoopt dat Feyenoord door de ruime zege tegen Dinamo Tbilisi een boost heeft gekregen. Dat geeft hij aan in gesprek met de officiële website van Feyenoord. "Zo’n resultaat geeft natuurlijk een goed gevoel en dat willen we meenemen naar Heerenveen", aldus Stam.

De trainer is wel op zijn hoede voor de Friezen. Zij begonnen de competitie met een 0-4 zege op bezoek bij Heracles Almelo. "sc Heerenveen liet daar zien over een gevaarlijke ploeg te beschikken, met veel scorend vermogen", zo geeft hij aan. "Zij zullen erop gebrand zijn om dit ook voor eigen publiek te laten zien, dus op voorhand is al duidelijk dat we weer vol aan de bak zullen moeten. Maar wij reizen naar Friesland af om de ingezette lijn door te trekken."

De nieuwste aanwinsten Rick Karsdorp en George Johnston zijn beiden speelgerechtigd in Friesland. Of zij ook inzetbaar zijn, wilde Stam niet vertellen.


Discussieer mee op de forums


Tags

stam heerenveen friesland aanwinsten almelo dinamo gebrand george gevaarlijke heracles hoede ingezette johnston karsdorp scorend tbilisi voorhand

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat ayoub belgie beneliga besiktas blokland bodegom bozenik burger constructie dordrecht dordt eredivisie excelsior feyenoordopnummer hanegem hassel heracles jong kuip nrc onderaan opstelten ozyakup ramesoe rvc socrates vertrouw vvf