Transparent
Inloggen
Sluiten

'Bod Feyenoord op Marcos Senesi afgewezen'

9 augustus 2019 18:24 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"Bod Feyenoord op Marcos Senesi afgewezen"; image source: Pro Shots

San Lorenzo heeft een bod van Feyenoord van 6 miljoen euro voor Marcos Senesi afgewezen. Dat weet het Argentijnse TyC Sports te melden. De Argentijnse club zou 10 miljoen euro willen ontvangen voor de centrale verdediger. Senesi heeft nog een contract voor een jaar bij San Lorenzo. Hij kwam tot nu toe tot 64 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij één treffer wist te maken.

Senesi was met Argentinië onder 20 nog actief op het WK in Polen eind mei, waarin hij in alle groepswedstrijden een basisplaats had. Argentinië wist de knock-out fase echter niet te halen.
Discussieer mee op de forums


Tags

senesi argentinie lorenzo san polen tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Feyenoord timmert behoorlijk langs de weg, ik zie het wel zitten met Senesi.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Dus bij jou is het van als ze 10 mil vragen je het ook gelijk maar gaat betalen ? Jer kan toch onderhandelen zoals met elke speler?
+1/-0

1 jaar geleden
Tja, das 6 miljoen als transfersom en de rest naar al die zaakwaarnemers...
+2/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden (gewijzigd)
6 miljoen voor een verdedige???

Hoe nou op... Ging juist zo goed en gaan 6 miljoen voor een zuid americaanse verdediger uitgeven? Kijk naar je transfervrije en huur spelers, fer, narsingh, karsdorp. Veeeel effectiever.
En kijk wat je binnen haald zogenaamde versterkingen die dan voor miljoenen uit je contract lopen als tapia. Daar ga je als feyenoord toch bijna nooit meer aan verdienen... We zijn geen 020 of psv...

Je kan voor dat bedrag ook van drongelen of koopmeiners proberen te kopen. Ook geen gedoe met een buiten eu salaris en een vracht aan zaakwaarnemers.

Trouwens bij excelsior gewoon robin van der meer halen voor een paar ton. Speelt links back links benig groot sterk snel genoeg 25 en zou een prima centrale verdediger zijn voor weinig geld.
Verder van persie naar man u laten bellen en fosu- mensah huren. En douglas teixera transfervrij oppikken.

Kan je van der heijden, botteghin en van beek weg brengen.

En nog genoeg salaris ruimte voor honda, dan is ook je middenveld op orde. (Kokcu, fer, honda is gewoon kwaliteit)

Als je sinisterra, larsson, ayoub toornstra voor ook goeie bedragen kan weg brengen elia halen en je hebt een kampioenschaps waardig team voor weinig geld.
+1/-4

 
1 jaar geleden
Sinisterra wegdoen? Are you kidding me. Die gaat dit seizoen helemaal doorbreken!
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
En al breekt hij door hoeveel denk je er dan voor te krijgen als feyenoord? Dus inderdaad als ze met st. Juste bedragen gaan gooien gewoon weg doen.
+1/-2

 
1 jaar geleden
Men gaat nu nog zeker niet bedragen van 9 miljoen bieden voor Sinisterra.
Prima deze speler is jong en toont aan talent te hebben, gewoon bij Feyenoord houden zodat hi zich nog verder kan ontwikkelen en dus nog meer op zou kunnen leveren.
+2/-1

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
Lijk me ook niet maar je weet het nooit in deze markt. Het gaat me er om dat mocht dit bedrag voorkomen mag je hem verkopen. voor minder ook.

Er zit ook meer potentieel in sinisterra dan ik dacht. Nu ik hem zie spelen bekoord hij me ook wel. Hij hoeft niet weg maar sinisterra moet wel aan spelen toekomen om te groeien.

En andere jeugd vleugel spelers verhuren aub met sinisterra in de ploeg komen ze niet aan spelen toe.
+1/-2

 
1 jaar geleden
haha weten we ook weer gelijk naar wie niet hoeven te luisteren op deze site..
+2/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
Verklaar je nader. Wat vind je waar je niet naar moet lusteren? kunnen we dit seizoen kijken wie er gelijk had.
+1/-2

1 jaar geleden
Sinisterra doet het lekker tot nu toe. Waarom zou je die verkopen als hij door breekt, dan komen we nooit ergens. Ik weet niet hoe goed deze Argentijn is, maar als het een jongen is die een verdediging kan leiden dan is 6 miljoen echt net zoveel. Voor ons is alles natuurlijk veel geld, maar internationaal is 6 miljoen niet veel. Ik neem aan dat er dan ook 2 verdedigers mogen vertrekken. Voor St Juste hebben we volgens mij ook ca. 4.5 miljoen betaald
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
1 jaar geleden
We moeten gewoon zuinig zijn met he geld en niet mee gaan in de internationale gekte. We betaalde ook 6,5 miljoen voor haps. Het is een erg groot risico. Voor een nederlander kan je er nog over nadenken om daar zoveel geld in te investeren als je aan de lange termijn denkt. Omdat je de tendens ziet dat die Jongens graag weer terug naar feyenoord komen bij einde cariere of als de cariere wat in het slob zit. Het is wel een linkspoot die zijn inderdaad schaars. Maar verdedigers zijn nog op te leiden heeft feyenoord bewezen in de laatste jaren. Bij aanvallers hebben we meer problemen.

Je kan het geld er voor utgeven maar de scouting moet er dan wel erg zeker van zijn dat hij een aanwinst is en is door te vekopen. Verdedigers kunnen zich niet teveel slechte wedstrijden permitteren...

Zag wel dat ie ook een italiaans paspoort had dus heeft geen buiten eu salaris dat scheelt weer.


Wat sinisterra betreft. Leuk als ie mss door breekt maar elia stond ook te popelen om terug te komen. Wie heb je liever op die positie? Ik elia. Prima als sinisterra zich in de kijker speelt maar hoeveel zou feyenoord er max voor kunnen krijgen? Mocht er dus een goed bod komen weg doen. Voor die positie is adequate vevanging te halen. En jeugdig talent opgeleid door feyenoord zelf is er ook voor die positie.
+1/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

nieuws-redacteur forum-beheerder 1 jaar geleden (gewijzigd)
Vertaling uit de Argentijnse krant Independiente.

Een seizoen geleden bood het Brugge van België hem vier miljoen euro en San Lorenzo wees het af, terwijl Bologna enkele weken geleden vijf miljoen euro bood die ook werd geweigerd. San Lorenzo vereist minstens ongeveer tien miljoen euro.

Alsof dat niet genoeg was, was het laatste bod voor hem van Feyenoord, en voor zes miljoen euro, maar San Lorenzo bewoog niet.De exit-clausule van Senesi is 15 miljoen dollar.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aeb afschieten arnesen bozenik conteh diemers dynamiek eredivisie erkennen fer geertruida haps heerenveen irak joey joh kuijt linssen malacia ramesoe rijnmond slot til toornstra trauner vakkiek veerman willykment