Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Hier kunnen we mee vooruit'

8 augustus 2019 23:48

Steven Berghuis vond dat Feyenoord een goede wedstrijd had gespeeld. "We waren goed aan de bal en ook verdedigend stonden we erg goed, waar we afgelopen weken nog vaak in de problemen kwamen", aldus Berghuis. "Met Renato en Leroy ervoor hadden we iets meer zekerheid ingebouwd en dat was goed."

De aanvaller was het niet eens met de opmerking dat Dinamo Tbilisi een zwakke tegenstander was. "Ze zijn sowieso geen slechte ploeg. Ik had ze op beelden gezien en ook de uitslagen die ze hadden gehad. Dan houd je rekening met een goede tegenstander. Ook gezien de fase waarin wij zitten", zo gaf hij aan. "Waarom zouden wij met veel vertrouwen en zelfoverschatting die wedstrijd in gaan? Wij waren gewoon scherp, gebrand om een mooi resultaat neer te zetten en dit hadden we ook nodig. Hier kunnen we mee vooruit."

Berghuis begon zelf in een vrije rol voorin aan de wedstrijd. "De startpositie was vanuit negen. Tegen dit soort teams, die heel statisch verdedigen, kun je heel mooi vrij komen tussen middenveld en verdediging", zei hij daarover. "Dat kwam een paar keer goed uit en met Luis hebben we iemand die diepte maakt, later nog met Narsingh. Die afwisseling zoeken we wel in ons elftal."


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis afwisseling dinamo gebrand ingebouwd narsingh renato startpositie tbilisi zelfoverschatting

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat ayoub belgie beneliga besiktas blokland bodegom bozenik burger constructie dordrecht dordt eredivisie excelsior feyenoordopnummer hanegem hassel heracles jong kuip nrc onderaan opstelten ozyakup ramesoe rvc socrates vertrouw vvf