Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi zonder publiek na straf van UEFA

8 augustus 2019 16:23 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Uitwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi zonder publiek na straf van UEFA; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het komende week de uitwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi in een leeg stadion zal moeten afwerken. De Georgische club is door de UEFA gestraft met één Europese thuiswedstrijd zonder publiek. Het is volgens Feyenoord nog onduidelijk of de Georgiërs in beroep gaan tegen de straf en of dit wellicht een opschortende werking heeft indien een beroep plaats zal vinden.

De kaartverkoop voor het duel is al gestopt. Feyenoord raadt supporters ook af om een reis naar Georgië te boeken.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

dinamo tbilisi uefa beroep georgie georgiers georgische raadt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
ach, scheelt toch weer een beetje :)
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wordt het toch nog gezellig....REEDS!!!!
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb reeds een vliegreis en hotel geboekt en vind het jammer.
Tbilisi is een mooie stad en het zal er best gezellig worden. Misschien mogen we alsnog in het stadion komen. Als dat niet lukt gaan we toch met zijn allen in Tbilisi ergens bij de tv zitten. Dit is ook 2 jaar gelden in Napels gebeurd.
De uitslag is toch niet belangrijk. We zijn al een Europese ronde verder.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Klasse dat je gaat Henk! Belachelijk dat de UEFA dit zo laat bekend maakt ivm geboekte vliegreizen. Ik vrees dat je er echt niet in komt. Het bier bij de TV zal iig goedkoop zijn...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Kort voor de heenwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi van gisteravond werd bekend dat de return volgende week donderdag in Georgië zonder publiek moet worden gespeeld. Dit vanwege een straf van de UEFA voor de Georgiërs. In dit bericht lees je wat dit (voorlopig) betekent voor Feyenoord-supporters en hoe de club tracht gedupeerde supporters te helpen.

Supporters met wedstrijdkaart
Feyenoord doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de 63 supporters die donderdag via de club al een kaart hebben gekocht voordat de sanctie bekend werd, de uitwedstrijd toch kunnen bezoeken. De betreffende 63 supporters kunnen voor nadere informatie contact opnemen met Service & Tickets via 0900-1908 of via het reactieformulier op de website: http://www.feyenoord.nl/servicelink.

Supporters met vlucht
Feyenoord realiseert zich dat er wellicht ook supporters zijn die al een reis hadden geboekt richting Tbilisi, zonder dat zij nu in het bezit van een wedstrijdkaart kunnen komen. Hoewel Feyenoord niks kan doen aan de straf van de UEFA en de (late) timing hiervan, spant de club zich tot het uiterste in om ook deze supporters donderdag toegang tot het stadion in Tbilisi te laten krijgen. Feyenoord heeft deze aanpak afgestemd met FSV De Feijenoorder.

Voorwaarde is in elk geval dat zij kunnen aantonen dat zij vóór donderdag 8 augustus 18.00 uur (enkele uren nadat het nieuws over de straf door de UEFA bekend werd gemaakt) hun vlucht en/of verblijf naar Tbilisi al hadden geboekt. Dit kenbaar maken kan middels het invullen van het reactieformulier (http://www.feyenoord.nl/servicelink) en hierbij het bewijs van de betreffende boeking uploaden waarop ook de dag en het tijdstip van de boeking staat.

Feyenoord weet uiteraard niet hoeveel mensen dit betreft en weet daaruit voortvloeiend dus ook niet of er voldoende kaarten over zijn om iedereen die op basis hiervan in aanmerking zou komen voor een kaart deze ook te verstrekken. Is dit niet het geval dan krijgen Diamond- en Goldcardhouders die al een vlucht en/of verblijf hadden geboekt, voorrang op het eventueel kunnen aanschaffen van een kaart. Ben je een van de supporters die al een vlucht en/of verblijf had geboekt, neem dan contact op met Service & Tickets via het reactieformulier of 0900-1908.

Feyenoord.nl
+1/-0

 
1 jaar geleden
@henk, mocht je naar een kroeg gaan in tblisi laat anders hier ff weten waar jullie zitten!
+1/-0

1 jaar geleden
Volgens mij loopt Feyenoord Virtual heeeeel erg achter ....
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bane bannis berghuis bozenik danall diemers fer geertruida haps hassel heerenveen jahanbakhsh joh kokcu linssen malacia north ramesoe senesi sinistera slot til toornstra trauner vakkiek veerman vente willykment