Transparent
Inloggen
Sluiten

George Johnston tekent voor twee seizoenen bij Feyenoord

7 augustus 2019 17:08 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

George Johnston tekent voor twee seizoenen bij Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële website bekend gemaakt dat George Johnston een contract heeft getekend. De Schotse verdediger heeft in De Kuip een contract getekend voor twee seizoenen met de optie voor een extra jaar. Johnston komt over van Liverpool, waar hij sinds zijn negende al speelde.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij met zijn komst. "George is een talentvolle verdediger die op meerdere posities achterin uit de voeten kan", aldus Troost. "Er was ook interesse van meerdere clubs maar hij heeft zeer bewust voor Feyenoord gekozen, om zich onder te vleugels van Jaap Stam te ontwikkelen tot belangrijke kracht in De Kuip."


Discussieer mee op de forums


Tags

george johnston kuip troost liverpool schotse stam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Zeer welkom!
+2/-0

12 maanden geleden (gewijzigd)
Wlkom maar Is ie snel?

Het schijnt ook een links poot te zijn. Maar het beste van hopen dan... Dat is bij ons een zwakke positie. Wel prima dat kuyt goeie contacten heeft bij liverpool.
Maar een kans geven voor 3 ton een linkspoot in het centrum die jong is niet slecht.

Haal dan nog robin van der meer voor lengte achterin speelt nu links back bij excelsior maar prima goedkope speler voor links centraal 1,96 snel en een linkspoot.
+1/-2

12 maanden geleden
Zal toch wel sneller zijn dan ons huidige centrale duo? :) Ik ben benieuwd, hij zal bij Liverpool toch wel iets hebben geleerd lijkt me en we hebben achterin echt spelers nodig. Ricky nu ook weer terug, dus er gebeurt in ieder geval iets en daar ben ik blij om.
+2/-0

12 maanden geleden
We weten niet of deze speler kan voetballen. Als het een topper was geweest was hij nooit verkocht door Liverpool voor 300.000 euro’s.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Nee, hij zal inderdaad niet het niveau hebben om bij Liverpool door te breken, maar jij denkt dat we spelers van dat niveau kunnen betalen?
+2/-0

 
12 maanden geleden
Dat soort clubs hebben zoveel spelers .
Nu is byv die sepp nog nieuw volgend jaar haal je hem op voor ook 3 ton
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.342 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen bacuna bazoer beek berghuis bestlander botteghin diepgang donald elia feyenoordopnummer fosu hanegem hecke jong karsdorp kongolo leemans linssen mbuyamba mensah narsingh nieuwkoop post rcv senesi sinisterra socrates