Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] AD: 'George Johnston op huurbasis naar Feyenoord'

7 augustus 2019 11:29 - Neil Jones
Foto: Pro Shots

[Update] AD: "George Johnston op huurbasis naar Feyenoord"; image source: Pro Shots

Feyenoord gaat de selectie versterken met George Johnston. Dat meldt Neil Jones van Goal.com op Twitter. Johnston is een 20-jarige centrale verdediger en komt over van Liverpool. De verdediger kwam in Rotterdam aan het licht toen Dirk Kuyt zijn voormalige club benaderde voor advies. Feyenoord zal 300.000 euro betalen voor Johnston, terwijl Liverpool ook een doorverkooppercentage heeft bedongen van 30 procent.

Johnston had nog een contract voor een jaar bij Liverpool en speelde in het beloftenteam van de regerend Champions League winnaar. Een officieel duel in het eerste elftal speelde hij nog nooit.

[b]Update 14:59[/b]: Ook het Algemeen Dagblad meldt dat George Johnston op weg lijkt naar Feyenoord. De club is al in verregaande onderhandeling met de Schotse verdediger. Het AD meldt echter dat hij op huurbasis richting De Kuip zal gaan vertrekken.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Zo zie je maar wat er los komt als er ineens wat te besteden is door de verkoop van st Juste. Ben benieuwd, ik ken hem niet.
3 weken geleden
Ik ben erg benieuwd hopelijk kan hij morgen al spelen.
3 weken geleden (gewijzigd)
Interessant maar zou dan wel beter dan Geertruida moeten zijn. Dit heeft weinig met benodigde transfergeld vanuit st Juste te maken lijkt me. Mag hopen dat we nog wel 3 ton hadden.... Misschien salaris/huur ruimte. Die St Juste verdiende wel veel šŸ˜€ komen 4 man voor terug hahaha. Als je zou zeggen 4 man terug Liverpool, (ex) Barcelona, AS Roma en (winnaar voorronde CL) Basel dan klinkt dat prima....
3 weken geleden (gewijzigd)
Hmmm ken hem niet... Wel fijn dat kuyt meedenkt. Konden we hoever of sepp van den berg niet goedkoop huren of met een overname clausule voor liverpool goedkoop overnemen als kuyt daar toch lekker bezig is? xD lijkt me een prima deal. Wij leiden hun nederlandse verdedigers op en laten ze spelen dan kunnen ze ze weer voor 4 mil ofzo terug kopen. Dat bedrag is voor hun club toch niks.

Heb er wat naar gezocht het is een rechtsbenige, 1,81 lange, 20 jarige schot. Ze moesten bij liverpool duidelijk van hem af na de komst van sepp van den berg.
 
3 weken geleden
Die heeft niet de beste band met Stam stelde hem ook nooit op, dus dat gaat het niet worden.
 
3 weken geleden
Ow jah klop. Goed opgemerkt. wel appart dan... Stam vind hem niks en liverpool pikt hem op...
 
3 weken geleden
Och Stam vind Kelly ook een prima aanwinst ;)
 
3 weken geleden
Haha klopt en zet vente in de spits en botteghin en van der heijden of van beek in je centrum terwijl hij hoog druk wil zetten... Wat dat onderdeel betreft aub een bijscholings cursusje bij de trainers opleiding voor stam.
 
arrow1 (geschorst)
3 weken geleden
Ik denk dat Kelly heel snel een Irish Pub opent en dan daar mee zoet is, ... ook geen slechte deal. Is misser van Stam, nu ja kan gebeuren.
3 weken geleden
Dat is geen slechte deal en zeker het proberen waard.
arrow1 (geschorst)
3 weken geleden
Idd het proberen waard : Liverpool heeft meestal geen rotzooi in huis, jong, kost niks, advies van Kuyt zit goed.
3 weken geleden
Ik ben zeker niet ontevreden over de gang van zaken, lijkt erop dat we vandaag 3 verdedigers en 1 spits erbij krijgen. Natuurlijk afwachten of ze het goed gaan doen, maar dat is nu eenmaal een feit als je spelers moet halen die weinig kosten. Jongens die zich al hebben bewezen die kunnen we niet betalen en staan ook niet te springen om bij ons te komen voetballen. Ik heb voorlopig alle vertrouwen in Jaap, beetje makkelijk om nu al krtiek te hebben. Vente is de enige spts die we hebben en die al jaren bij ons rond loopt, dus weinig keus. Ook Botteghin en Jan Arie staan er in omdat we niets anders hebben, daar komt nu verandering in. Ik snapwel dat Jaap hoogdruk wil zetten, als de tegen partij de tijd krijgt om op te bouwen tegen dit centrum, dan wordt de schade nog veel groter.
3 weken geleden (gewijzigd)
Ken hem niet maar speelde vaak bij liverpool u 23 dus heel slecht kan hij niet zijn.
En is gewoon gekocht ad !!

Laatste nieuws