Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord huurt verdediger Edgar Miguel Ié'

6 augustus 2019 23:04 - Haluk Ayyıldız
Foto: Pro Shots

"Feyenoord huurt verdediger Edgar Miguel Ié"; image source: Pro Shots

Volgens de Turkse journalist Haluk Ayyıldız komt Edgar Miguel Ié, een 25-jarige centrale verdediger, op huurbasis naar Feyenoord. In het programma Voetbalpraat op Fox Sports onthulde chef sport van De Telegraaf Marcel van der Kraan dat de verdediger van Lille in gesprek is met Feyenoord en dat er heel goed uit ziet. Als onderdeel van een transfer heeft Ié dinsdag echter al een contract getekend bij het Turkse Trabzonspor en is niet meer bij Lille actief. Volgens Ayyıldız wordt de verdediger echter direct doorverhuurd aan Feyenoord.

Ié speelde in de jeugdopleidingen van Sporting Portugal en Barcelona. Uiteindelijk kwam de verdediger uit Guinee-Bissau tot één officiële wedstrijd voor de Spaanse grootmacht. Omdat hij daar niet wist door te breken, tekende hij uiteindelijk een contract bij Villarreal, maar ook die periode was geen succes. Na anderhalf jaar vertrok hij naar het Portugese Belenenses, waar hij direct een basisplaats veroverde. Hij maakte daarin dermate veel indruk dat hij na een half jaar al werd overgenomen door Lile. Afgelopen maanden kwam hij op huurbasis uit voor Nantes.
Tags

ayy lille barcelona belenenses bissau chef doorverhuurd fox guinee haluk jeugdopleidingen kraan lile nantes portugal sporting telegraaf trabzonspor villarreal voetbalpraat

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Lijkt op een vage constructie, verkocht van Lille aan Trabzonspor en dan direct door verhuurd aan Feyenoord.
Ken hem niet maar wie weet is hij geniaal goed, afwachten maar weer.
+3/-0

 
4 jaar geleden
Hopen dat het een goede verdediger is. Denk niet dat het erger kan dan wat er centraal achterin rondloopt bij Feyenoord. Denk dat deze jongeman sneller is dan Beek en Botteghin. Dat is al een voorsprong die hij op die twee heeft.
+1/-0

4 jaar geleden
Heeft wel een goede opleiding als ik het zo lees, dus zal toch wel iets kunnen. Veel slechter kunnen we er centraal achterin niet op worden, hopelijk is hij snel, dat scheelt al heel wat :)
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Je hoopt op beterschap maar vaak is wat er nieuw gehaald word niet beter helaas... kunnen jullie je martina nog herinneren...

Dit lijkt me een st juste light... Net als dat kelly een clasie light is... Kan als centrale verdediger en als rechts back. Maar niet groot voor een verdediger maar 1.82 ofzo... Hij is inderdaad sneller dan van beek. Maar portugees hopen dat hij je verstaat bij het coachen en hier snel kan aarden want zoals dit tekstje al weer gaf hij speelde enkel goed bij een portugese ploeg... En ook niet echt een hoogvlieger daar... En op welke positie was dat? Opbouwent en qua duel kracht weet ik het ook zo net nog niet...

Ik zou gaan voor fosu-mensah als huur optie. Sneller en meer body en nederlands. Douglas teixera is ook transfervrij zou hem halen als goedkope back up samen met fosu-mensah. En van drongelen of koopmeiners kopen. (Kan van der heijden gaan en mag botteghin ook weg).
+1/-2

 
4 jaar geleden
En hup het volgende gerucht, of bericht, is er al.
Feyenoord wil van Wolfswinkel, een 30 jarige net niet geslaagde spits.
Ze worden nu echt wanhopig in het Maasgebouw..
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Ja je zag het al... Men begon met bravoure basis en er achter eigen jeugd met de gedachte dat komt goed...

Nou dat viel in de realiteit even vies tegen we zijn nu fc groningen niveau...

Feyenoord kenners zagen al lang dat de basis niks voorsteld en de jeugd niet goed genoeg is. En maar volhouden dat van geel goed werk deed als td... Het lijkt wel een 020 mol. Gewoon selectie uitgehold en er voor gezorgd dat de jeugdopleiding de nek is omgedraaid.

En nu men uit de roze feyenoord droom is ontwaakt zijn ze verzeild geraakt in een regelrechte nachtmerrie. En slaat de blinde paniek toe...

Van wolfswinkel vind ik verder wel ok als ie ons niks kost. Is beter dan vente en heeft een feyenoord hart. Gun het hem wel.
+1/-2

 
4 jaar geleden
Wolfswinkel vind ik op zich geen slecht idee als backup voor Jorgensen. Ik begrijp niet van St. Juste daarvoor verkocht moest worden, de enige fatsoenlijke verdediger die je hebt. Je huurt vervolgens 2 verdedigers waarvan 1 nauwelijks gescout is en Karsdorp altijd geblesseerd c.q. al jaren geen wedstrijd meer gespeeld heeft.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Eens.
Had ook eerst botteghin en van de heijden weggebracht. Voor het transfergeld van vilhena kon je geheid al deze aankopen van wilfswinkel, miguel, johnston al doen. Met st juste naast fer in het centrum en haps en karsdorp als backs had je een prima verdedeging gehad.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Van Drongelen en Koopmeiners zijn helemaal niet te betalen voor Feyenoord. Douglas is ook niet haalbaar en sinds dat dopingverhaal staat hij er ook niet zo goed meer op bij de clubs.
Fosu-mensa gaan ze weer verhuren aan een Engelse club.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Van dronglen kost 5 miljoen ofzo. Je kan mij niet vertellen dat na de transfer vilhena en st. Juste daar geen geld voor is. Met wat afpingelen moet dat te doen zijn.

Mooi over dat doping verhaal bij douglas is hij lekker goedkoop.

Voor fosu-mensah kan je allicht bellen. Who knows. Nooit geschoten is altyd mis. Als we europees voetbal halen ziet hij dat mss wel zitten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Nee die kost minstens 8 miljoen en dat is er gewoon niet. Douglas moet je niet aan beginnen te oud en is ook te duur.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Welnee joh psv informeerde naar van drongelen en kostte 5 miljoen.
Douglas is wel oud maar heeft nog de benodigde snelheid kracht en lengte voor als je dat een keer nodig hebt. Transfervrij en gaat je echt geen veel salaris kosten die wil weer een contract.

Oud met de juiste kwaliteiten is niet erg. Ook niet als de spelers geen restwaarde hebben en ze gratis haalde. Als je maar met een plan werkt en op die positie je jeugd verhuurt en klaar stoomt voor als dat ouwertje te slecht word of uit zijn contract loopt.

In de goedkope robin van der meer zie ik in potentie ook een prima linker centrale verdediger. Speelt vaak links back maar met zijn kracht en kwaliteiten, lengte en snelheid prima in het centrum. Bij zijn fc utrecht tijd zag ik hem in een europese wedstrijd een keer prima spelen. Dus kan het gewenste niveau aan. Maar goed risico's met onbekende spelers neemt men nooit...
+1/-0

4 jaar geleden
Het zal wel, Karsdorp huren (niet verkeerd), deze man huren (vrij onbekend, dus niet echt een oordeel) en van Wolfswinkel halen (3 jaar te laat), is weer behoorlijk korte termijn denkwerk. Zorg nou eens dat er een paar man uit die helikopter komen eind juli, ipv een onbekende te kleine Ier en een trainer. Voordat dit echt staat liggen we uit de EL en staan we alweer 6 punten achter.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Er zijn meer clubs die niet klaar zijn in deze fase.
Het is balen maar inherent aan de situatie van de club (weinig budget)
Stel dat troost had gezegd we doen het niet st juste verkopen.
Dan had ik de reacties hier wel willen zien
+1/-0

 
4 jaar geleden
Klopt dat er meer clubs nog niet klaar zijn aan het begin van het seizoen echter had men bij Feyenoord dit scenario, geen geld voor aankopen, al ver van tevoren aan kunnen zien komen.

De trainer stapt op in februari, de TD vertrekt, al dan niet gedwongen, in mei en de algemeen directeur stapt op in juni.
Resultaat een ad interim TD, een trainer die niet echt de eerste keuze was en een beoogd algemeen directeur die niet in dit wespennest wil stappen.

Zie hier de teloorgang van een traditionele roemruchte club die in potentie minimaal de nummer 2 van Nederland moet zijn, dit jaar hoop ik dat ze in de top 5 gaan eindigen.

Oude tijden herleven alleen niet de succesvolle periodes.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Achja blaak we kunnen er ook mee ophouden .
Ik word schijtziek van al dat negatieve geklets 24/7.
Er is idd een hele macht strijd geweest (net als bij 020 jaren geleden).
Trainer,td,ad ,leden rvc ,hoofdscouting weg .
Er hebben dingen gespeeld waar wij totaal geen weet van hebben .
Dus kon je ook niet gelijk handelen .
Maar om nu al te stellen dat het niet meer goed komt .
Lekker negatief.
Het komt gewoon uiteindelijk goed .
+1/-0

 
4 jaar geleden
Bewonder je optimisme en hoop met je mee, heb alleen ook de zeer slechte tijden meegemaakt en het duurde heel lang voor er eindelijk een consistent beleid was wat positieve resultaten opleverde.

De nieuwbouw van het jeugdcomplex is gelukkig een positief punt, alle Nederlandse clubs zullen het in eerste instantie toch van aanwas vanuit de jeugd moeten doen.

Jij noemt het negatief geklets, zelf houd ik het op een realistische kijk op hoe de club geleidt wordt, de resultaten kan ook jij elke week aanschouwen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zat ook met het hcs drama in de kuip dus snap best dat men bang is.
Maar de vvf hebben de macht nu .
Die gaan echt bouwen ,aan de potentie die we hebben .
Eerst herstellen ,schuldenvrij gedaan met gudde ,nu door na een soort machtstrijd omdat sommige niet durfde .
Ik denk dat de media dat ook ziet en daarom doormiddel van negativiteit /stoken de boel wil vertragen
+1/-0

4 jaar geleden
Te vage constructie, ruikt naar gebakken centen. Maar ja we motten toch wat hè ...
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bijlow democraten geertruida gimenez hancko harris hartman jahanbakhsh kennedy kloese lopez nieuwkoop nomination oostenrijk pedersen primary priske read sebaoui slot smal socrates stengs trump ueda willykment wingbacks zerrouki