Transparent
Inloggen
Sluiten

'Salaris Steven Berghuis na contractverlenging gestegen naar twee miljoen euro'

6 augustus 2019 15:16 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Salaris Steven Berghuis na contractverlenging gestegen naar twee miljoen euro"; image source: Pro Shots

Steven Berghuis heeft met zijn nieuwe contract een fikse salarisverhoging gehad. Voetbal International meldt dat de aanvaller volgens ingewijden een salaris ontvangt van rond de twee miljoen euro. Daarnaast is in het contract opgenomen dat Feyenoord zich soepel zal opstellen als na dit seizoen een buitenlandse club belangstelling heeft in Berghuis.

Zelf geeft de aanvaller aan niet getwijfeld te hebben om langer in Rotterdam te hebben. "De intentie is er altijd geweest om te blijven, van beide kanten", aldus Berghuis. "Vorige week zijn we redelijk tot elkaar gekomen. Het heeft wat langer geduurd allemaal, doordat ik wilde weten welke plannen Feyenoord had. Vorig jaar was een teleurstelling, voor mezelf en als team. We hebben ons totaal niet ontwikkeld en zodoende ook niet in de markt gezet. De club wil daar wel snel weer naartoe en ik zie er een uitdaging in erbij te helpen."

Interesse van PSV werd daarmee afgewimpeld. "PSV had belangstelling, maar tegelijkertijd eigenlijk ook weer niet", zo geeft hij aan. "Mijn zaakwaarnemers hebben wel met de club gesproken, over hoe of wat. Maar Feyenoord was vanaf het begin duidelijk dat ze me niet aan PSV wilden verkopen. Zodoende is het uiteindelijk nooit tot een keuze gekomen. Ik was niet te koop, dan is het toch vrij simpel."

Meer op VI.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis afgewimpeld fikse geduurd ingewijden salarisverhoging soepel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Oud nieuws en stemmingmakerij .
De media weet niks over contracten ,gewoon gespeculeerd.
V Driessen noemde gister zijn bron bij fox en dat was een andere journalist ūüėÄ.
Zeg dan niks.
Dat hij meer krijgt is logisch ,over clausules weet men niks.
+2/-0

reactie verwijderd

5 maanden geleden
Onzin bericht. Geen enkele goede bron en Feyenoord heeft een salarisplafond dat lager ligt. Wanhopige journalisten die in uiterste tijdpaniek weer een artikeltje moet afleveren en weer iets uit de duim zuigen.
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda