Transparent
Inloggen
Sluiten

Jan-Arie van der Heijden: 'Vanwege blessures zou ik plotseling niet meer weg kunnen'

6 augustus 2019 00:48 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Jan-Arie van der Heijden: "Vanwege blessures zou ik plotseling niet meer weg kunnen"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Jan-Arie van der Heijden aan dat hij van Feyenoord de toezegging had gekregen dat hij mocht vertrekken. Meerdere clubs zijn concreet geïnteresseerd in de verdediger, maar vanwege blessures mag hij nu echter niet meer vertrekken. "Feyenoord heeft zelfs meegeholpen om een club te zoeken. De club kan met de besparing van mijn salaris ruimte creëren voor een nieuwe speler", aldus Van der Heijden. "Geen probleem, dan moet ik om me heen gaan kijken. Maar door nieuwe blessures ben ik nu weer basisspeler en zou ik plotseling niet meer weg kunnen."

Omdat hij zijn waarde de afgelopen jaren bewezen heeft bij de club en bovendien ook geen stoorzender in de selectie was, heeft hij van technisch directeur Sjaak Troost de toezegging gekregen dat hij transfervrij mag vertrekken. De blessures van Sven van Beek en Eric Botteghin zorgen er nu voor dat de club opeens niet meer mee werkt. "De situatie is 180 graden gedraaid en daar ben ik niet blij mee", zo geeft hij aan. "Ik heb een aflopend contract en het initiatief om te breken is bij Feyenoord vandaan gekomen. Niet bij mij."


Discussieer mee op de forums


Tags

heijden arie toezegging aflopend beek besparing botteghin graden meegeholpen stoorzender telegraaf troost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden (gewijzigd)
Tja dat krijg je met een td die geen td is als troost. Graag de hele functie schrappen en een team manager aanstellen. En een professioneel onderhandelaar. Heb je een professioneel people manager en een professioneel onderhandelaar. Troost moet je dat ook niet laten doen... Met tapia was de communicatie al niet handig nu met van der heijden ook al niet...

Maar waarom zouden we van der heijden niet laten gaan? Mss krijgen we er geld voor (zeggen dat hij transfervrij weg mag was al helemaal niet handig we kunnen iedere cent gebruiken) Met deze speelstijl hebben we niks aan trage verdedigers en in het middenveld word hij gek genoeg niet meer ingezet.

Dus feyenoord laat hem aub gaan!

Iedereen roept hier trouwens dat er wat in de verdedeging bij moet... Maar je middenveld en aanval verloor vooral kwaliteit in van persie en vilhena.

We missen scorend vermogen. Vermeer lijkt na zijn blessure niet meer op niveau terug te komen dus zou snel de tramsfervrije vorm bellen en bijlow verhuren. Het middenveld is zwak en we hebben een verdedegend centrum wat echt niet meer kan.

We hebben in alle linies een impuls nodig.
Haal minimaal elia, honda en karsdorp zijn te huur of transfervrij. Dan is je basis weer op niveau.

Wil je echt voor het kampioenschap gaan moet je huren of transfervrij halen fosu-mensah, assaidi, of koop koopmeiners/vandrongelen. Mss janmaat als narsingh of toornstra niet omgeschoold kunnen worden als rechts back.
+1/-6

5 maanden geleden
Is vrij logisch dat je niet verkoopt voordat je zelf een nieuwe cv hebt .
Jammmer voor vd heijden maar het is niet anders .
+1/-1

5 maanden geleden
Gewoon je werk doen en dan transfervrij vertrekken, Feyenoord heeft zich weer eens van zijn slechtste kant laten zien. Hij is altijd een waardevolle speler geweest en krijgt stank voor dank. "We vinden je niet goed genoeg meer maar je moet wel blijven, want we hebben je nodig"..
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ben ik mee eens. Dit is Feyenoord op zijn smalst. Maar geeft ook pijnlijk aan dat er geen visie is. Want als je eerst hard roept dat je defensie niet voldoet moet je daar een structurele oplossing voor vinden anders is het bla bla.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Eens. Geen wonder dat hij nu weg wil. Met ons matige middenveld op he moment weet ik ook noet waarom hij daar niet op is getest.
+1/-1

5 maanden geleden
Wat een chaos. Vind de kritiek op het Cv duo ietwat overdreven, zijn beiden pas 31. Ik zou met St Juste of Geertruida of Fer samen met Botteghin spelen denk ik en JAVDH misschien wel als cvm daarvoor als extra slot.
+1/-0

5 maanden geleden
Vervelend voor Baco, maar hij moet even geduld hebben.
+2/-0

5 maanden geleden
niet zo piepen man, dat staat raar bij een volwassen vent. Je hoeft niet iedere dag een open intervieuw aan de Telegraaf te geven. Dingen zijn nu anders en dus houdt Feyenoord je aan je contract, zo is het nu eenmaal. Dat contract zorgt ook voor je salaris iedere maand, verder heb je prijzen gepakt die je anders nooit had gewonnen. Die transfer komt er uiteindelijk wel, maak je niet zo druk en bespreek het met Sjaak ipv met de rest van Nederland
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda