Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Er is nog genoeg werk aan de winkel'

4 augustus 2019 17:24

Steven Berghuis gaf aan een vervelend gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd tegen Sparta. "We waren graag begonnen met een overwinng", aldus Berghuis in gesprek met Fox Sports. "Bij vlagen hebben we wel goed gespeeld. In ieder geval hebben we dingen gezien die we graag terug willen zien. We maken er alleen te weinig en zijn ook kwetsbaar, dus er is nog genoeg werk aan de winkel."

Volgens de aanvaller ging het vooral in de beginfase goed met het team. "We creërden veel kansen. Als je de eerste twee maakt, help je jezelf ook en groeit het vertrouwen", zo gaf hij aan. "Dat was nu niet en krijg je die klap met 0-1. We maakten de 1-1 op een mooi moment met nog 25 minuten te spelen. Dan komt de 1-2, dat was echt slecht."

Berghuis ging verder: "We moeten de beelden gaan kijken. We hebben het in de voorbereiding al vaker gehad. Op bepaalde dingen zijn we kwetsbaar gebleken, maar dat is ook een kwestie van goed staan of een overtreding maken op het juiste moment."

Zelf had hij nog een keer kunnen scoren, maar hij kopte volledig vrijstaand op de paal. "De volgende zal ik binnen koppen", zei hij daarover.




Tags

berghuis winkel kwetsbaar beginfase creerden fox kwestie overgehouden overwinng sparta vlagen vrijstaand

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer