Transparent
Inloggen
Sluiten

Jaap Stam: 'Spelers moeten op bepaalde momenten wat adequater gaan ingrijpen'

4 augustus 2019 16:58

Jaap Stam was het in gesprek met Fox Sports niet eens met de vraag hoe opgelucht hij was. "Je kan beter vragen hoe teleurgesteld ik ben", aldus Stam. "Op het laatst ben je natuurlijk wel opgelucht dat je nog de gelijkmaker maakt. Maar we hebben veel mogelijkheden gehad om het duel te kunnen beslissen."

Zowel voorin als achterin waren de nodige slordigheden te zien. "We gaan daarmee aan de slag wederom. Daar zijn we al mee aan de slag", zo gaf hij aan. "Spelers moeten op bepaalde momenten wat adequater gaan ingrijpen zodat deze momenten niet meer gaan gebeuren. Dit heeft niets met vertrouwen te maken. Dit zijn dingen die je gewoon moet doen, gewoon moet uitvoeren."

Stam had ook voldoende positieve punten gehad. "Ik ben tevreden over het aantal mogelijkheden vandaag die we creëren. Zowel in de eerste helft als in de tweede helft krijgen we een aantal kansen", zei hij daarover. "Je weet dat een ploeg als Sparta heel compact speelt. Zij zakken iets in, waardoor je de ruimtes moet zoeken en vinden om er doorheen te spelen. Dat deden we bij vlagen heel erg goed en krijgen we ook kansen. Maar we konden het niet afmaken."


Tags

stam adequater opgelucht afmaken compact fox slordigheden sparta uitvoeren vlagen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arnesen arrow backs berghuis blaak bodegom dirkteur fer gebouwd gemeente hanegem herik jorien koevermans kristensen kuip lionel marsman messi porto rangers rente sinisterra socrates toornstra verbouwing vertraging yoda