Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in Europa League tegen Dinamo Tblisi

1 augustus 2019 21:01
Foto: Pro Shots

Feyenoord in Europa League tegen Dinamo Tblisi; image source: Pro Shots

Feyenoord begint volgende week donderdag in de Europa League met een thuiswedstrijd tegen Dinamo Tblisi. De ploeg uit Georgië won in eigen huis met 3-0 van FK Qabala uit Azerbeidzjan, na afgelopen week ook al met 2-0 gewonnen te hebben. De uitwedstrijd in Georgië zal Feyenoord op donderdag 15 augustus spelen. Het is nog niet bekend hoe laat beide duels zullen beginnen.

Om in de groepsfase te belanden zal Feyenoord twee voorrondes moeten zien door te komen. De loting voor de laatste voorronde vindt aanstaande maandag al plaats.


Tags

dinamo tblisi georgie azerbeidzjan qabala

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Ben benieuwt hoe we gaan spelen met al die blessures.
Ayoub, larsson, jorgensen, van beek.

Vergeet ik er nog een paar?

Ow ja toornstra is ook nog geblesseerd.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Van Beek daar zou ik me niet zo druk om maken,die zorgt meestal voor een tegendoelpunt en zaait verwaring in de achterhoede.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Haha klopt over van beek maar dan gaat stam geheid weer met van der heijden en botteghin in het centrum spelen en die zijn extreem traag waardoor het veld onmogelijk lang word en onze spelers kapot gaan om de gaten dicht te lopen zo aan het begin van het seizoen.
+1/-2

 
9 maanden geleden
Ayoub en van Beek gaan we niet missen, die maken Feyenoord sterker als ze niet mee doen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Lol
Ayoub wil ik nog wel een kans geven en kijken of hij echt zo slecht is. Zo ja verhuren of verkopen.
Van Beek gaan we inderdaad niet missen.

Maar wat zou dan een redelijke opstelling zijn wat er van deze selectie te maken valt?
+1/-2

 
9 maanden geleden
Laat Van Der Heijden staan die is opbouwend sterker en probeer een Fer ernaast als noodmiddel
+1/-0

9 maanden geleden
Maar Jorgensen gaan we wel missen, maar het is niet anders. Vol erop vanaf de eerste minuut tegen deze gasten. Liever niet zoals in het verleden even lekker in de wedstrijd laten komen maar geen seconde de tijd geven in de 1e helft. Dan maken ze fouten en krijg je veel kansen, die moeten vanaf nu oom echt worden benut
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik hoop echt dat je gelijk hebt maar zie daar juist een gevaar in...Als je vol op de aanval gaat word het veld zo lang met ons trage centrum. Dat houden ze nooit 90 minuten vol om te belopen zeker niet aan het begin van het seizoen waar ze nog niet 100% fit zijn. En je hebt gelijk zondr jorgensen hoe gaan we dan de kansen benutten? vente is onze spits en scoort amper tegen amateur ploegen in onze voorbereiding.
+1/-2

9 maanden geleden
Dat gaat weer een ramp worden, de laatste lijn is zo zwak, daar gaan we het nooit mee redden.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Daar ben ik ook bang voor of stam more rigoureus het roer omgooien. Maar als hij dat van plan was had hij dat in de voorbereiding al getest. En zeker moeten testen voor de europese wedstrijden...

Zet burger maar als linker centrale verdediger naast fer met tapia als cdm kijken of dat werkt. St. Juste heb je helaas nog nodig als rechts back. En geen vente in de spits aub. Ook geen kelly in de basis die is fysiek te zwak. Larsson is geblesseerd maar dan liever berghuis als valse spits inzetten in plaats van vente. Enkel dan zie ik een mogelijkheid dat het nog wat kan worden met dit team.
+1/-2

9 maanden geleden
Daar winnen we gewoon thuis met 3-0 van en uit met 1-2. Ik ben benieuwd wie we daarna tegen komen, dat word iets lastiger.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Van deze ploeg moet je gewoon eenvoudig kunnen winnen zelfs met deze selectie. Stam past zijn tactiek maar aan aan we spelen nu veel te ver naar voren. Iets meer teruggetrokken zodat onze spelers achterin het kunnen belopen.

Gewoon positief blijven en support je team. Van al dat negativisme gaat de ploeg niet beter spelen.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Om 19:30 begint het donderdag anders staat het fout op het kaartje.
Ik zie hier weer een aantal opstellingen en speelwijzes voorbij komen
Maar aangezien wij totaal niks weten van deze ploeg is dat allemaal gespeculeer om niks.
Ik neem aan dat stam en de technische staf wat meer weten straks .
Donderdag zien wij pas hoe deze ploeg speelt en kunnen we conclusies trekken .
Verder zijn de kunstgrepen voor de verdediging leuk bedacht .
Maar je gooit heel het elftal om .
Mensen gaan spelen op posities waar ze nooit spelen .
Prima als dat 1 speler is maar niet meer .
Ik zou berghuis in de spits doen en dan sinst of narsingh rechts .
Verder vd heijden voor v beek en dan compacter spelen .
De backs meer na achter.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dat zal de technische staf ook doen terug vallen op wat je kent. Maar Wat je kent faalde continu in de voorbereiding...

Met al deze blessures larsson, toornstra, van beek, ayoub, jorgensen is het lastig een hele functionerende opstelling neer te zetten.
Met berghuis in de spits en sinisterra of narsingh op rechts wie zet je dan op links?
Met van der heijden en botteghin in de defensie en haps en st. Juste als backs.
Wat word dan je middenveld?
+1/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Larsson links middenveld fer kokcu en als het kan toornstra anders burger
Gewoon mensen waar ze horen en niet 4 of 5 mensen op een andere plek.
Dat de technische staf ook ongeveer dat zou doen zegt genoeg.
De mening van Mensen gepokt en gemazzel in het topvoetbal tegenover de mening van fonr1 .
Ja dan is iedereen dom behalve fonr1 toch
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Larsson is ook geblesseerd.
Dus wie zet je links op de vleugel?

Ehm je gepokt en gemazelde mensen uit het top voebal waren ook bij toen ze flaterde tegen trencin... En weet je die tactische blunder nog in de eerste wedstijd in de championsleague. Die gepokt en gemazelde mensen uit de technische staf hebben juist last van tunnel visie ze lopen elkaar achterna en hebben 0 blijk gegeven van enig tactisch vernuft.

Ik zou dus inderdaad zeer huiverig zijn om met hun opstelling en tactisch plan een wedstrijd in te gaan.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Yep iedereen is dom en wij hebben geen idee allemaal behalve fonr1.
Als je het allemaal zo goed weet fonr1 waarom heeft er geen club jouw in dienst!? .
Wat heb jij bereikt met al jouw voetbalverstand!?.
Verder ook al dokter schijnbaar .
Larsson kan donderdag misschien gewoon spelen .
Zondag zou ik gewoon met sini vente berghuis spelen .
De rest hetzelfde als eerder genoemd
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Je overdrijft altijd zo... je bent even eigen gereid in je mening als ik. Verschil is dat ik mijn tekst en dus theorie baseer op feiten. Ik geef aan dat onze technische staf niet uit blinkt op tactisch vernusft of het inzicht hebben om spelers op de juiste plek neer te zetten.

Over die kwaliteiten beschikken ze dus dudelijk niet... En dan is ieder logisch nadenkend mens met wat tactsch inzicht daar inderdaad beter in dan zij.

Met onder andere voorbeelden als tactische flaters tegen trencin en in de championsleague. Weet je nog toen gio aanmodderde met zijn team advocaat kwam en kuijt op 10 zette wat gio niet wou en dat meteen werkte. Zelfde met nieuwkoop en amrabat als rechts back zetten terwijl st. Juste de beste optie was.

Men ziet in de technische staf niet snel genoeg wat je beste opstelling is wie waar het beste kan spelen en hoe ze tactisch het beste een tegenstander moeten verslaan.

Die expertise zit niet in de staf... Mss brengt stam met zijn assistent iets meer... dat moet nog blijken. Maar zie nog altyd geen verbetering met inschatting van kwaliteiten over spelers. zie aantrekken kelly. En om spelers op de goeie plek neer te zetten zie oefenduels met centraal duo botteghin en van beek. Hopelijk gaat het tactisch en het wissel beleid beter.

Dat zie je hopelijk toch ook?

Wacht maar af ik wil geen gelijk krijgen maar het gaat mis op de punten die ik aan geef dat is aan de hand van eerdere feiten te voorspellen. En ja die inschatting kunnen sommge mensen beter maken dan andere.

Verder is tot op heden larsson geblesseed hoop ook dat hij donderdag fit is maar dat is puur speculeren... vente lijkt me geen optie meer in de spits...
+1/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Dus bij welke clubs heb je gewerkt !?.
Welke functies!?
Verder stam is net nieuw en jij begint over feiten en trencin etc .
Wat een kul je bent echt lachwekkend
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik kan het je blijven uitleggen maar van mij neem je toch niks aan en vraag me af of het nut heeft... Maar nogmaals om goed te analyseren of feiten te observeren en daar goeie conclusies uit te trekken moet je enkel beschikken over gezond verstand en objectiviteit. En objectiviteit heb jij helaas niet ik zie je er telkens mee worstelen dus kan je geen goeie conclusies trekken als het gaat om feyenoord. Wat feyenoord betreft zie jij alles door een roze bril. Dat word dan lastig objectief analyseren.

Ja zeker trencin is een feit dat wil zeggen dat van gastel en dacht ook al landzaat daar mede faalde same met de andere van de technische staf die er nu nog zitten. Die zijn tactisch dus brandhout of durven niks te zeggen. Heb je dus tactsch niks aan.

Stam neemt steeds zijn eigen assistent mee die schijnt goed te zijn om met beelden te analyseren. Maar als je nu kijkt wat ze deden in de oefen duels en hoe feyenoord nu speelt, kelly word gehaalt en ze dit centrum laten staan met van beek botteghin of van der heijden. En vooruit willen voetballen met hoog druk zetten geeft dat geen blijk van voortschreidend inzicht en kennis van zaken met waarin het huidige feyenoord te kort in schiet of nodig heeft voor men vooruit kan voetballen.

En nu is je oefen periode voorbij en wint je team niet tegen behoorlijke tegenstand en krijgt het elftal veel doelpunten tegen... De tijd uitproberen is voorbij... en nu? Door gaan met de selecte en opstelling waar het zo matig mee ging in de voorbereiding?

Ik vind stam een prima veld trainer met een goeie visie en een prima gozer dus gun hem alle succes maar nu kijken of hij de andere aspecten die nodig zijn voor een top trainer ook onder de knie heeft.

Namelijk spelers kwaliteiten inschatten. Zien wat je team nodig heeft. wat de best samen spelend basis selectie is met je materiaal. Poppetjes op de juiste plek kunnen zetten. Speles beter kunnen maken, tactisch inzicht en wissel beleid. Etc.

Ik ben benieuwt
+1/-0

9 maanden geleden
Feyenoord heeft het (haast) altijd moeilijk tegen robot voetballes uit Oostbloklanden. Kan me nog herinneren de wedstrijden in 1970 tegen Ut Arad uit Roemenië in de eerste ronde. Helaas Feyenoord uitgeschakeld in de eerste ronde. Hopelijk gaat het deze keer goed komen.
+1/-0

9 maanden geleden
Jammer, dat Feyenoord begint met een thuiswedstrijd. Het zou zoveel makkelijker zijn, als Feyenoord eerst uit moet voetballen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Lol, ja dat hielp tegen Trencin ook al zo goed....
+1/-0

9 maanden geleden
Dit soort Oost-Europese ploegen heb ik niet graag. Onbekend & onvoorspelbaar. Net als hun auto's. Maar op 't moment dat je denkt dat je ze aan kunt blijken ze zomaar het spelletje wel degelijk te kennen. Gokje : Fer samen met Botteghin als centraal duo. Linksback/rechtsback .... allemaal even zwak. Laat Berghuis maar rond de zestien meter cirkelen, als een soort voetballende drone. Doe mij verder maar een Burger, Kökcük met saus en dan rechts Narsingh speciaal, midden Bannis extra en links een verrassing.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Idd een Berghuis in de punt lijkt me verstandig en zeker Fer in de verdediging voor nu.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat zou zeker kunnen werken, Berghuis heeft meer scorend vermogen. Hoe graag ik het Vente ook gun, ik zie het gewoon niet gebeuren met hem. Ik neem aan dat die gasten op de counter gaan spelen, dus misschien juist onze backs wat meer naar achter houden, die hebben in ieder geval snelheid. Maar ik denk dat als je er boven op zit en die jongens geen tijd geeft aan de bal om na te denken, je zeker van ze moet kunnen winnen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Idd, je moet goed kijken naar Duitse en Oost-Europese ploegen, beetje zelfde spel. Wanneer je achterover leunt of beetje controlerend de bal wil laten rond gaan slaan ze toe. Best proberen scoren met toch wat verschil en dan ... met saai maar effectief voetbal de wedstrijd uit spelen. In dit soort wedstrijden mis ik een KEA.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Prima maar hoe word de opstelling dan?

Berghuis in de spits wil zeggen dat hij niet op de vleugel of in het middenveld staat. Wie zetten we daar dan neer met de blessure golf?

Kan je nog met een nieuwe opstelling in de competitie of de europese campagne beginnen? Het zou moeten maar is totaal niet getest...

Dit lijkt me nu de beste opstelling:
Vermeer
St.juste, fer, burger, haps
Kokcu, tapia, van der heijden
Narsingh, berghuis, sinisterra/azarkan

Blessures: larsson, ayoub, van beek, jorgensen, toornstra.

Niet opstellen: Kelly (geen lengte en kracht en vertraagt het spel), botteghin (te traag bij een counter).
Hansson, nieuwkoop, verdonk, vente, wehrmann, geertruida niet goed genoeg.

Hoop dat ze nog een oefen potje doen om het te testen.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Toch zou ik Burger doorschuiven naar het middenveld heeft wat meer power en kan daar goed mee verdedigen en Van Der Heijden naast Fer anders sta je met twee middenvelders die ineens centraal in de verdediging moeten staan.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt zit wat in maar van der Heijden is van nature ook een middenvelder... Het ligt er aan of de tegenstander snelheid voorin heeft. Zo ja zou ik van der heijden liever niet in de verdedeging zien.

Je kan het aanpassen in de wedstrijd als burger niet blijkt te kunnen verdedigen. Je zou tapia, van der heijden, burger, fer onderling elkaars posities kunnen laten overnemen naar wat de wedstrijd vraagt en op welke positie bij deze tegenstander iedereen het beste rendeert.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Aanpassen als blijkt dat hij niet kan verdedigen!!!.
Gelukkig voor het voetbal zit je alleen hier
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ja want botteghin en van der heijden of van beek blijken al 3 seizoenen te kort te komen en niet te kunnen verdedigen en staan er nog steeds.
Daar word nooit ingegrepen.

Bij burger grijp ik tenminste in. En kan de ploeg direct doen door van der heijden of tapia naar achteren te halen en burger richting middenveld als burger wat steekjes laat vallen in de verdedeging.
Reken er maar op dat botteghin en van der heijden ook steekjes zullen laten vallen. Wat gaat de staf dan doen? Weer als vorig seizoen stoïcijns op de bank blijven zitten en niks doen? Hopelijk wisselt stam sneller en beter en nu kan je zonder een wissel al ingrijpen in de ploeg.

Trouwens bij mij had dit niet plaatsgevonden ik had burger de hele voorbereiding als linker centrale verdediger neer gezet om hem in die positie te testen. Van van der heijden, botteghin en van beek weet je toch al wat je er aan had op die positie. Je had meer opties moeten proberen op je zwakke plekken in je team.


Dit geeft exact aan hoe verschillend wij denken...

Jij gaat liever in het centrum door met de meuk die telkens tekort schiet. En blijft er mee aanmodderen bang dat iets anders nog slechter is.
Ik zoek liever naar een oplossing en neem een risico om een slechte situatie te verbeteren des noods met jeugd die naar mijns inziens intrinsiek de kwaliteiten hebben om op een positie uit de voeten te kunnen.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Voor iemand die zo veel meer verstand heeft dan de rest hier.
Praat je zo dom joh .
Dus we zetten burger er neer blijkt niet te werken en dan bij 0-1 of 0-2 ga jij het aanpassen .
Ik zeg nergens dat je niet iets kan proberen in de voorbereiding .
Maar de voorbereiding is nu voorbij
Jij zet bijna iedereen op een onnatuurlijke positie .
Vd heijden was middenvelder maar al sinds vitesse niet meer .
Tapia achterin !het seizoen 17 /18 tv storing gehad !?.
Fer burger nog nooit cv gespeeld .
En dan wil jij ook nog rouleren .
Ik zeg niet dat botje en vd heijden een topduo is de laatste 2 jaar ,maar dit is wat we hebben.
Verder zijn we overgestapt naar een andere speelwijze.
Wat altijd gepaard gaat met fouten .
Als de backs wat gecontroleerder naar voren gaan (ik verwacht dat stam dat gaat doen) denk ik dat je al veel oplost.
Dat er wat bij moet is voor iedereen duidelijk ,maar zo slecht is het niet .
Maar goed op de tv mis je veel.
Je ziet de echte ruimtes niet en hoe het hele veld staat
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Een fout hoeft niet te leiden tot een doelpunt. Je kan prima zien of hij zijn man goed dekt ja of nee van de zijkant als coach. En of hij die op loopvermogen en fysiek aan kan en opbouwend bal vast genoeg is en goed het middenveld in speelt.

Lukt het naar jouw mening niet goed genoeg wissel je wat om.

Je hebt ook geen garantie dat van der heijden er geen fouten maakt... we hebben niet meer smaken dus geef ik burger er liever een kans dan verdedgers die zeker te kort komen. Burger kan er nog leren en groeien. De huidge meuk word niet meer beter.

Een speler kan prima op een andere positie worden ingezet als hij daarvoor over de juiste kwaliteiten beschikt. Zie janmaat vroeger vleugel speler haps zelfde. Bij ons st. Juste cv nu rechts back. Karsdorp opgeleid als middenvelder nu rechts back. Van persie was vroeger geen spits. Elia was vroeger middenvelder Enz. Enz.

Van der heijden is opgeleid als middenvelder. Dat is eigenlijk zijn beste positie.
Tapia staat cdm goed lezen. Maar mocht burger tegen vallen centaal inderdaad als verdediger kunnen. Tapia vededigde er best verdienstelijk. Jij vind van niet prima jouw mening.

De nieuwe speelstyl van stam is juist extra slecht voor een trage van der heijden en botteghin. Dus eerst was dit duo met de kont in de 16 al niet solide met druk naar voren en ruimtes in de rug nu word het gaten kaas. Zelfs al speelt haps meer terug verdedigen is niet zijn beste kwaliteit...

Onervare voetballend en technisch betere en snellere voetballers zullen beter renderen dan botteghin en van der heijden in het centrum van je verdedeging.

De selectie is wel degelijk zo slecht... Al seizoenen lang is het slecht. Jij verwijt mij van alles jij kijkt naar de selectie met een dikke feyenoord bril. Je kunt of wil niet zien hoe slecht de club er echt voor staat dat maakt je blind voor de realiteit en dan kun je geen goeie aannames doen als je niet uit gaat van de juiste feiten. Kuijt en van van persie verbloemde echt hoe zwak de selectie was.

Je zag hoe zwak de selectie was in de championsleague zonder van persie.

Nu zijn vilhena en van persie weg... Dus is de selectie nog zwakker... Gelukkig is fer gehaald die was echt heeeeel erg nodig.
+1/-1

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arnesen bazoer bekerfinale besmettingen bestlander corona dirkteur elia feyenoordopnummer fosu herik immuun inhoud janmaat jorien karsdorp luckassen mensah narsingh nederland ongeschikt optiek promes ramesoe renderen roma toornstra uefa