Transparent
Inloggen
Sluiten

'Rick Karsdorp wil terug naar Feyenoord, AS Roma wil niet meewerken aan verhuur'

28 juli 2019 22:51 - ForzaRoma
Foto: Pro Shots

"Rick Karsdorp wil terug naar Feyenoord, AS Roma wil niet meewerken aan verhuur"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse ForzaRoma wil Rick Karsdorp terug naar Rotterdam. Feyenoord zou de rechtsback graag zonder kosten op huurbasis willen overnemen van AS Roma. Technisch directeur Gianluca Petrachi wil hier echter niet aan mee werken, omdat AS Roma Karsdorp wil verkopen om ruimte te maken om een andere verdediger aan te trekken.

Karsdorp werd twee jaar geleden voor AS Roma overgenomen van Feyenoord. Mede vanwege een zware knieblessure speelde hij pas negen officiële wedstrijden in het shirt van de Italianen.

Meer op ForzaRoma


Discussieer mee op de forums


Tags

karsdorp roma forzaroma gianluca italianen petrachi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goede speler, althans voor zijn blessures, maar zeker niet betaalbaar schat ik zo in.
Zou voor de verdediging zeker een versterking zijn, mits fit uiteraard.
+2/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
Inderdaad niet kopen. Kost teveel.
Transfevrij overnemen of huren is prima. Lol maar willen we karsdorp enkel zonder kosten huren? Wat cheap voor een dubbeltje op de eerste rij. Bied de helft van zijn salaris daar ofzo. Snap wel dat as roma karsdorp niet voor niks wil verhuren dan hebben ze geen ruimte in het salaris huis voor een andere verdediger...

Maar als je echt weg wil als karsdorp gewoon voet bij stuk houden niet op aanbiedingen in gaan. Wegwezen uit italie daar de boel frustreren en bij feyenooord mee trainen en weer fit worden. Heeft nog een contract tot 2022. Dit 2 jaar volhouden als hij zijn knie goed behandeld is hij geheid na een goeie revalidatie weer fit.

Trouwens is er hier een advocaat ofzo? Ik heb een vraag. Kan je onder contract bij een team toch op vrijwillige basis voor een ander team spelen?
Zo ja heeft feyenoord 2 jaar een gratis huurspeler als as roma hem niet ontslaat en als karsdorp hier heen komt om te ballen xD niet netjes maar who cares. Heeft onze goeie huis advocaat ook weer wat te doen.

Mits fit niet alleen een versterking voor de verdedeging. Zie een middenveld met fer, kokcu en karsdorp ook wel zitten. Vergeet niet karsdorp was in de jeugd een prima middenvelder. Juist in potentie de box to box speler die we nu missen.
+1/-1

5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou niet weten met welke constructie die gehaald kan worden, maar het zou wel mooi zijn. Verder is het achterin natuurlijk niet best. Misschien Tapia naast st. Juste in het centrum??
Verder vind ik Sinisterra wel positief verrassen. Vente komt echt te kort. En volgens mij ziet Japie het ook niet zitten in Ayoub, die moeten we dan ook maar proberen te slijten. Jaap denkt dat er deze week nog wat jongens bijkomen, ik ben zeer benieuwd wat Sjakie en Japie uit de hoge hoed toveren.
+1/-0

 
5 maanden geleden
De laatste 2 wedstrijden deed Ayoub niet mee ivm een liesblessure. Ik weet niet of Stam het in hem ziet zitten. Probleem zit overigens ook niet op het middenveld, maar goeie spits achter Jorgenson en centrale verdedigers. (of 1 CV en een rechtsback en dan St Juste naar CV)
+1/-0

 
5 maanden geleden
Tapia in het centrum? Heb jij zin in hartklachten? De man overschat zichzelf voortdurend en gaat alleen maar in de zestien rondlopen met de bal tot hij hem weer kwijt is. Laten we meneer Tapia ajb nooit meer opstellen. Heeft de club alleen maar geld gekost, maar zit nu zijn laatste contractjaar uit en loopt dan voor niets en met een Nederlands paspoort naar zijn volgende club.
+1/-0

5 maanden geleden
Lekkere betrouwbare bron. Geloof er niks van.
+1/-0

5 maanden geleden
Ach ja een gerucht en als een van de betrokken partijen iets bevestigen de moeite waard om er over te speculeren .
Maar in dit geval niet de moeite waard om er veel aandacht (of lappen tekst)aan te besteden .
Mocht het waar zijn prima maar niet te veel betalen
+1/-0

 
5 maanden geleden
Doe maar niet. Het eerste wat deze zogenaamde verdediger doet is naar voor rennen. Als ik zou mogen kiezen, dan liever Janmaat.
+1/-0

 
5 maanden geleden
Ik heb ook liever janmaat
+1/-0

5 maanden geleden
Al met al is het weer duidelijk dat wij géén scouting hebben en ieder jaar de lijst van ex-Feyenoorders tevoorschijn halen om te zien wie terug kan/mag komen...
+1/-0

 
5 maanden geleden
Als het waar is wat vaak niet is in deze tijd
+1/-0

5 maanden geleden
Ruilen tegen Tapia....Copa finalist tegen een veel geblesseerde back. Voor Karsdorrepie is er maar een club..toch?
+1/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat aflossingen arrow baan backs belopen berghuis bodegom dirkteur fer gebouwd hanegem hns janjanmaat jorgensen jorien kuip narsingh persie porto rangers realist rente socrates stadstoezicht toornstra verbouwing vertraging yoda