Transparent
Inloggen
Sluiten

Hoofdrol voor Steven Berghuis in gelijkspel tegen Angers SCO

24 juli 2019 21:48
Foto: Pro Shots

Hoofdrol voor Steven Berghuis in gelijkspel tegen Angers SCO; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft woensdagavond het oefenduel tegen Angers SCO gelijkgespeeld. Het duel tegen de Franse ploeg eindigde in een 2-2 gelijkspel. Feyenoord kwam twee keer op voorsprong, maar zag de Fransen ook twee maal weer op gelijke hoogte komen. Aanstaande zondag sluit Feyenoord de voorbereiding af met een oefenwedstrijd tegen het Engelse Southampton.

Steven Berghuis vervulde een opvallende hoofdrol in het duel. Zelf scoorde hij beide doelpunten voor Feyenoord, terwijl hij ook de 1-1 inleidde. Een veel te harde en hoge terugspeelbal moest door Kenneth Vermeer gestopt worden met zijn handen, waardoor een indirecte vrije trap voor Angers het gevolg was. Die bal werd vervolgens tegen Berghuis aangeschoten, waardoor via zijn lichaam het bal in het doel belandde.

Opstelling Feyenoord: Vermeer, St. Juste (76' Geertruida), Botteghin, Van Beek, Haps (76' Malacia), Fer (46' Kelly), Toornstra (37' Sinisterra), Kökcü (86' Hansson), Berghuis (76' Burger), Vente (86' Bannis), Larsson (76' Narsingh)
Tags

berghuis angers sco vermeer bannis beek botteghin burger fer geertruida hansson haps inleidde juste kelly kokcu larsson malacia narsingh opvallende sinisterra southampton terugspeelbal toornstra vente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Simpel ... veldselectie = 9 man + Berghuis = 11.
Hallo zijn er nog grappenmakers die denken dat we met gemak zonder Berghuis kunnen ?
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ja. Ik. Iemand die niet graag voor Feyenoord speelt kunnen we missen!
Maar: volgens Troost niet te koop.
+1/-0

2 jaar geleden
Doe Fer maar gauw een aanbieding, is gewoon een toegevoegde waarde.
+1/-0

2 jaar geleden
Wat kan Kelly, wat El Bouchataoui niet kan? Leg het me uit alsjeblieft. Ik wil iemand best een kans geven, maar wat voor risicoloos breedtespel speelt die gozer joh. Hier word je toch niet beter van?

Kökcü heerlijk gespeeld, moet meer inhoud kweken en wennen aan de intensiteit op dit niveau, maar is technisch veruit ons grootste talent en heeft de beschikking over een goed voetbalbrein.

Die kneuzen achterin worden met de wedstrijd een groter blok aan ons been. Helaas moet je Berghuis verkopen als je echt kwaliteit wilt halen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Helaas is Kelly een Stam vriendje, dus die gaat gewoon spelen.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Waarom als ik Kelly zie spelen moet ik telkens aan Clasie denken ... ?
Op dit moment zie ik de zogezegde toegevoegde waarde van Kelly nog niet zo, maar ja.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Klopt het trage centrum moet je doorselecteren, want in het spelletje van Stam vallen zij door de mand met als gevolg onnodige tegengoals uit counters
+1/-0

 
2 jaar geleden
Bij de 2-2 schakelt hij zichzelf ook heel dom uit door uit te stappen.

Ik vond sowieso het spel, nadat Jens uitviel en Berghuis op het middenveld kwam niet best. De kwaliteit van Jens is toch om in de ruimte te lopen en van positie te wisselen, zoals bij de 1-0. Misschien dat het voor Kelly lastiger was om een vrije man te vinden. Berghuis loopt toch een stuk minder. Kokcu was overigens in de 2e helft ook op gerookt. Misschien was dat het.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Hé FR Jack heb jij nog nieuws omtrent een centrale verdediger en / of spits, want met dit centrale duo en deze hoofdklasser spits wordt niks.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Nee, willem, niet echt concreet nieuws. Er wordt wel veelvuldig buiten Nederland gekeken momenteel naar een centrumverdediger en een spits. Troost baalt dat Tapia niet voor enkele miljoenen naar Rusland wil, dan had er doorgepakt kunnen worden op één van die posities.
+1/-0

2 jaar geleden
Wederom is het duidelijk wat onze zwakte is. Aanvallend gaat het smullen worden, zeker als Berghuis blijft en Jorgensen een keer fit is. En Kokcu.... dat is hoe je een middenvelder wil zien acteren. Vooruitdenkend, positioneel goed en de techniek om te handelen. Laat die alsjeblieft staan ondanks zn 18 jaar.

Maar verdedigend.... auw. Ik vraag mij nog steeds af of er echt geen potje is om een keer een goede, snelle centrale verdediger uit de kast te trekken.

Wat betreft Kelly... elke keer 3 aannames voor hij eens besluit te spelen. Gevolg, meesten staan in de dekking en inderdaad een risicoloos breedte balletje is het gevolg. Verder het fysiek van een meisje. Ja, transfervrij zeggen ze dan. Die gok kun je wagen. Maar goed, dat salaris is dan even niet meegenomen in de overwegingen. Dan had je beter Clasie een contract aan kunnen bieden.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Kelly is te licht voor dit niveau. Hij kan wel op kunstgras van waarde zijn, maar dat lijkt mij niet de inzet. Deze speler gaat dus 2 jaar lang de bank warm houden, mag je hopen.
+1/-0

2 jaar geleden
In de eerste helft was Larsson de beste man. Toornstra was ook goed, maar viel helaas uit. Verder viel Burger weer opvallend goed in. Zowel tegen Panathinaikos als tegen Angers was het aanvallend goed. Er zat tempo in , met amusementswaarde. En wat betreft de verdediging. De eerste goal was geen verdedigingsfout en de tweede goal was gewoon een uitstekende counter.
+1/-0

2 jaar geleden
Ben ik de enige die vind dat Vermeer die bal toch gewoon had kunnen koppen, voor mij part doorkoppen tot corner, maar het risico nemen door zijn handen te gebruiken is voor zo'n ervaren keeper toch gewoon een enorme blunder. Uiteraard is het volstrekt belachelijk hoe Berghuis weer zijn peer naar achteren geeft na die achtelijke bal op Malacia tegen Panathinaikos, maar de actie van Vermeer is bijna net zo dom toch.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ben ik de enige die vindt dat het nergens op slaat om dit als terugspeelbal te beoordelen? Berghuis raakte de bal compleet verkeerd en had echt niet de bedoeling om de bal naar Vermeer te spelen.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vuist, voor wie was die bal van Berghuis bedoeld volgens jou? Het was gewoon een terugspeelbal alleen dan achterlijk hard en achterlijk hoog.
+1/-0

 
2 jaar geleden
De verdediger die op het moment van spelen zo'n beetje op de 16 meter lijn stond, ietsie links van het doel, ik dacht dat het Van Beek was.
+1/-0

reactie verwijderdFeyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane antonucci balverlies bannis bestlander body capaciteiten danall dessers groningen haifa handelingssnelheid hanegem haps kokcu leiderstalent linssen malacia nelson noor noorwegen opgelegd slap slot til toornstra trage turk uefa willykment