Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord treft in voorronde Europa League Gabala of Dinamo Tbilisi

22 juli 2019 13:59
Foto: Pro Shots

Feyenoord treft in voorronde Europa League Gabala of Dinamo Tbilisi; image source: Pro Shots

Feyenoord zal in de derde voorronde van de Europa League moeten zien af te rekenen met de winnaar van het duel tussen Gabala of Dinamo Tbilisi. Dat werd maandagmiddag bekend tijdens de loting van de UEFA. Feyenoord zal beginnen met een thuiswedstrijd op donderdag 8 augustus. De return volgt een week later. Beide duels zullen live uitgezonden worden op Veronica.

Feyenoord speelde nog niet eerder tegen het Azerbeidzjaanse Gabala. De reis naar Georgië moest wel al een keer gemaakt worden. In het seizoen 1980/1981 troffen beide ploegen elkaar in de halve finale van de Europa Cup 2. Feyenoord verloor in Georgië met 3-0 en kwam in Rotterdam niet verder dan een 2-0 overwinning. Dinamo Tbilisi zou vervolgens ook in de finale weten te winnen door het Oost-Duitse Carl Zeiss Jena met 2-1 te verslaan.
Tags

dinamo gabala tbilisi voorronde georgie azerbeidzjaanse carl jena oost uefa veronica zeiss

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Gaat niet makkelijk worden tegen deze "robotvoetballers".
+1/-0

Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Kom op jongens niet bij voorbaat de handoek in de ring gooien.

De prestaties houden nog niet over met de voorbereidingen maar als stam de poppetjes een beetje snel op de goeie plek zet (goeie test case voor hem) is er nog iets van te maken. Haps komt weer terug, narsingh word fit en fer komt er hopelijk bij. Enkel jorgensen kun je niet van op aan.

Als de technische leiding dan ook over hun eigen schaduw kan stappen en tapia kan paaien om bij te tekenen. En stam zijn trots op zij zet en kelly niet op stelt is er best een aardig team van te smeden.

Beetje 020 lite.
Doel: vermeer (onana)
Verdediging: st. Juste/toornstra (mazraoui), fer (de light), burger/van der heijden (blind), haps (tagliafico)
Middenveld: toornstra/kokcu (van de beek), tapia (de jong), ayoub (shone)
Aanval: berghuis (ziyech), larsson (tadic), narsingh/azarkan (neres)

Zonde dat we elia (als hij transfervrij was geweest of via huur) niet ook weer bij de ploeg haalde was een aanwinst geweest.

Hoop dat troost tot bezinning komt als ze botteghin of van beek kunnen verkopen en elia als nog een contract willen geven..
+1/-2

 
2 jaar geleden
Beetje de 020 lite? Gast doe eens proberen normaal te doen en laat het lekker bij lijstjes met net niet spelers
+2/-1

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
020 lite ja!
Laat je aub niet zo kennen door die vergelijkng met onze aards rivaal.
020 is helaas de enige nederlandse ploeg die de laatste tijd europees wat presteerde. En onze spelers zijn qua kwaliteit gewoon minder. Vandaar lite. Maar je kan hun speel stijl wel overnemen. Beter goed gejat dan slecht bedacht. Vandaar de vergelijking met 020.

Je kan op hun manier met aanvallende efficiente voetbal spelen in europa om resltaat te behalen. Met ons huidige materiaal is het mogelijk en geef hier aan in welke speler samenstellng dat zou kunnen lukken.
+1/-1

 
2 jaar geleden
Ik ben het helemaal met je eens jongen. Als er in Rotterdam ff 0,0 te beleven is kan je gerust een kijkje nemen bij 020. Daar ga ik van de week naar toe, nadat ik er 12 jaar niet geweest ben. Tis toch de hoofdstad he...

En wat betreft je 020 lite opstelling : waarom St. Juste ? Ben je de blunder tegen AJAX alweer vergeten waardoor hij rood pakte en Feyenoord na 5 minuten met 10 man kwam te staan bijna 2 jaar geleden ?Schande..
+1/-2

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Ach jullie weten welke club ik bedoel daar gaat het om ;) Wat st. Juste daar deed was inderdaad niet best... te harde en onverstandige actie. Maar wat is ons alternatief op rechts back? Precies dat is er niet... Of je moet testen of toornstra daar mss uit de voeten kan. Heeft het uithoudings vermogen en het overzicht en de passing en voorzetten om een prima back te zjn. Verdedigend zou je hem moeten bijscholen. Vind st. Juste tot op heden onze beste rechts back optie.
+1/-0

2 jaar geleden
Tiblisi zou leuk zijn, want 39 jaar geleden zag ik het ook. Sommige dingen veranderen niet.
+1/-0

2 jaar geleden
Jullie hangen hier nog steeds rond?

Wanneer gaat dat klote forum weer eens de lucht in?
+3/-0

 
2 jaar geleden
Zodra er 7 dagen niets gepost wordt over Drenthe
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Lol nu begin je er zelf al over nu ben je hier niet mee weg te slaan gezellig. Hoe meer zielen hoe meer vreugd ;)
+1/-0

 
2 jaar geleden
Is toch niet normaal hoe lang dit duurt?
Je kan toch wel een forum na 2 jaar terug online brengen.
Word beetje zielig zo.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dit is misschien niet zo’n heel slechte opzet omdat de leden moeten reageren op nieuws en niet meer op stellingen. Dat voorkomt allerlei irritaties.
+1/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane arnesen bane bannis berghuis bozenik danall diemers fer geertruida haps hassel heerenveen jahanbakhsh joh kokcu linssen malacia north ramesoe senesi sinistera slot til toornstra trauner vakkiek veerman vente willykment