Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord dankzij doelpunt Haps te sterk voor Karlsruher SC

20 juli 2019 15:19
Foto: Twitter Feyenoord

Feyenoord dankzij doelpunt Haps te sterk voor Karlsruher SC; image source: Twitter Feyenoord

Feyenoord heeft zaterdagmiddag weten te winnen van Karlsruher SC. De besloten oefenwedstrijd tegen de ploeg uit de 2. Bundesliga eindigde in 1-0. Al vroeg in de wedstrijd maakte Ridgeciano Haps het enige doelpunt van de wedstrijd. De linksback wist na een vrije trap de afgeslagen bal in de verre hoek te schieten.

Leroy Fer maakte zijn rentree in het shirt van Feyenoord. De middenvelder mocht een helft meespelen. Hij werd na rust vervangen door Ramon Hendriks.

Aanstaande woensdag speelt Feyenoord opnieuw. Het Franse Angers SCO is in De Kuip dan de tegenstander. De wedstrijd zal om 20:00 uur beginnnen.

Opstelling Feyenoord: Marsman, Geertruida, Van Beek, Wehrmann (65' El Bouchatoui), Haps (65' Hall), Fer (46' Hendriks), Ayoub (65' Touré), Burger, Sinisterra (65' Summerville), Bannis (65' Azarkan), Larsson (65' Hansson)


Discussieer mee op de forums


Tags

haps karlsruher fer hendriks afgeslagen angers ayoub azarkan bannis beek beginnnen bouchatoui bundesliga burger geertruida hall hansson kuip larsson marsman ridgeciano sco sinisterra summerville toure wehrmann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
De jeugd heeft hij laten spelen plus FER. Dan zal de schifting nu wel snel volgen. Narsingh nog niet fit?
+1/-0

9 maanden geleden
Aankomende week komt dan de transfer Berghuis rond?
+1/-1

 
9 maanden geleden
Als PSV genoeg geld meeneemt zal het wel lukken verwacht ik inderdaad.
Maar vraag blijft voor hoeveel laat Feyenoord hem gaan?
Niet onder de15 miljoen hoop ik.
+3/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Voor veel geld verkopen minimaal 20 mil of 15 mil met spelers die bij psv op een dood spoor zjn (gutierrez, ramselaar, luckassen, obispo, thomas) erbij vind ik prima.

Heb je bij 1 transfer je totale elftal een kwaliteits impuls gegeven.

Berghuis lijkt toch van een te hoog niveau niemant snap zijn bedoeling bij feyenoord in de selectie. En leid nog steeds veel balverlies. Cashen kan. Meteen spelers van psv die op revanche azen meenemen. Will psv toch van af hebben ze meer salaris ruimte. Laat rob jans maar het onderste uit de kan halen voor ons.

Als dat lukt heb je enkel op de linker flank nog wat nodig een goeie reserve spits en rechts back en linker centrale verdediger.
+1/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Je blijft dit maar herhalen, maar er is geen salarisruimte voor 8 extra spelers hoor, daarnaast hebben we geen behoefte aan de spelers die jij noemt, we hebben een centrale verdediger en een spits nodig. En Luckassen in de verdediging schiet je niets mee op.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Er is wel salaris ruimte voor mijn genoemde spelers.

Reken maar mee:
Weg: clasie, martina, vilhena van persie
Nieuw: kelly, narsingh
Nog ruimte bewaren voor fer.

Bij verkoop berghuis ruimte voor 2. 3 als fer geen contract heeft.
Groot vedieners erbij van psv: Krijg je gutierrez, luckassen, thomas, ramselaar. Obispo is al verhuurd aan vitesse kost je geen salaris.

Mss bij thomas en kelly kijken wie er beter is en de zwakste verhuren.(kelly vond ik tegen panathineikos niet best).

Dan is het salaris huis vol.

Als je fer een contract wil geven ruimte maken door:
Nieuwkoop, verdonk, sinisterra verhuren of vekopen.

Botteghin, van beek, larsson, van de heijden verkopen.
Vente, hansson, wherman, summerville, toure verhuren.

Ruimte voor 5 groot verdieners.
Salaris Ruimte voor een extra spits, linker vleugel aanvaler, linker centrale verdediger en rechts back.

Nog ruimte voor 1 en dat is tapia terug van verhuur.

Als ramselaar binnen is mag je van mij toornstra ook verkopen. Bij een goed bod voor haps en drenthe haalt mag die ook weg. En st. Juste mag ook duur worden verkocht als als je luckassen krijgt. Ben je meteen van de blesure gevoelige jongens af.

En je selectie is dan goed voor elkaar.

Nu echt nog totaal niet! Het mist veeeeel te veel kwaliteit zeker als je basis spelers verliest door blessures, schorsingen of vorm dips.

Ik vind luckassen wel een verbetering heeft naar mijn mening meer potentieel dan van beek en botteghin. En is nog jong. Kan ook op het middenveld en als rechts back.
De andere spelers zouden je slectie in de breedte enorm versterken. Gutierrez is mss wel even goed als berghuis op het middenveld. Thomas vind ik beter dan kelly en ramselaar kan toornstra vervangen als je die verkoopt.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Zelf mag ik ook graag oplossingen voor de matige selectie van nu verzinnen, zie eerdere Posts van mij in deze, gelukkig ga ik hier niet over en laat ik het maar volledig over aan de leidinggevenden binnen Feyenoord.
De RvC heeft wilde grote plannen las ik vandaag dus wie weet.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
We gaan het zien ik denk graag mee in oplossingen. En wie weet komen we hier met elkaar tot ingenieuze oplossingen. Je weet nooit of er iemand in het feyenoord bestuur mee leest ;)
Denken in mogelijkheden vind ik gewoon leuk. Ik vind het ook leuk als andere met goeie ideeën komen.
+1/-2

9 maanden geleden
Hier al lang niet meer geweest en nu weet ik weer waarom. Nog steeds die ellelange onzin van feijenoordopnummer1. Al honderden spelers genoemd en nog steeds dat gedram om Drenthe...pffff. En dan ook nog die arrogante illusie dat het bestuur naar hem luistert. Het wordt een zwaar seizoen met geen zicht op de 1e positie maar met een ander (sneller)centraal duo gaan we wellicht wat aantrekkelijker spelen onder Stam.
+4/-1

 
9 maanden geleden
Ook ik baal van Botje, Jan Arie en Beek. Die zijn niet snel en blijf je met de kont op de zestien spelen en dat wilt Stam juist NIET!
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Met alleen een snel centraal duo red je het ook niet met deze selectie helaas.

En ieder seizoen zijn er weer andere transfervrije opties. Dus mogelijk spelers om je selectie voor weinig te vebeteren.
Zolang drenthe transfervrij en niet duur is is vind ik het een aanwinst met zijn kwaliteiten.
En niks arrogantie dat het bestuur luisterd. Maar je weet nooit of mensen zaken bespreken of mee lezen en soms daar hun voordeel mee doen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nou FON1, als ze al meelezen dan lezen ze echt alle berichten, dus je hoeft niet in elk nieuwsbericht 5 x te melden dat je Drenthe als versterking ziet, dat weet iedereen nu wel.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
En vuist heb je gelezen dat die spelers opties van mij prima in het salaris huis passen? Wat is je reactie daar op?

Ik reageer enkel extra op mensen die Drenthe zien als een belagelijke optie. Waar die arrogantie van daan komt om je neus op te halen bij spelers met deze prijs kwaliteits verhouding... Geen idee.
Als je het nog niet door hebt... Feyenoord zit niet zo breed in de slappe was.
Leverde drenthe ons veel geld op toen we het moeilijk hadden. Men vergeet hier snel...
En gewoon volwassen geworden zie zijn voorkomen bij sparta. Heeft een feyenoord hart en wil hier echt geen flater slaan.

Waarom dan zo denigrerend spreken over drethe... Geen idee. Ik zou me dood schamen om zo ongefundeert je mening te roepen over een speler.

Drenthe is in zijn huidige vorm en in potentie beter dan onze huidige reserves op de links back positie. Dus inderdaad een versterking voor de selectie. Waarom daar zo laatdunkend over word gedaan is mij een raadsel. Men geeft hier veel te veel gehoor aan onderbuikgevoelens en luisterd minder naar het verstand.

Je kan door drenthe te halen de jeugd op die positie verhuren ze elders laten rijpen zodat ze minder wisselvallig worden en elders die fouten maken en hopelijk afleren.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik hoop toch echt dat het bestuur onze onzin op dit forum niet leest of in ieder geval niet serieus neemt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waarom post je hier dan als je je voor je onzin zou schamen xD
+1/-0

 
9 maanden geleden
FON1 gewoon omdat het kan????
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Lol het houd mensen zo wel bezig en van de straat als ze maar niet rijden en hier posten of lezen tegelijk dat zorgt voor gevaarlijke situaties op straat. Doe je dat wel ben je een flapdrol xD
+1/-0

Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat anderlecht arnesen bazoer bekerfinale besmettingen bestlander corona dirkteur elia feyenoordopnummer fosu herik immuun inhoud janmaat jong jorien karsdorp luckassen mensah narsingh nederland ongeschikt optiek promes ramesoe renderen roma toornstra